Vis blogs med tag:

Flere fine gedder...




6. November 2011 - 3. fiskedag ud af 3. Det blev kun til en god ½ dags fiskeri pga jeg kom sent op mm. Alt var rigget til, og der er jo ikke noget bedre end at fiske "dagen derpå". 3 gedder over 5kg op til 6,9kg og flere lige under kom i båden denne eftermiddag.

Tak for en hyggelig tur Pike85 - største gedde til Tc vejede 9,95kg forfulgt af en 9kgs - undertegnet ramte ikke en af de helt store denne weekend, men det kommer næste gang!

Det er altid godt med lidt grillmad på søen ;-) Fiskede ligeledes alene denne dag og derfor ingen billeder af fiskene...

Kommentarer:
Dato
06.11.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Dansk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Godt efterårs geddefiskeri!




Lørdag d. 5 November 2011 - 2. fiskedag ud af 3. Denne fiskedag var Christian Durup med på en guidet geddetur på søen. Det blev en dag, hvor gedderne tog vores levende skaller utrolig forsigtigt og flere fisk blev mistet. Det blev dog også en flot dag på vandet med masser af action til Christian, som havde bookeet hele båden alene. De 3 største gedder vejede hhv. 6,1 + 8,2 + 8,3kg. Der var en del gedder omkring 5 kg. ligeledes og vi havde dobbelthug 2 gange...  Dagen blev toppet op med grillpølser, bøffer, kolde drikke og en enkelt cocktail -  tillykke med alle de fine fisk og Tak for en hyggelig tur!

Kommentarer:
Dato
05.11.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Dansk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



3 dages geddefiskeri påbegyndt :-)



4 November 2011 - 1. fiskedag ud af 3 dage på søen. Hyggetur på søen med Pike85 drengene. Denne dag havde jeg valgt at fiske alene, og jeg havde masser af action og rigtig fint fiskeri med 12 gedder i båden, hvoraf de 4 gedder var over 5kg. - største gedde vejede lige unde 7kg.

Konge frokost mm.


Kommentarer:
Dato
04.11.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Dansk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Masser af fladfisk på Sundet!



Søndag d. 30 Oktober 2011 - Denne søndag blev det til en tur på Øresund efter fladfisk. Disse var der rigtig mange af, men snitstørrelsen var dog ikke særlig stor. Det blev til rigtig mange isinger, pænt med skrubber og nogle rødspætter. Yderligere var der relativt mange 1-2kgs torsk, som huggede som bifangst under vores fiskeri - ganske god underholdning på det lette grej.

Kommentarer:
Dato
30.10.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Fladfisk, Flounder, Øresund



Fine gedder igen!




Tilbragte en fed dag på søen med en god kammerat; Morten Bak - det blev en dag med 3 gedder over 8kg + Største gedde til undertegnet på 8,7kg og bare 102cm. - som var i rigtig god form. Desuden en fin gedde mere på 8,5kg til undertegnet og en lang 8,1kg / 110cm. (lang slank fisk) til Morten Bak.

Det blev yderligere til lidt mindre fisk - gedderne blev fanget på dørgning med levende agnfisk.

Tak for en hyggelig tur


Kommentarer:
Dato
28.10.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Dansk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Spændende geddefiskeri på Rügen




Undertegnet havde 5 gutter med på guidet geddefiskeri på Rügen i Nordtyskland. Vi kørte hjemmefra fredag d. 7 oktober om eftermiddagen og sejlede via Gedser - Rostock. Omkring kl 21 var vi fremme ved Schaprode på øen: Rügen.  Øen er omkranset af en masse indsøer, som samtidig med er store naturreservater med fiskeri forbudt. De mange restriktioner og forbud mod fiskeri forskellige steder gør, at det er en kæmpe fordel med en guide, når man fisker dernede. Det blæste ret kraftigt, men alle deltagere var ved godt mod. Jeg havde allieret mig med et tysk guideburo, som hjalp til med ekspertise og både. Der er tale om brakvandsfiskeri med shads, woblere og jerkbait på 2-6 meter vand. 

Det var en god tur med masser af fisk i vores 2 både - de fleste var dog af mindre kaliber. Men vi fik også nogle over meteren! Største gedde i min båd var 115cm. og blev fanget af Kim Jensen på en Lunker City Shaker shad i 15cm. Den blev kontrolvejet til 11,3kg på Bismervægten. Det blev til omkring 150 gedder totalt. 

Der skulle virkelig kæmpes for fiskene - bedste 2 dage gav hhv. 31 og 34 gedder, hvor de dårligste dage gav 7-12 stk.

Undertegnet fik gedder op til 8,1kg og 107cm.

En anden guidebåd landede og genudsatte en monstergedde på hele 137cm den første dag vi var dernede! Altså den næststørste gedde fanget på Rügen nogensinde. Denne blev anskudt til 16-18kg, men den blev aldrig vejet. Men den var mega stor!

Kommentarer:
Dato
11.10.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Rüen Tyskland

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln



Fine søaborre...




Denne fredag måtte jeg absolut tage en fridag, da forholdene til aborrefiskeri var optimale. Kammerraten; Morten havde fremsnuset en spændende vand, hvor han havde fanget flere aborre over 2 kilo! Derfor fik vi fyldt bilen med gummibåd, plotter, levende skaller, jigs mm og stod op  mange timer før solopgang, da der ville gå nogle timer med tilrigning af grej og båd samt kørsel til søen.

Vi havde fantastisk vejr og der gik heller ikke andet end et par få kast, før end der var de første fisk / aborre. Herefter skulle der godt nok slides for fiskene, som ellers havde været i hopetal 2-3 uger forinden på samme plads. Nå men vi fandt fiskene sidst på dagen kort før vi skulle hjem, og på det tidspunkt var agnfiskene trætte - men vi er tilbage igen en anden dag med masser af agn osv.

Morten fangede dagens største aborre på små 1500gr.

Tak for en hyggelig tur Morten.

Kommentarer:
Dato
23.09.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Aborrefiskeri, Perch, Barsch



Fisket 2 timer m. ny skipsdreng og landet og genudsat tun på 137cm / 37kg til Karsten Bundgaard




Karsten Bundgaard med 37kg Blåfinnet tun Kroatien
4. September 2011 - 10. dagen tager Karsten og undertegnet på vandet ved 10 tiden, da de lovede blæst dagen efter, så måtte vi bare ud denne dag. Efter små to timers fiskeri, så drøner linen af det ene hjul. Der er allerede kommet lidt bølger på vandet og desuden kommet et par gode skyller ind over båden, så det gælder om at holde fast under fighten, som Karsten tager sig af. Efter 20-25 minuters fight kan  vi måle fisken til 137 kg - svarende til 37 kg og tage et par hurtige fotos inden den svømmede tilbage igen. 
Vi sejlede ind tidligt denne eftermiddag som en af de eneste både, som havde fanget tun - så det var fedt! Karsten var solgt til fiskeriet efter bare 2 timer på vandet - hvilken start!


9. dagen blev til en god ½ dags fiskeri for Poul og undertegnet. Det blæste lidt denne dag og der var ikke rigtig gang i fiskeriet heller, så vi tog tidligt ind. Poul skulle nemlig med flyveren hjem denne aften og jeg skulle hente min familie og en ny skibsdreng i lufthavnen v. 21 tiden i Split


Karsten Bundgaard med 37kg Blåfinnet tun Kroatien
Kommentarer:
Dato
04.09.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



Ny Pr. Blåfinnet tun 171cm !!!




Minb PR. blåfinnede tun på 171cm - estimeret vægt: 71kg. kort før C & R nede i vandet!
2. September 2011 - 8. dagen. Kammeraterne havde fået 2 gode blåfinnede igen tæt under land, så denne havde vi besluttet at vi ville ligge os lige syd for fyrret på 200 meter kanten og bliver i det område hele dagen! Da vi startede fiskeriet havde vi allerede blåfinnede tun oppe bagved båd i chumsporet incl. albacore tun som guffede løs - så det tegnede godt. Vi drev nordover, men huggene udeblev. Over middag vendte strømmen og vi drev næsten tilbage mod udgangspunktet dog i en bue. Ved 14 tiden havde vi endnu ikke haft et nap, så jeg var så småt ved at blive lidt mistænksom, om det var rigtigt, hvad vi gjorde... Poul forsikrede, at vi måtte holde fast i vores udgangspunkt, og det blev vi så enige om at fortsætte med, da vi jo nu  også havde lagt et godt lagt chumspor. Ved 15 tiden får jeg først en albacore efterfulgt af en mere til Poul kort efter... Jeg ser en albacore tun under båden, som jeg efterfølgende servere en dalende sardin fisket på øresundsgrej. Den giver en kort og sjov fight, hvor den til sidst knækker krogen af oppe ved båden på det tynde 50 lbs forfang.

Sidst på dagen ved 17 tiden får vi et RIGTIG hug - man er bare ikke i tvivl, når det er en blåfinned tun kontra en albacore tun eller andre arter. 'Afslappet og hurtigt får vi trukket de andre stænger ind, startet motoren, jeg får iklædt mig harnisk, da det er blevet min tur. Fisken har omkring 300 meter line ude, da fighten påbegyndes, men jeg tager fast og vi får forholdsvis hurtigt pumpet en masse line ind på hjulet igen. Da der er omkring 70-80 line igen (jeg er kommet til nylonen / Choklinen), da går det lidt i stå og fisken står bare meget tungt i dybet - 2 gearet tages i brug og cm for cm vindes ind. Efter ca 30 minutter kommer den til syne under båden og hvilket herligt syn - et stort blåt skær af en blåfinned tun er en realitet. Da den Kroatiske regering havde lavet tun-stop pr. 1 September (det er denne dag d. 2 Sept.)  - så skal alle blåfinnede tun genudsættes. Yderligere er fiskerikontrollen på vandet denne dag, og meldinger fra andre danske både via WHFen lyder at alle er igang med at blive tjekket.  Imens dette lyder over WHFen, da ser vi en speedbåd for fuld gas komme mod os og vi er lidt skeptiske til, hvad de vil sige til os, selv om fisken bliver sat ud igen... Stangen placeres i stangholderen, imen s poul udstyres med reb til måling af fisken samt mit spejrefleks kamera til forevigelse af fisken og jeg. Dvs jeg hopper i vandet og får fat i forfanget imens Poul skyder løs og vi får målt fisken til 171cm - svarende til 71kg. Denne tun er dog ikke tilfreds med min tilstedeværelse i vandet, og jeg bliver trukket rundt i cirkler af fisken, som har fået fornyede kræfter! Netop som fiskerikontrollen er ved at nærme os, da knækker forfanget yderst v. krogen, da det har kørt op ad bådsiden adskillige gange og er blevet noget slidt, og den store fisk svømmer væk i bedste stil. Krogen vil ruste op kort tid efter.

Jeg hopper op via bådstigen i båden igen og hæver armene - Turen er en succes med 2 store tun - En til hver! Vi får anerkendende nik fra fiskerikontrollen pga. den genudsatte fisk. De får lov at se fiskelicens og bådlicens og er ellers meget flinke. Den ene påpeger dog, at måske det ikke er bedst at svømme herude pga store hajer... Tunflaget hejses omvendt i masten, som er et tegn på en genudsat fisk og ellers er humøret MEGET højt resten af dagen og aftenen. På havnen bliver der hentet masser af fadøl til alle danskerne og  snakket om dagens bedrifter - den mindste danske båd har fanget den største i vores periode ;-)

Minb PR. blåfinnede tun på 171cm  - estimeret vægt: 71kg. kort før C & R nede i vandet!
Kommentarer:
Dato
02.09.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game



Albacore tun




Fin Albacore tun fra Kroatien
1. September 2011 - 7. dagen virker som om de mange fisk, som var der dagen før - de pludselig er forsvundet! Vinden er vendt og fiskene er muligvis svømmet med... Denne dag bliver uden nogle "blåfinnede", men det er altid skønt at være på vandet i godt vejr! Mener vi får en enkelt albacore tun...


Fin Albacore tun fra Kroatien
Kommentarer:
Dato
01.09.2011

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien

Turtype
Custom

Tags
Tun, Kroatien, Jezera, Big Game





Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk