Vis blogs med tag:

Gedde xpressen kører mod Rügen idag - 7 Nov. 2012 i 4 dage :-)
Så Kører jeg endelig til Rügen for at fiske gedder - har roddet med båd non-stop de sidste dage. Hold op der er BARE ALT for meget der skal laves...
Heldigvis er den sejlklar, men der mangler stadig mange småting...
De næste 4 dage står på Hardcore geddefiskeri ;-)
Sommerfuglene i maven bevæger sig og det kan bare ikke gå for stærkt med at komme afsted :-)

Kommentarer:
Dato
07.11.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Rügen, Tyskland

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnFine gedder til Pike85 26-28 Oktober 2012
Torben Christensen med flot 11kg+ gedde fra Furesøen
Over en forlænget weekend var drenge samlet i Pike85 til hygge fiskeri og god mad.
Det var en kanon arrangement, hvor der hverken manglede gode agnfisk, sjov eller hygge. Vi oplevede meget blandet vejr over de 3 fiskedage, hvor undertegnet deltog på lokalt vand. Første dag blæste det ret meget og vi var glade for vores medbragte frontmonterede elmotor - de næste par dage lå søen nærmest blank og stille... Der skulle virkelig arbejdes for fiskene, som dog kom i klaser i visse områder. Største gedde nuppede formnad / Torben Christensen og fisken vejede flotte 11,1kg og var 112cm lang. Et virkelig flot eksemplar, som nærmest ikke så ud til at have været fanget meget længe!
Alle fisk blev fanget på dørgning med levende agnfisk.

Tak for en hyggelig weeekend

Torben Christensen med flot 11kg+ gedde fra Furesøen
Kommentarer:
Dato
26.10.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnOmbygning af Busterbåden
Oktober gik udelukkende med ombygning af min båd, som jeg har været igang med siden foråret løbende.
Der er pt. skiftet styring, trukket helt nye hydraulikslanger, nye gas + gear kabler, monteret nye sikringspaneler + bokse, monteret nye Minn Kota trimflaps på hækken, styrepulten er rykket 1 meter frem i båden, så der er blevet mere fiskeplads bagtil samtidig med den er blevet ombygget så den står mere op.
Derudover er der kommet nyt rat, og monteret Lowrance musik anlæg, Garmin autopilot, lys mm. mm.
Båden skal være sejlklar til min Rügen geddetur 7 November.
Et par gode kammerater har heldigvis været MEGET søde og hjælpe til :-)
NB! Fik tidligere på foråret monteret kasteplatform m. livewell osv. På kasteplatformen mangler div. småting såsom gulvtæppe, hængsler mm. - Dette færdiggøres nok først i vinteren 2012/2013... :-)  
Ellers en meget fræk Busterbåd pt!!

Nyt gultæppe i Busterbåden fastgøres med den ultimative accubird popnitte pistol og rustfrie skiver!
Min speciallavede kasteplatform i aluminium med stuerum, integreret DAM med lys og recirkulereing af vand mm. mm. på Busterbåden :-)
Kommentarer:
Dato
07.10.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Boat

Tags
BoatFine gedder fra Furesøen
På trods af et kraftigt blæsevejr trodsede vi vejret Søndag d. 23 September og væbnede os med en masse spændede kunstagn. Det viste sig at være en god idé!
Vi startede med at trolle rundt på søen med downrigger, woblere og "gummidyr". Der blev fisket en masse vand af og vi havde hurtig en kontakt på en stor 40cm geddeefterligning af en wobler (fisket 5-10min), som desværre smuttede...
Dagens favorit blev en Savage Gear Alien Eel i farven: Magic 124g. og Christian fangede en ny pr.  At Christian smed en rigtig god fisk på samme agn efter en tung fight som undertegnet vurdere til 7-9kg er jo bare ærgeligt..
Vi fik yderligere en stribe aborre på pirk og wobler
Tak for en hyggeligt tur
/ Fiskeguide Andreas

Kommentarer:
Dato
23.09.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnHyggefiskeri med knægten Juli-August
Juli har mest stået på arbejde i grejbutikken www.jof.dk og her i løbet af August har jeg v. på ferie med familien, hvor det blev til en enkelt kort fisketur - uden de vilde fangster...
Knægten er gået i faderens fodspor og efter han er fyldt 3 år, så er man jo snart stor nok til at fange agnfisk ;-) En beskæftigelse, som falder i god smag.
Det er blevet til nogle hyggeture efter lidt fredfisk her i August. Ellers er min Busterbåd under stadig stor ombygning m. ny styring, autopilot, nyt el, fremflytning af styrepult, montering af en masse nye apparater, mm. mm.

Kommentarer:
Dato
01.07.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Specimen

Tags
SpecimenSvært sommerfiskeri i kraftigt regnvejr
Denne dag var Mr. Liviu Trifina fra Rumænien med på gedde-fisketur. Det var desværre en ret dårlig dag valgt mht vejret, for der faldt ekstremt meget vand over hele dagen ;-( Desuden blæste det godt og fiskeriet var super svært. Jeg havde dog sørget for ordentlig beklædning, så selv om det var MEGET vådt, så var det dog stadig fiskbart! Grillen blev fundet frem og gav yderligere ny energi og kort efter kom første fisk i båden - så måske det hjalp... ? Vi gav dog ikke op, og selv om jeg havde 50 gode agnfisk med, vi havde et kæmpe sortiment ag jigs og kassevis af woblere mm., så var det få fisk, som ville lege med denne grå "efterårsdag".

Mr. Liviu er en meget habil jigfisker i sit hjemland og har bla. landet gigantiske sandarter dernede - så han fiskede igennem og havde super styr på dette! Det blev til 5 fisk totalt med største gedde på 4-5kg. Denne huggede på en hvid jig på en skrænt på 17 meter vand. Dagen gav også lidt fisk på levende skaller, men fiskeriet var lidt skuffende... Vi stoppede fiskeriet kl. 15.

Tak for en hyggelig tur alligevel ;-)

Et super spændende bekendskab, som måske kan give nogle fremtidige guldkorn...

Kommentarer:
Dato
22.06.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnGodt sandartfiskeriDenne onsdag havde jeg Carlo med på hans første sandart-fisketur nogensinde. Mit vækkeur ringede kl. 02.00, hvorefter jeg hoppede i tøjet og kørte afsted for at hente Carlo. Kl. 05 lå vi på søen, hvor der skulle fiskes. Vejret var helt stille og vi nød den flotte solopgang samt stilheden, som kun blev afbrudt af en masse dyrelyde og plask fra jagende fisk. Det blev en fantastisk dag på søen med masser af action. Grejet var rigget til hjemmefra og fiskemetoden var aktivt fiskeri med Vertical jighoveder (Glow vectra jighoveder) monteret med døde skaller + løjer. Jeg kender søen ret godt og fandt hurtig nogle spot vha. min plotter og mit ekkolod. Carlo fik en fin 600g. aborre i første kast. Næste nedsænkning gav en fin 1½kgs sandart og sådan fortsatte fiskeriet slag i slag hele dagen! Vi fik totalt 18 sandarter, enkelte gedder og aborre - største sandart vejede 3kg og gav en god fight på det lette grej. De fleste fisk blev hurtig genudsat, men et par stykker måtte lade livet, da Carlo fik et par trofæ-fisk med hjem til gryden :-)

Tak for en super hyggelig tur - du var virkelig For Sej til dette fiskeri, på trods af du aldrig havde dyrket det før!

Vi sluttede fiskeriet kl. 13, så  der skete virkelig noget på de timer vi var på vandet...

Kommentarer:
Dato
06.06.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Sandart, Zander, PREDATORWorkshop & Foredrag i Farum fiskeklubs lokalerDenne dag havde jeg inviteret Mads Grosell og Christian Møller alias  "Jokeren" til at lave en workshop ved Farumsø. Arrangementet var gratis og vi samlede godt 40 personer denne flotte aften. Mads demonstrerede først en masse af alle Savage Gears gamle og nye agn ( jerkbaits, jigs, shads, spinnere mm.) Herefter var der "Fri leg", hvor man selv kunne afprøve grejet. Det udløste da også ret hurtigt, at et par gedder huggede, som dog blev afkroget i vandet. En stor aborre på 1,6kg huggede på en ny SG 14 cm flydende Slug Nyhed (jig)  som blev fisket hen over bunden af en junior, som vakte stor opsigt blandt alle.

Herefter var der fedt foredrag og powerpoint præsentation indenfor med "Jokeren" som berettede om ture til Norge, Tyskland og Danmark efter gedder og sandart i XXL str.

Vi sluttede aftenen omkring kl 22 efter en læreig og super hyggelig aften. 

Kommentarer:
Dato
26.04.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Farum LF

Turtype
Predator

Tags
Savage Gear Geddefiskeri, aborrefiskeri, Perch fishing, Pikefishing, Hecht Angeln, Barsh AngelnWorkshop v. Farum sø m. Mads Grosell & "Jokeren" fra Savage Gear
Flot 1600g. aborre fra Farum sø under workshop med Savage Gear & MAds Grosell
Denne dag havde jeg inviteret Mads Grosell og Christian Møller alias "Jokeren" fra Savage Gear til at lave en workshop ved Farum sø & Farum fiskeklub. Arrangementet var gratis og vi samlede godt 40 personer denne flotte forårs aften. Mads demonstrerede først en masse af alle Savage Gears gamle og nye agn ( jerkbaits, jigs, shads, spinnere mm.) Herefter var der "Fri leg", hvor man selv kunne afprøve grejet. Det udløste da også ret hurtigt, at et par gedder huggede, som dog blev afkroget i vandet. En stor aborre på 1,6kg huggede på en ny SG 14 cm flydende Slug Nyhed (jig)  som blev fisket hen over bunden af en junior, som vakte stor opsigt blandt alle.

Herefter var der fedt foredrag og powerpoint præsentation indenfor i Farum fiskeklubs lokaler med "Jokeren" som berettede om ture til Norge, Tyskland og Danmark efter gedder og sandart i XXL str.

Vi sluttede aftenen omkring kl 22 efter en læreig og super hyggelig aften. 

Kunne du tænke dig noget tilsvarende kan dette arrangeres gennem Guidefishing.dk :-)


Flot 1600g. aborre fra Farum sø under workshop med Savage Gear & MAds Grosell
Kommentarer:
Dato
26.04.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Farum sø

Turtype
Custom

Tags
Foredrag, WorkshopPR. sandart til Christian Hedegaard på trods af svære forhold
Mandag d. 9. April 2012 forsatte Christian Hedegaard, Christian Boyum & undertegnet til en kednt sandartsø efter vores geddefiskeri i skærgården de foregående dage. Missionen var at fange den første sandart til Christian Hedegaard, da han endnu aldrig havde fanget sådan én! Vejret var rigtig dårligt med hård blæst og heldagsregn  - det lykkedes os alligevel at nuppe en fin 2,1kgs. sandart til Christian & en mindre gedde til undertegnet, men fiskeriet var svært med de forhold. Vi stoppede fiskeriet efter kun få timers fiskeri i det dårlige vejr og vendte snuden hjemad mod DK efter nogle hårde dage - dvs. vi endte først i Sønderjylland efter midnat godt trætte, da jeg havde fri nogle dage efter med familien… MEn super tur & Tillykke med din PR Christian Hedegaard!


Kommentarer:
Dato
09.04.2012

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sverige

Turtype
Predator

Tags
Sandart, gedde, Zander, Pike, Hecht

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk