Vis blogs med tag:

Mange store gedder fra de Sjælandske søer!
14kg+ på vej tilbage til sit rette element...
Rapporterne vælter ind om store gedde-fangster på kastefiskeri med gummi-agn, på jerkbait, under dørgning & trolling med både levende og død agn! Det er ikke få gedder over 10kg., som er fanget siden 1. Maj! Faktisk tror jeg aldrig før, at jeg har været med til at høre om SÅ ekstremt mange TROFÆFISK! Der er rapporteret om adskillige mellem 5-9kg, relativt mange over 10kg og flere super gode fisk på hhv. 12, 13, 14 , 15 & 16kg!!!! Man går jo og bliver helt stresset med alle de store fisk :-) … - Heldigvis skal jeg på vandet både selv flere dage i næste uge og med kunder nogle dage fra d. 2 Juni og fremefter, så mon ikke fiskefeberen får et lille hak nedad igen ? Sandartfiskeriet åbnes op for igen pr. 1 Juni, og jeg skal både fiske sjællandske og jydske vande den kommende tid - så det bliver spændende! Måske der falder en enkelt søørred af under fiskeriet - dette har vi før oplevet under dette fiskeri :-)

De Hotte geddeagn der er rapporteret fanget store fisk har været ret forskelligt, men jeg kan bla. nævne at de MEGET gerne vil have ål & ørreder…Dvs. Savage Gear 3D Herring shad 27,5cm, Westin Tommy The Trout, Savage Gear Real Eel 30+40cm Motoroil, Busterjerk, Westin Swim mm.


14kg+ på vej tilbage til sit rette element...
Nils Buch Jørgensen med 14,3kg gedde fra 13 Maj fanget på jerkbait.
Martin Grosell med 125cm massiv gedde på 16kg+ fanget på en Savage Gear Line Tru Trout…
118cm & 11,6kg. super flot gedde til Mads Grosell på den nye kommende Golden Albino Line Thru Trout (kommer efterår 2014)...
Kommentarer:
Dato
27.05.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Furesø, Esrumsø, Tissø, Brakvandet v. Møn mfl.

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnSpændende video af CWC & Trumman "Jerkbait for begyndere"Flere gode tricks til begynderen & den øvede jerkbaitfisker fra en af de skrappe drenge, som har været med på jerkbaitbølgen helt fra start. Stefan Trumman giver mange gode fif & tricks. Svensk tale! 

Kommentarer:
Dato
25.05.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sverige

Turtype
Predator

Tags
Jerkbait youtube video, Gedde, Pike, HechtHjemmelavede JerkbaitsFaldt over denne film om at lave sine egne Jerkbaits - Spændende

Kommentarer:
Dato
24.05.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Agn Gedde Pike JErkFine gedder til Møn Open - geddetur i Dansk brakvand
Jan Weber med 111,5cm. & 10,35kg. gedde.
En af mine kunder og gode bekendte; Jan Weber deltog sammen med sin bror til Møn Open 17-18 Maj. Jan gjorde det faktisk rigtig godt og fangede den største gedde under Brakvandsfiskeriet fra Stege i weekenden (Møn Open). Sidste år var det Klaus Larsen, som fik den største gedde på en af mine specialmalede Busterjerk shallow runner 15cm jerkbait i geddefarve. Denne gang viste Jan sin giftighed med Westin's Swim jerkbait i Papegøjefarven! Jan er tit at finde blandt deltagerne på flere af vores kundeture til Sverige, Tyskland & Norge og han plejer altid at få fanget noget seriøst :-) Denne gang præsterede han at fange en flot gedde på hele 111,5 cm og 10,350 ! En fin udleget fisk, der blev fanget under kastefiskeri, og som udløste at Jan vandt både hoved præmien på flest point og str. gedde  ikke så dårligt endda... Stort tillykke til fangeren og Team Weber 

Jan Weber med 111,5cm. & 10,35kg. gedde.
Kommentarer:
Dato
18.05.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Brakvandet ved Stege

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht AngelnStatus på Streetfishing København

Søerne i København var åbne for fiskeri Lørdag d. 10 Maj 10-15.00 til Streetfishing Copenhagen 2014. Et arrangement arrangeret af Jagt & Fiskerimagasinet og med undertegnet 100% som promotor & idétager. Absolut et af de største arrangementer jeg til dato har stået for med 200 tilmeldte og 164 uddelte fiskekort på dagen + medløbere, familie + venner. Et arrangement som til fulde blev bakket op 100% af flere af vores danske fiskegrej grossister: Westin; Köder & Splash Danmark, der også sponsorede mange fine præmier & lod deltagerne & forbipasserende prøve en masse lækkert grej af på dagen ved søerne. 

Vi takker for de mange fine præmier!

Et arrangement som satte stor fokus på streetfishing & fritidslivet omkring indre by og søerne ! Vejret var virkelig med os og det mindede mest af alt om en tidlig sommerdag med flot solskin & stille vejr. Så det var der intet at klage over.

At der var kæmpe stor opbakning og meget positive meldinger fra deltagerne gør også, at man virkelig har lyst at gentage succesen på et senere tidspunk! Om det bliver til efteråret eller næste år, det må tiden vise. Konceptet med åbent & gratis fiskeri for alle var ihvertfald det helt rigtige, og at vejret var kanon har helt sikkert gjort med til, at det blev en succes. 

Jeg noterede dagens samlede antal fisk til flotte 54 gedder op til 109cm - anskudt 8kg., der blev efterfulgt af et par flotte 6kgs. gedder og nedefter! Dvs. dette er indskrevet fisk, - for flere deltagere deltog desværre ikke til afslutningen og lodtrækningen om de mange fine præmier kl. 15.15, hvilket også betød, at vi ikke fik alle fisk med på listen! Ifølge rygter og medfiskere, så forventer jeg et reelt antal nærmere på 70-80 gedder og en portion fine aborre op til 5-600g. Der deltog som sagt hele 164 lystfiskere idag + venner & familier, så vi har været oppe på knap 200 personer idag - en virkelig flot tilmelding må vi sige.  

At der var 2 deltagere, som havde rigtig store fisk efter deres agn, det gør det ikke mindre kedeligt til næste gang.

Tak for en god dag & på gensyn næste gang

Andreas Holm NielsenMichael Jæger med den største gedde fra Streetfishing Copenhagen på 109cm.
Kommentarer:
Dato
10.05.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Skt. Jørgens sø & Peblinge sø

Turtype
Predator

Tags
Streetfishing Copenhagen, Geddefiskeri København, Pikefishing, Hecht AngelnFint Trollingfiskeri efter laks ud for Møn
Fin laks på knap 10kg fra Møn April 2014
En super dag på vandet i HELT flat vand med høj solskin og en god kammerat - bedre kan det næsten ikke blive :-) Fiskeriet kunne selvfølgelig godt have være endnu bedre - meeen tror nu ikke vi skal klage :-) Alle vores laks huggede dybt - vi fik ingen laks i overfladen mod forventning… En meget god indikation på også, at vejret nok var LIDT for godt i toppen, at mange af de store vandrelaks var trukket mod Bornholm og Sydsverige + at vi naturligvis så en del fødefisk nede i vandsøjlen, så det var nede, at der var mad.
Vi nåede at lande 5 laks, hvoraf den ene blev genudsat. Vi havde desuden 2 ekstra laksehug (fejlhug) og fik desuden en god portion torsk, hornfisk, og sågar en sej… Flere af fiskene blev fanget i 85 & 45 fod - nederst i dybet var det en Sort / Hvid Rhino Flasher monteret med et glow agnfiskehoved og en lille skalle, som var hittet. Største laks vejede lige under 10kg og faldt til undertegnet.
Vi lå klar med stængerne ude før kl. 06.00 og stængerne blev først trukket kl. 19.30 - så en god lang dag på vandet :-)
Fiskeriet var ikke nemt denne dag, men de fleste både fangede lidt fisk - dog udelukkende mindre og pæne mellemfisk. Vi fiskede både i Bananen og på 40meteren, men der kom også fine fisk fra Kondomet og ved Trafikken denne dag. Største rapporterede laks var en basse på 15kg fra Kondomet… Så Jo chancerne for en stor fisk er der altid, når man prøver. Om morgenen talte jeg 25+ både i Bananen - tror der har været 30-40 både ude denne dag. Ellers var resten jo nok til ™ Bornholm.
 

Fin laks på knap 10kg fra Møn April 2014
Flot solopgang på Møn :-)
Dagens fangst fra Møn :-)
Kommentarer:
Dato
29.04.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Møn / Østersøen

Turtype
Trolling

Tags
Laksetrolling, Laks, Salmon, ØstersøenGratis Streetfishing i søerne i København 10 Maj 09.00-15.00
Fin Street fisket gedder til Oliver SG.
Nu har du chancen fpor at fiske gedder helt legalt i søerne midt i København d. 10 Maj ! Vi har fået åbnet op for fiskeriet denne ene dag og da der er en voksen bestand af både gode gedder og aborre, så burde fangstchancerne være ganske gode…

Se mere her:

http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat222-Aktiviteter/side3885-Gratis-Streetfishing-i-søerne-i-Køb...

Fin Street fisket gedder til Oliver SG.
Kommentarer:
Dato
23.04.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Skt. Jørgens sø, København

Turtype
Predator

Tags
Gedefiskeri, Streetfishing København 10 Maj 2014, Pikefishing, Hecht AngelnFin gedde fisketur til Blekinge med 22 mand gennem Jagt & Fiskerimagasinet
Claus Jensen med 7kgs gedde fra Blekinge skærgård
D. 9-12 April afholdt vi Geddetur til Blekinge skærgård med 22 af vores gode kunder gennem Jagt & Fiskerimagasinet, hvor jeg også arbejder. Pga. den meget milde vinter og det relativt varme forår, så var vi sikker på, at alle fisk ville være udlegede og vi ville opleve et vildt fiskeri med "tynde gedder". Et par uger iden vi skulle afsted blev det dog noget koldere igen med nattefrost flere nætter og lavtryk over vores destination, hvilket satte en stopper for Legen… Fiskeriet var Altså relativt svært pga. lavtryk, koldt og vådt vejr til at starte med… Vi så kun mindre og små fisk på det lave vand i de fleste af vigene den første dag, hvilket betød, at de større hunner nok opholdt sig på skrænterne ud mod det lidt dybere vand i vente position… Dag 2 så vi adskillige flere smågedder i vigene, som var klar til de store hunners ankomst. Vejret ændrede sig til det absolut bedre sidste dag, med stille varmt og solrigt vejr og vi så rigtig mange pæne fisk på det lave klare vand - en super spændende og en totalt vild oplevelse at gå fra en destination som reelt var fisketom til fiskefyldt på 1-2 dage... De fleste store gedder ville desværre ikke lege med os i år, men vi fangede nu alligevel flere fine fisk, og de dygtige lystfiskere, som jeg havde med sørgede for, at der kom flere gode fisk på land. Alle mand på vores hold kæmpede bragt, og vi havde en super hyggelig tur med godt humør i fantastiske omgivelser. Vi nåede at fange omkring 85 gedder tilsammen med 10 stk. over meteren med de 2 største på godt 8kg til Jan Weber Andersen (muligvis dsamme fisk med 2 dages mellemrum), og flere 7kgs og 6kgs til Palle M. Hay, Johannes Bang, Peter Agis Larsen, Claus Bjørn Jensen, Toke Troelstrup mfl.

Tak for en super tur!

Mvh. Turleder Andreas Holm Nielsen

Claus Jensen med 7kgs gedde fra Blekinge skærgård
Jan Weber med 8kgs gedde fra Blekinge skærgård
Johannes Bang med 4kgs gedde fra Blekinge 2014
Toke med flot 8kgs gedde fra Blekinge 2014
Kommentarer:
Dato
13.04.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningPike85 i Afrika 2013Pike 85 - Namibia Gnisten har modtaget en bunke filmklip og fotos fra TC, formand i den lille eksklusive geddeforening Pike 85. En lille håndfuld af foreningens medlemmer drog i november 2013 ud på…

Kommentarer:
Dato
07.04.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Nanibia, Afrika

Turtype
Custom

Tags
Youtube hajfiskeri, KobberhajerXtreme mængder af store gedder fanget før fredningen!
Rene Jespersen med 11,2kgs gedde fanget på en Busterjerk 15cm sink slut Marts 2014.
Det er væltet ind med fangstrapporter fra venner og bekendte om store gedder hver eneste dag over de seneste 2 uger i Marts mdr. Den ene store gedde efter anden anden er landet og heldigvis genudsat igen efter et foto eller to har bekræftet den flotte fangst. Flere af de store gedder var allerede udlejet 1 uge før fredningen (1. April), som sikkert skyldes den varme vinter og det varme tidlige forår… Predatorfiskeriet er stadig voksende blandt lystfiskere, der ønsker at fange flere og større individer. Personligt kan jeg ikke huske i nogensinde, at fangsterne af SÅ mange store fisk, har været så voldsomt de andre år! Om det er fordi vi er blevet dygtigere lystfiskere, så er det sikkert rigtigt, men vi er også blevet bedre til at følge de gode spor og finde de rigtige vande og lure hvor og hvordan, at de store fisk skal fanges! Internettet & Facebook er helt sikkert med til at øge opmærksomheden omkring dygtige specimenfiskere og deres fangster. Dette betyder så også, at nogle fiskevande bliver mere belastede med mere fiskepres, og det er et MUST, at vi dyrker mere og mere bæredygtigt fiskeri med Catch & Release, vi investerer i god stil i fangst-måtter (unhooking mates) som fiskene afkroges på, vi benytter knudefri gumminet eller vi håndlander kun de største og afkroger de mindre fisk i vandet osv. En god Trend som jeg håber og tror er kommet for at blive, så vi sikre bestandene med de store individer bedst muligt til glæde og gavn for alle lystfiskere og turismen generelt i fremtiden! 

De sidste forberedelser skal gøres inden den står på 4 dages fiskeri i Blekinge med geddefiskeri og knap 25 kunder fra Jagt & Fiskerimagasinet d. 9-12 April. 

Rene Jespersen med 11,2kgs gedde fanget på en Busterjerk 15cm sink slut Marts 2014.
Kommentarer:
Dato
31.03.2014

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Bæredygtigt fiskeri

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, Spinning, Busterjerk

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk