Vis blogs med tag:

Pike85 i Zivatjenajo i Mexico - Jubilæumstur 2010
Grejet er klar til at blive pakket i kufferten - 3 forskellige Stella SW hjul (5000, 8000 & 1800), Trinidad 16 og Penn 545 GS til let trolling og en Shimano Calcutta Digital 201 til det lette agnfiskeri inshore eller jerk/stickbaitfiskeri...
Så er der lidt flere billeder fra vores 25 års Jubilæums fisketur med Pike85 til Mexico d. 7/1-16/1-2010.

Det blev en tur jeg ikke glemmer lige med det første pga. det gode kammeratskab, stjove oplevelser, dejlige varme vejr, store kolde magarittaer og naturligvis ikke mindst de stærke fisk!

Big Game Grejet blev pakket og der var afrejse til Mexico via Frankfurt lufthavn d. 7 Januar 2010.  Vi var 15 mand fra pike85 + turleder; Thomas Søbirk som skulle på 7 dages varmtvandsfiskeri ved Zihuatanejo / Ixtapa.

Vi ankom til Mexico City Torsdag d. 7 Januar om aften, hvor der lige blev tid en stor Rib-Eye bøf og en "frossen magaritta" inden vi skulle i seng, da vi skulle tidligt op næste morgen og videre med et indenrigs fly til Ixtapa / Zihuatanejo.

Fredag d. 8 Januar ankommer vi om eftermiddagen og Lars Dupondt har 40 års fødselsdag denne dag, og derfor bliver det lige pludselig til en stor fest til langt ud på morgenen!

Lørdag d. 9 Januar:
Første fiskedag er en realitet og alle mand glæder sig enormt! Dog har flere lidt ondt i hoved dagen derpå, da vi fejrede Lars Duponts 40 års fødselsdag fredag aften/nat og ikke alle har sovet særlig meget...
Fiskeriet har desværre ikke været super godt i dagene op til vi ankom ud for vores destination. Skipperne mener det er pga manglende "Blue water" - dvs  det rigtig blå vand, som tiltrækker sejlfisk, dorado, tun og marlin er "blæst" længere væk.
Undertegnet og Birger Fløe mister en sejlfisk første dag, men ellers får vi intet!

De andre drenge får lidt sejlfisk og en dorado denne dag - inshorebåden får en del bonitoer og store hornfisk / Needlefisk.
Lars-Bo på billedede fanget turens første sejlfisk på omkring 30kg.

Søndag d. 10 Januar
Denne dag var undertegnet på inshorefiskeri sammen med Kim Jensen, det blev endnu en dejlig dag på vandet med ca 28-30 gr. og solskind, samt vi havde en dag med noget mere action end dagen igår! Det var dog hovedsageligt bonitoer og needlefisk (store hornfisk) som vi fangede flere af, men Kim fangede også denne flotte Jack på ca 15 lbs, som fightede helt vildt i 20-25 minutter med næsten blokeret bremse...
De andre drenge fik også flotte fangster med flere fine sejlfisk, Roosters og Jacks. 
Jan fangede turens indtil videre største sejlfisk - en mega fisk på 40-45kg.
Toke og michael fik hver en flot guldmakrel i et dobbelthug samt en fin sejlfisk til Toke.

Mandag d. 11 Januar
Denne dag var vin 4 både afsted på shishorefiskeri langt væk fra havnen - næsten 2 timers sejllads. stedet havde søndag givet flere rigtig store Roosters over 10kg til de andre pike85 drenge og flere gode jacks. Min båd med René og undertegnet havde flere fisk efter vores popper - den ene gasng oplevede jeg at have 3 Roosters efter popperen, men uden respons - desværre...
Lars-Bo og Jan fangede 3 Roosters tilsammen, TC fik en pæn Roosters og Kim fangede yderligere en Jack.
René og undertgenet fiskede igennem et par ekstra timer uden den helt vilde succes. Det blev dog til en spanish makrel til René og lidt rigtig store needlefisk. 
Et par af de andre, som havde været offshore fik en enkelt Sejlfisk og en Guldmakrel.

Tirsdag d. 12–14 Januar
Blandet fiskeri med fine Jacks, Bonitoer, og enkelte sejlfisk til drengene - vi er ikke så heldige i min båd...

D. 15/1-10 
Undertegnet havde på næstsidste dagen endnu ikke fanget en sejlfisk, så det var svært at tro på, at det virkelig skulle lykkes sidste fiskedag! Da vi stævner ud tidligt denne fredag morgen er det stadig mørkt, men vi kan alligevel se på vandet, at farven er blevet mere dybblå, og ligeledes oplever vi meget mere liv og jagende fisk ved solopgang, da vi sætter stængerne. Efter en ½ times trolling ser vi en stor halefinne 100 meter ude i overfladen. Vi nærmer os fisken med adrenalinen pumpende i kroppen, og skipper drejer båden skarpt af mod fisken, så vores agnfisk på den ene outrigger fisker tæt på den sete fisk. Samtidig med sejlladsen, da flår skipper i linen på den anden stang, som er monteret med en teaser. Dette giverekstra plasken for at lokke fisken ind i vores kølvand. 
Fisken i overfladen dykker kort efter, og lige som vi tror, at den er svømmet væk, - da kommer min forløsning - Knarren SKRIGER, og et sekund efter er fisken fri af vandet 2 gange 60-70 meter ude bag båden! Jeg har imellemtiden fået fat i stangen og oplever fisken dykke og svømme dybt, så skipper først tror det er en mindre marlin! Fisken starter med at tage 100-150 meter line, hvorefter der er tale om tovtrækkeri, og jeg får noget line på hjulet igen. 25 minutter senere kommer fisken op til båden, hvor det viser at at den er "Tailet" - dvs den har fået viklet forfanget omkring halen, og er derved blevet trukket bagud under det meste af fighten...

Skipper befrier linen fra halen, men i det øjeblik han får givet slap line, da ryger krogen ud af munden på fisken. Jeg når kun lige at tænke på at hoppe i vandet, da skipsdrengen allerede har gjort dette - han får fat i fisken og bjærget den de par meter ind til bådsiden, hvor vi andre står klar og får trukket den indenboards til hutig fotografering inden genudsætning. Det er en impornerede sejlfisk på 275cm og anslået vægt 45kg! Sejlfisken prøves genudsat, men har kæmpet sig selv ihjel pga iltmangel og lungerne hænger ud af gællerne på fisken, så den bliver hjemtaget og senere doneret til de lokale.

En fantastisk afslutning på turen, som ikke er forbi denne dag endnu, da min fiskemakker Allan lige får en bonusfisk i form af en fin Dorado / guldmakrel 1 time efter som vejer ca 7 kg og ligeledes er en impornerende skabning med sine ekstreme farver. 

Da vi kommer i land har jeg fået et stykke fillet af min sejlfisk, som bliver afleveret på hotelets restaurant inden vi skynder os at hente vores kufferter på værelserne - kokkene når lige at få kreeret frisk mexicansk "sushi" og grillede steaks af fisken, som vi når at spise ombord på bussen med velbehag på vej til lufthavnen - en fantastisk afslutning, som smagte ganske godt. 

Alt ialt en kongetur - men hold op det er koldt at komme hjem til Frostne Danmark, efter vi har været derover i det varme vejr ;-)

Vi 16 mand der var afsted fangede 20 sejlfisk op til 45kg (undertegnet på sidste dag),  10 guldmakrel op til ca 13-14kg, 5 småhajer op til 10kg, 15-20 Roosterfisk og 15-20 Jacks op til 10kg+ samt adskillige needlefisk og bonitoer. Herudover var der alle de "sjove" bifangster af revfisk, havslanger, pelikaner mm...

Fordelt på alle mand var offsorefiskeriet desværre ikke så godt som det plejer at være på denne årstid, tilgengæld havde vi fint Inshorefiskeri efter store Roosters og det blev til flere fisk  over 10kg i bådene - største på omkring 14kg! 


Grejet er klar til at blive pakket i kufferten - 3 forskellige Stella SW hjul (5000, 8000 & 1800), Trinidad 16 og Penn 545 GS til let trolling og en Shimano Calcutta Digital 201 til det lette agnfiskeri inshore eller jerk/stickbaitfiskeri...
Der skal ikke mangle grej på sådan en drømmetur - adskillige poppers, Fluocarbon, kroge, svivler, handsker & værktøj. Så jeg havde vist lidt overvægt ;-)
Vi fløj København - Frankfurt - Mexico City. I Mexico City overnattede vi på lækkert lufthavnshotel med Jordens bedste Ribeye bøffer og største morgenbuffét. Næste morgenen fløj vi til Ixtapa (50min.).
Alle mand fra Pike85 var blevet sponsoreret af Grosisten Fairpoint Outdoor med lækkert tropetøj, shorts, skjorter, jakker mm.
Højt humør og forventningens glæde på vej i egen bus fra lufthaven i Ixtapa til Zivatjenajo - dette tog ca 25 minutter.
Turlederen havde selvfølgelig sørget for en kold forfriskning på køreturen fra lufthaven - det var en seriøs cooler med indhold af mexicanske øl, vand mm.
Lars-Bo med første fiskedags sailfisk på ca 30 kg.
Mågesjov med masser af Bonitoer i overfladen - med en 7cm Rapala magnum kunne man fange masser af disse sjove fisk på let grej, som fightede ganske godt!
Inshorefiskeriet med levende agnfisk omkring klipper var super spændende, da man jo ikke vidste hvad, der huggede på.
Kim Jensen med Stærk fisk for enden...
Kim Jensen med en ekstremt stærk Jack, som fightede helt i bund og fighten strakte sig over 20-25minutter, selv om Kim lagde godt pres på fisken!
Super smuk natur at ligge og fiske i tæt op ad land.
En af rigtig mange Giga hornfisk / Needlefisk. Denne vejer ca. 2kg. De fightede ok i starten, hvorefter de fulgte med ind til båden - lidt som en baracuda (disse fisk ser man dog ikke noget til derover!).
Vandet og fødefiskene blev presset ind mod klipper og øer, som gav nogle spændende fiskesteder at fiske til.
Impornerende Fuglefjeld og spændende fiskested med gang i vandet...
Endnu en Needlefisk med en stort hoved - en fisk på 2,5-3kg som blev fanget på fiskeri med levende agnfisk.
Bugten / Havnen i Zivatjenajo.
Ny dag - nye muligheder :-)
Endnu en Needlefish i XL size...
Inshore fiskeriet efter Roosters foregik som regel omkring rev og sandstrande. Super flotte senarier.
Endnu en Bunty Beach...
Fiskeriet med popper foregik nemmest oppe fra taget af panga bådene eller ude i stævnen - imens passede skipper og evt skipsdrengen vores 2 løsliner med levende agnfisk, som blev dørget/trollet langsomt bagefter båden.
Skipsdrengen syr ny frisk agnfisk på krogen, så den sidder godt fast og for at den skal gå rigtigt gennem vandet! Vores agn blev skiftet hver halvanden-2 timer.
Så arbejdes der med agnfiskene for at de går rigtigt i vandet og sys på gennem øjnene (døde), som blev trukket efter båden...
En gul og sort havslange blev fejlkroget under trollingfiskeriet efter sailfisk ude på åbent hav - de lokale have ekstremt meget respekt for disse, da de er nogen af jordens giftigste...
Brændingen inshore var kraftig...
Hot fiskested Inshore...
Allan m. stærtk fisk for enden
Impornerende kræfter.
Allan fighter stor Roosterfisk på 11kg+ - en kongefight på 25minutter!
Vi fik lavet et lille Pike85 armbånd… :-)
Rigtig fin Rooster tæt på landing
Allan med 11-12kg. muskler...
Endnu et billede af Allan
Gnudsætning af Roosteren...
Så blev det min tur :-)
Humøret stiger altid, når der kommer nap :-)
Håndlanding af min første 7kgs Rooster! YEA!
Sådan ! - så er vi i gang og Hardcore stangføring under foto af min 7kgs Rooster :-)
Mere flex på klingen kort efter...
5kgs Rooster til undertegnet på trolling med levende agnfisk i brændingen...
Et hurtigt billede før Genudsætningen - en fisk som ikke havde nogen stor madværdi, men større interesse som Turistfisk.
2 bonitoer under trolling med Rapala magnum 7cm - super sjovt på let grej...
Aftenstemning i Zivatjenajo
Jan med fin 4kgs Rooster fanget på Pencil popper i Chart - Red. Én ud af 25 Roosters som fulgte Jan
En velfortjent pause i skyggen...
Kim Jensen med flot håndskåret Sejlfisk trofæ - et Must-Hvae, når man havde fået sin første sejlfisk! Disse kunne der købes mange af dernede for bare 1-300dkr.
Tidligt oppe sidste fiskedag - Jeg havde endnu ikke fået sejlfisk ...
Stor sejlfisk spottes i overfladen 50 meter fra båden...
Sejlfisken forsvinder fra overfladen, men kun for 30 sekunders stilhed til den hamre på vores krog og jeg mister hurtigt 150 meter line fra hjulet i topfart :-) Game is On!
Min sejlfisk får desvære snoet sig i forfanget og bliver meget tung efter 5-10 minutters fight og går dybt, så vi en overgang tror at det er en mindre malin… Fisken er dog viklet ind i forfanget og trækkes bagvendt op mod båden - lidt hårdt...
Min 1. sejlfisk er en realitet på sidste fiskedag :-)
275cm sejlfisk & anskudt 45kg+ :-)
Genudsætning prøves med mig i vandet med fisken over 1000meter vand, men det lykkedes dog aldrig...
Undertegnet i vandet med min Sejlfisk
Lykkelig & helt færdig på én gang! :-)
Allan med mere flex på klingen...
Guldmakrel i luften...
Super smuk farverig Dorado / Guldmakrel
Tæt på landingen skifter Doradoen farve...
Ny art på listen til Allan - en mega flot guldfarvet Dorado / Guldmakrel fanget under trolling med agnfisk
Allan med flot 7kgs "Guld-makrel"
Min 275cm / 45kg+ Sejlfisk døde desvære, men blev givet til nogle fattige familier og jeg fik faktisk selv tilberedt et stykke som både sasimi (råt m lime mm.) + grillet et lille stykke - en fantastisk afslutning på en fantastisk hyggelig uge.
Kommentarer:
Dato
11.01.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Mexico

Turtype
Custom

Tags
Mexico, Custom, Roosterfish, Sailfish, Needlefish, Ixtapa, ZivatjenajoLang 10+ gedde...
10,2kg. & 119cm fra Sjællandsk sø
Søndag d. 22 November var undertegnet på fisketur med en god kammerat på en privat konsortiesø på sydsjælland. Dagen startede mørk og grå, og vejrudsigten virkede ikke som om, at den skulle blive bedre - tvært imod! Jeg hentede Jakob kl. 6.30 og vi får pakket hans få grejer over i min allerede overfyldte bil.I dagene op til denne tur havde jeg skaffet store, levende skaller og rimter, som skulle bruges som agn i rigelige mængder - problemet var bare, at en del af disse perfekte agnfisk var døde i løbet af natten... Surt! Nå men jeg kendte heldigvis et godt sted at fange nogle nye agnfisk på vejen derned, - og vi kørte en mindre omvej og gjorde holdt i 20 min, da man jo ikke skal gå ned på agnfisk! På denne korte tid lykkedes det undertegnet at fylde ca. 50 kampskaller på 3-600 gr i agntønden igen ved brug af kastenet - og så var humøret ellers højt igen ;-)Det grå kedelige efterårs vejr blev afløst af regn, og kraftig blæst - og vi som troede, at det ikke kunne blive værre... Regnen fortsatte det meste af dagen, kun med korte opholdsperioder, men fiskes skulle der naturligvis...Fremme ved geddesøen får vi læsset grej af i store mængder, så de fleste trollingfiskere ville skamme sig, og den lille jolle, som lå klar i søen, den får hurtigt monteret frontmonteret elmotor m. autopilot, adskillige stangholdere, plotter, ekkolod, 2 agntønder med div agnfisk, iltpumper drivanker, afkrogningsmåtte ect. ect.Men så spiller det også max!Vi får knappet den første øl op, men får ikke engang sat alle stænger, før end der er bud efter vores agnfisk. Undertegnet får en 5kg+ gedde og imens denne fightes, så er der hug på min anden stang, som kammeraten får lov at lande - man er vel gæstfri. I løbet af dagen sætter vi større og større agnfisk i vandet, som naturligvis sorterer noget i størrelsen af gedder, som hugger.Flere mindre gedder prøver at tage vores store agnfisk, som dog som regel altid resultere i, at de ikke bliver kroget.Efter et par timers fiskeri er der kommet 5 fisk i båden og Jakob har fået den største på 6,2kg. Vi beslutter, at det må være tid til en seriøs hjemmelavet sandvich, så kokken må igang med at diske op, da der er en kort opholdsperiode uden regn.Ligesom tidligere når vi kun lige at sætte tænderne i maden, da min paravane bliver flået under, og der kommer et godt hug i stangen. Gedden går dybt og er forholdsvis længe om at komme ind til båden, og da den kommer nærmere stikker den flere gange i dybet igen. Efter ca 15 min. fight får jeg håndlandet madamen, som virkelig er en lang en af slagsen... Vi får den målt til hele 119 cm, men da gedden er tynd, så vejer den desværre "kun" 10,2kg. En fisk af denne længde kunne snildt have vejet 13-15kg. Nå men efterårrets første 10kg gedde er en realitet og humøret får lige en tand opad, selv om det er møgvejr.Vi får yderligere flere fine gedder i båden, hvor Jakob senere får den næststørste fisk på 8,8kg, men som kun er lige over 100cm lang, så vi mener simpelthen, at den store fisk er en "gammel kriger", der ikke lever så mange år igen...
Det bliver til 5 gedder over 5kg i båden og flere mindre/mellemfisk, så Alt i alt en kanon tur med en del flex på klingerne, selv om vejret drillede og var trist og meget blæsende.

10,2kg. & 119cm fra Sjællandsk sø
Kommentarer:
Dato
22.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, gedde, pike, hecht, Livebait, trollingFine gedder fra sydsjælland
119cm gedde - dog kun 10,2kg…. Gammel Efterårsgedde på vej ned...
Søndag d. 22 November var undertegnet på fisketur med en god kammerat på en privat konsortiesø på sydsjælland. Dagen startede mørk og grå, og vejrudsigten virkede ikke som om, at den skulle blive bedre - tvært imod! Jeg hentede Jakob kl. 6.30 og vi får pakket hans få grejer over i min allerede overfyldte bil.I dagene op til denne tur havde jeg skaffet store, levende skaller og rimter, som skulle bruges som agn i rigelige mængder - problemet var bare, at en del af disse perfekte agnfisk var døde i løbet af natten... Surt! Nå men jeg kendte heldigvis et godt sted at fange nogle nye agnfisk på vejen derned, - og vi kørte en mindre omvej og gjorde holdt i 20 min, da man jo ikke skal gå ned på agnfisk! På denne korte tid lykkedes det undertegnet at fylde ca. 50 kampskaller på 3-600 gr i agntønden igen ved brug af kastenet - og så var humøret ellers højt igen ;-)Det grå kedelige efterårs vejr blev afløst af regn, og kraftig blæst - og vi som troede, at det ikke kunne blive værre... Regnen fortsatte det meste af dagen, kun med korte opholdsperioder, men fiskes skulle der naturligvis...Fremme ved geddesøen får vi læsset grej af i store mængder, så de fleste trollingfiskere ville skamme sig, og den lille jolle, som lå klar i søen, den får hurtigt monteret frontmonteret elmotor m. autopilot, adskillige stangholdere, plotter, ekkolod, 2 agntønder med div agnfisk, iltpumper drivanker, afkrogningsmåtte ect. ect.Men så spiller det også max!Vi får knappet den første øl op, men får ikke engang sat alle stænger, før end der er bud efter vores agnfisk. Undertegnet får en 5kg+ gedde og imens denne fightes, så er der hug på min anden stang, som kammeraten får lov at lande - man er vel gæstfri. I løbet af dagen sætter vi større og større agnfisk i vandet, som naturligvis sorterer noget i størrelsen af gedder, som hugger.Flere mindre gedder prøver at tage vores store agnfisk, som dog som regel altid resultere i, at de ikke bliver kroget.Efter et par timers fiskeri er der kommet 5 fisk i båden og Jakob har fået den største på 6,2kg. Vi beslutter, at det må være tid til en seriøs hjemmelavet sandvich, så kokken må igang med at diske op, da der er en kort opholdsperiode uden regn.Ligesom tidligere når vi kun lige at sætte tænderne i maden, da min paravane bliver flået under, og der kommer et godt hug i stangen. Gedden går dybt og er forholdsvis længe om at komme ind til båden, og da den kommer nærmere stikker den flere gange i dybet igen. Efter ca 15 min. fight får jeg håndlandet madamen, som virkelig er en lang en af slagsen... Vi får den målt til hele 119 cm, men da gedden er tynd, så vejer den desværre "kun" 10,2kg. En fisk af denne længde kunne snildt have vejet 13-15kg. Nå men efterårrets første 10kg gedde er en realitet og humøret får lige en tand opad, selv om det er møgvejr.Vi får yderligere flere fine gedder i båden, hvor Jakob senere får den næststørste fisk på 8,8kg, men som kun er lige over 100cm lang, så vi mener simpelthen, at den store fisk er en "gammel kriger", der ikke lever så mange år igen...
Det bliver til 5 gedder over 5kg i båden og flere mindre/mellemfisk, så Alt i alt en kanon tur med en del flex på klingerne, selv om vejret drillede og var trist og meget blæsende.

119cm gedde - dog kun 10,2kg…. Gammel Efterårsgedde på vej ned...
Jacob Devantier med fin 8kgs gedde fra sydsjælland
Kommentarer:
Dato
22.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sydsjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angelnFint fiskeri brakvands geddefiskeri i Stege Nor
Henning Bomberg med lang & slank 7,5kg gedde fra Stege Nor 2009
I weekenden 7 og 8 November 2009 havde undertegnet arrangeret en geddetur til Stege Nor med en lille flok. I blandt var bla. Henning & Caper Bomberg. De var taget afsted for at aflure Stege Nor et par gode gedder med Swim Bait og Jerkbait. Det gik ganske godt for Casper og Henning. Første dag fangede Casper en rigtig fin gedde på lige over 5 kg på en 4play swim bait. På andendagen lige før vi skulle sejle hjem fik Henning så endelig et hug, der lignede noget og efter en mindre fight kunne vi lande min nye PR gedde på 7,5 kg, en flot lang men ret slank fisk. Så havde den været mere velnæret havde den nok ligget ved de 10 kg. Tak for en god tur :-)

Henning Bomberg med lang & slank 7,5kg gedde fra Stege Nor 2009
Casper Bomberg m. 5kgs gedde fanget på en SG 4play i Stege Nor 2009
Kommentarer:
Dato
08.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningFint brakvandsgeddefiskeri på Møn 7-8 November 2009
Casper Bomberg med 5,2kg gedde fra Stege
Lørdag d. 7 November 2009

Har været et tur i Dansk brakvand efter gedder i forbindelse med et arrangement sammen med Jagt & Fiskerimagasinet Kbh. og Mads Grosell fra Savage Gear.  Vi var en lille flok på 7 mand fordelt på 3 både, som havde et par rigtig hyggelige dage, hvor alle fangede nogle gedder, og hvor vi havde mange følgere... Fiskeriet var ikke nemt og flere steder var fyldt med garn - sørgeligt!
Alligevel lykkedes det os at narre lidt fisk til at tage vores Savage gear 4-play og Buster jerk.

Lørdagen gav 7 fisk i min båd ( de 4 til undertegnet op til 5kg) og største fisk til Casper Bomberg på 5,2kg. p åen SG 19cm 4-play Swim & jerk i brune farver.
Mads Grosell fangede ligeledes 4 stk gedder denne dag og 7 fisk ialt i båden - sidste båd v. Peter Mikkelsen fangede et par stykker.

Søndag d. 8 November

2. fiskedag på vores kundetur til Stege området / Dansk brakvand startede godt med hurtig fisk i båden. Vinden havde slået lidt om og fiskeriet gik dødt...  Senere fandt vi en del gedder et nyt sted. Det blev en hektisk eftermiddag med en del hug, mange følgere og underholdende fiskeri, - gedderne tog dog agnene ret forsigtigt, så flere tricks skulle afprøves. Bedste metode denne eftermiddag var Buster jerk Big bandit suspending fisket forholdsvis hurtigt... Denne dag blev til 14 gedder i båden, største fisk huggede efter solnedgang og snuppede en buster jerk i faven "Stege Dræberen"- fangeren var Henning Bomberg og gedden vejede pæne 7,5kg. Henning var godt tilfreds, da det var ny pr. gedde som udløste en flot præmie sponsoreret af Savage gear.
Ialt fangede vi 40 gedder over de 2 dages fiskeri - ikke noget "champagnefiskeri" som man før har oplevet, men under omstændighederne ok, da de fleste har haft det svært dernede i den senere tid.

Tillykke med din nye pr. gedde; Henning!

Henning's gedde på 7,5 kg. var en flot lang men ret slank fisk - så havde den været mere velnæret, så havde den nok ligget tæt på de 9-10kg.
 

Casper Bomberg med 5,2kg gedde fra Stege
Henning Bomberg med 7,5kg. gedde fra Stege
Kommentarer:
Dato
07.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, JerkbaitBig Game video Kroatien
Kommentarer:
Dato
27.09.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien / Jezera

Turtype
Custom

Tags
Big Game, Video, Youtube, Sværdfisk, Kroatien 2009Big Game fiskeri i Kroatien 19. September - 4 Oktober 2009
Klumpfisk til Andreas Holm Nielsen - Estimeret vægt: 60kg?
I denne periode var vi 3 venner med Lars Furhberg fra Svenske Team Viagra som skipper i Kroatien for at fiske Big Game efter Bluefin tun, sværdfisk mm. Det blev en kanon tur, hvor vi tilbagelagde 1700km med båd gaefter fra Rostock til vores -Destination; Jezera på øen Murther. Det blev til 8 fisk i båden, hvor de 5 stk var Bluefin Tun mellem 30-55kg, 1 sværdfisk på 25kg, en mindre rokke og en stor sidegevindst af en klumpfisk på 60kg til undertegnet over 9 fiskedage på vandet.

Læs mere i Fisk & Fri november udg 2009.

Billede af ny pr klumpfisk på 60kg...


Klumpfisk til Andreas Holm Nielsen - Estimeret vægt: 60kg?
Kommentarer:
Dato
25.09.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien / Jezera

Turtype
Custom

Tags
Big Game fiskeri, Tun, Sværdfisk, KlumpfiskBig Gamefiskeri i Kroatien September 2009
Aften stemning i Adriaterhavet på vej ind efter en dags tunfiskeri.
Lidt billeder fra min tur til Kroatien 19 september- 4 oktober 2009.
Det blev en tur med kongevejr - dvs flat vand de fleste dage og 8 fisk i båden over 9 fiskedage. Desværre 4 mistede fisk, men vi fangede 5 "Bluefin" tun på hhv. 30kg, 37kg, 45kg, 50kg, 55kg, en sværdfisk på 25kg, en stingrokke på ca 4kg og en klumpfisk på ca 60kg! Så det må siges at være ok ;-)

Det er ikke sidste gang at jeg skal prøve kræfter med de stærke varmtvandsfisk, og Big Game grejet er allerede ved at blive indkøbt til næste tur...

Skulle du have lyst at tage afsted selv, så er du velkommen til at ringe eller maile for informationer - jeg overvejer allerede at lave et par guidede ture derned...

Knæk & Bræk
Andreas

Aften stemning i Adriaterhavet på vej ind efter en dags tunfiskeri.
Set-up på båden - vi fiskede med 4 balloner bag efter båden, hvor de 2 var monteret på outrigger, som gav spredning på ballonerne. Herudover fiskede vi 2 Freeliner / løsliner / bundstænger lige under båden i 5-15 meters dybde.
4 baloner bag båden - typisk fiskede vi 5 meter bag og 5 meter nede, 15 meter bag og 15 meter nede, 35-50 meter bag og 35-50 meter nede og 75-100 meter bag og 75-100 meter nede. De fleste af fiskene fangede vi 15 meter nede!!!
Ny Pr. Klumpfisk fanget på en sardin d. 1 Oktober 2009 ud fra Jezera (øen Murther, Kroatien). Fisken målte 80 cm og blev skudt til 60kg. Fisken huggede i overfladen med et ordentlig plask, hvorefter den dykkede mod bunden og tof 200 m line...
"Team White Shark" - et andet Dansk Big Game hold se www.biggamefiskeri.dk
Uffe "Chumer" dvs. prøver at lokke fiskene til ved at kaste små stykker sardin i vandet regelmæssigt, så et langt spor trækkes efter båden. Vi bruger ca 30kg sardiner om dagen til fodring og agn. En kasse med 10 kg friske sardiner koster ca 70 dkr.
James Rasmussen med 74kg blåfinnet tun fanget med en kroatisk fiskeguide; Vladimir i samme periode som vi fiskede dernede. Han fangde 3 store tun over 5 dages fiskeri.
Frank Daugaard fra Team White Shark og svigersønnen sin første blåfinnet tun på ca 50kg.
Uffe fighter sin første "Bluefin" Tun - en fisk med fuld fart på! Bremsen skreg og linen blev flået af hjulet, da den huggede bare 15 meter bag båden og 15 meter nede. Denne tun tog en lille frisk makrel.
Uffe Bram med sin første "Bluefin" på 37kg - fighten tog ca 20 minutter.
Frank Daugaard lavede frisk Tun-capacio til os en af de sidste aftener på vores yndlings restaurant af vores egen tun. Det var bare GUF!
60 Big Game både stævner ud fra den mindre havneby; Jezera på øen Murther i Kroatien til den 11. IGFA Big Game konkurrence - der var trængsel og højt humør og vejret var suverænt - vi deltog naturligvis og blev nr. 30...
Lars Furhberg skipper på vores båd Team Viagra med en stingray på 3-4kg. Den tog en sardin 15-20 meter under båden på en løsline over 200 meter vand - dvs. disse fisk rejser sig også efter chumsporet!
Uffe Bram med sin første Big Game fisk - en sværdfisk på 25kg, som huggede 50 meter nede på en sardin og gav en rigtig god fight.
Undertegnet i aktion med god tun - fisken kom dog rimelig hurtigt under kontrol på dette lidt kraftigere IGFA 80lbs grej, selv om fighten strakte sig over ca. 15-20 minutter.
Første "Bluefin" til undertegnet - et muskelbundt på 30kg og glæden er stor efter flere dages venten...
Vores båd under turen - en super hurtig offshore båd med 350 hk V6 Turbo Diesel indenbords volvo motor, som gav en topfart på over 40 knob - så drengene var først ude på pladserne hver dag!
134kg tun under konkurrencen - den største fisk som blev fanget i vores 14 dages periode. Ellers kom der fisk op på 99kg, 89kg og nedefter... Men der skulle dog kæmpes for fiskene!
Det vindende Big Game hold; "Team Shirac" og vinderne af bla en kontant præmie på ca 100.000 danske kr. - så jo der er penge i fiskeri...
Min fine 30kgs "Bluefin" Tun :-)
Kommentarer:
Dato
18.09.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien / Jezera

Turtype
Custom

Tags
Big Game, Kroatien, Tun, Sværdfisk, Tiagra, Shimano,Fladfisk efter fyraften...Mine fisketure har ligget lidt stille pga ferie og barsel, men der skulle gerne snart komme lidt fere rapporter på siden igen.

Denne onsdag aften havde jeg 3 gutter med fra Hunters House koncernen på en guidet aftentur efter store fladfisk - det blev til over 30 rigtig flotte skrubber på bare 3 timers hyggefiskeri med bundmedefiskeri med Gulp og Børsteorm. Så alle fik en del flex på klingerne - selv om det kun var en kortere tur ;-). Vi mødtes ved Skovshoved havn og herfra var der bare 15 minutters sejllads til mine hotspot.

Største fisk fangede "Flue" Kalle fra HH 52 - en skrubbe på 1,1kg - ny pr og tillykke herfra!

mvh. Fiskeguide Andreas Holm Nielsen

Kommentarer:
Dato
22.07.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Havfiskeri, Seafishing, Fladfisk, Flounder, ØresundPR. Søn 3260g. :-)
Fredag d. 10 Juli 2009 - mit fiskeri har ligget lidt stille på det sidste grundet jeg har flyttet til ny lejlighed og ikke mindst pga. jeg næsten lige er blevet far til en skøn lille dreng / lystfisker. Hele fighten / fødslen tog over et døgn siden de første Veer kom... så farmand var træt til sidst og måtte lige have en kold pils at skylde hele oplevelsen ned med ;-)

Hele den lille familie har det godt, dog er far ved at få lidt fiskefeber og skal nok snart på vandet igen. Undertegnet har allerede planlagt fisketur med den lille, købt redningsvest ect, men moren mener dog det er lidt tidligt... Han kan jo lige så godt lære det tidligt ;-)

Ses

Andreas

Kommentarer:
Dato
10.07.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Gentofte

Turtype
Custom

Tags


Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk