Vis blogs med tag:

Geddefiske weekend i Sverige med Jagt & Fiskerimagasinet 23-25 April 2009...




Denne weekend 23-25 April 2009 afholdt Jagt og fiskerimagasinet Jerkbaittur i den svenske skærgård. Vi var 20 mand afsted på tur. Det blev en weekend med kejservejr, hygge og et par pæne fisk i toppen.

Lørdag:
Største denne dag vejede 8kg og blev fanget af Michael på en busterjerk model Big bandit susp. 2. største gedde fangede undertegnet på 6,3kg på bare 60 cm vand på en Busterjerk shallow farve "gedde" . Aftenen blev brugt til hygge med fiskefilm på campen og fiskehistorier ad libitum... Vi fangede 14 gedder denne dag i min båd i svære forhold - så det var vel ok!

Søndag:
Endnu en fin dag på vandet med pænt med gedder - vi så flere rigtig gode af slagsen og en af drengene i en anden båd smed en 10kg+ fisk ved båden - surt! Undertegnet fik fisk op til 7,1kg. Tak for en hyggelig tur - drenge

mvh. Andreas

Kommentarer:
Dato
24.04.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge, Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Jerkbait



Fint trollingfiskeri ud for Møn




Tc med fin mellem laks fra Østersøen
DMI lovede denne torsdag d. 15. April helt fantastisk stille vejr for det meste af Østersøen og jeg måtte arbejde hårdt for at få tiltusket mig en fridag, så jeg kunne komme ned og trolle laks og ørred fra min store alubåd. Torben Christensen kom med på en "guidet tur" og han blev hentet kl. 03.00, hvorefter vi kørte de ca 2 timers kørsel til Møn / Klintholm havn. 
Det første der slog os var, at der næsten ingen både var dernede og vandet lå helt fladt. Vi fik hurtigt smidt 11 stænger i stangholderne, monteret de 2 downriggere, ekkolod, GPS mm. Kl. 06 sejlede vi ud af havnen og omkring kl. 07.30 statede vi vores fiskeri. Det var helt stille i vejret og solen skinnede fra en skyfri himmel. Der var ikke så meget at lodde i starten, men efter bare 45 minutters fiskeri får Torben dagens første hug - en fin laks på 4,1kg, som huggede en breakpoint i special farve fisket under et flag 300 fod ude. Årets første laks i båden er altid godt ;-) 1 time senere er det min tur. Min fisk huggede et ismo magnum blink i special farver også fisket højt i vandsøjlen under et flag. Fighten er meget udramatisk, da det viser sig at være en meget sløv ørred, som dog alligevel vejer 3,2kg. Allerede efter bare 2 timers fisker har vi fået 2 fisk i båden og humøret er højt! Over WHFen hører vi om en god fisk på 14,9kg nede omkring de gamle pladser til Freddi, men selv om vi prøver alt i løbet af dagen, så får vi desværre ikke flere blanke i båden. Freddi får endnu en god laks på godt 13kg+ og man kan tænke sig til, at hvorfor de store kun lige skulle komme i hans båd, selv om vi har samme antal hug...
Da vi slutter fiskeriet kl. 18.30 er der begyndt at komme lidt mere vind og vi får en banketur på vejen hjemad, men humøret er stadig højt, da det jo altid er rart at være på vandet.
Fiskeriet har ikke været fantastisk denne dag, dog har de fleste både fået 1-2 mindre fisk, så nu venter vi bare på, at det bliver godt vejr igen, så man kan komme derned påny!

Det bliver ligelede spændende at se, om fiskeriet overhoved kommer op i samme stadier som i 2008, da vandtemperaturen i år har skudt det noget!

Tak for en god tur TC

Tc med fin mellem laks fra Østersøen
Kommentarer:
Dato
15.04.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Østersøen

Turtype
Trolling

Tags
Trolling, Laks, Salmon, Havørred, Seatrout, Mehrforrellen, Østersøen, Møn



Vellykket geddetur til Blekinge skærgård



Denne weekend 10-11 April 2010 havde jeg 32 personer med på geddefiskeri i Blekinge skærgård. Vi havde booket en stor gård/fiskecamp med tilhørende motorbåde og startede fredag aften med hygge i haven og grilning af pølser + div. Senere på aftenen blev der afholdt optakt til de næste dages fiskeri, uddeling af både mm.

Lørdag  startede vejret helt fantastisk med høj sol og næsten ingen vind. Efter en omgang solid morgenbuffet, skulle der fiskes. Vandtemperaturen var dog usædvanlig lav kontra årstiden på bar 3,5 grader, hvilket betød, at der var mange gedder, som ikke havde fundet ind i gydevigene, men som formodetlig har stået ude på kanterne til det lidt dybere vand!

Dagen blev mere og mere grå og blæsende, jo lægere op ad dagen vi kom, men humøret var stadig højt og der blev fisket igennem. Der skulle dog virkelig arbejdes for fiskene denne dag, - også mere end vi plejer! Vi så meget få fisk de sædvanlige steder, og sjovt nok, såå var første fisk i båden en flot havørred på 3,2kg, som huggede flere gange på vores jerkbait, inden den blev hængende... Ørreden fik friheden efter et par hurtige fotos. Samtidig med at vi også havde et par følgere af ørreder, selv om det plejer at være en god geddevig - meget mærkeligt, men det kolde friske vand har nok tiltrukket disse fisk.

Som dagen skred frem, så vi da også en enkelt god gedde forsvinde langs båden og en mindre kom op at vende ud over et par missede hug til drengene. Da vi senere mødtes med gutterne, da kunne vi konstatere, at alle havde haft det meget svært med fiskeriet. Største gedde fangede Kasper, og denne fiske vejede 7,9kg og var stadig godt tyk. Dagen gav omkring 10-12 gedder sammenlagt til alle både, eller bare 1 fisk pr 3 mand - ikke godt nok!

Lørdag aften var der Chili con carne gryde til alle, og aftenen forløb herefter med irsk kaffe til alle, uddeling af jerkbait vareprøver fra Purefishing og masser af hygge. De sidste slukkede og gik i seng kl. 01, og så kunne vi ellers bare sove 4-5 timer til undertenget stod op og lavde morgenmads buffet til alle kl. 06.

Søndagen var varmere og solen var fremme hele dagen. De aller inderste vige blev varmet godt op og nogle af standfiskene gik faktisk på leg i én af vigene. Fiskeriet var stadig svært med 10-15 gedder i alt til alle både (der var dog 6 mand som ikke fiskede søndag). Største gedde vjede omkring 6kg. Nogle af drengene fik lidt fisk eller loddede gedder på lidt dybere vand, men på det tidspunkt var det næsten for sent at begynde at fiske derude..

Alle havde en rigtig god tur, som højst sandsynlig bliver genoptaget i 2011. Der manglede lidt gedder, men sådan kan fiskeri jo også være! Alt er blevet meget forsinket efter den hårde vinter - ligeledes med gedderne!

Flere billeder skulle gerne komme senere

Tak for en god tur Drenge!

mvh. Andreas

Kommentarer:
Dato
11.04.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge, Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Jerkbait



Fint Trollingfiskeri i Sundet



Mandag d. 22 Marts 2010. 

DMI lovede fantastisk fiskevejr (næsten igen vind og flot solskind) denne mandag og da den kommende vejrudsigt for hele ugen lovede kedeligt blæsevejr, regn og rusk, så fik jeg lige tiltusket mig en fridag! Kammeraten Jakob Jensen fra outdoor living var blevet inviteret med på tur og vi stævnede ud omkring kl. 8 fra Skovshoved havn. 1. stop var syd for Barseäck, hvor der var utrolig meget ålegræs i vandet... Så det blev vi hurtigt godt trætte af, men vi nåede da lige at hive en håndfuld torsk og en mindre ørred imellem tangklatterne, inden at vi trak grejerne op og sejlede nordover mod fyret Nord for Barsebäck. Heroppe lå vandet helt fladt, der var masser af fødefisk at lodde og enkelte V'er oppe i vandet af og til, så vi troede meget på det nok skulle komme! En masser ålegræs var der ligeledes heroppe i overfladen, som muligvis var blevet ført nordover pga den kraftige nordgående strøm... Efter nogle timers fiskeri og bare et par mindre torsk i båden, så trak vi igen grejerne op og sejlede mod vindmøllerne v. Kbh. havn. Strømmen var på danskesiden ret kraftig, men der var heldigvis ingen ålegræs ;-) På danskesiden var der tilgengæld intet at lodde, men efter yderligere et par småtorsk fik jeg en melding om godt fiskeri fra dagen før på en position noget nordligere. Endnu en gang trak vi grejerne, og vi nåede ikke engang at sætte alle stænger på den nye position, før end der var dobbelthug af ørred. Undertegnet fik en pæn 2kgs i god kondition og Jakob fik en mindre dog lidt over målet. Vi vendte båden rundt og fik igen et godt hug da vi igen sejlede nordover med strømmen. Jakob var sikker på, at det var en god ørred, så skuffelsen var stor, da vi fik håndlandet en fejlkroget mindre torsk...
Huggene gik på skift og vi vendte igen båden og denne gang var det min tur til at få endnu en pæn ørred pågodt 2kg, da vi igen sejlede nordover...
vi sluttede dagen omkring kl. 17, da huggene sluttede og sejlede mod havn efter en flot dag på vandet! I havnen mødte vi flere andre lystfiskere, som dog var sejlet sent ud og havde ligget i Sverige og fisket i hårdt vejr, efter som det åbenbart havde blæst op derovre, og kun havde fået et par småtorsk i de bedste både..
Tak for en hyggelig dag på vandet Jakob!

mvh. Andreas

Vi sluttede dagen med 4 ørred, hvor den ene var genudsat og ca 10 torsk i båden - dagens fangst ses i cooleren på billede. Den ene torsk havde en stor Lampret sidende på sig, som ligger sammen med ørrederne ;-)

Kommentarer:
Dato
22.03.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Trolling

Tags
Havørred, Trolling, Seatrout, Mehrforellen, Øresund, Torsk



Pike85 i Zivatjenajo i Mexico - Jubilæumstur 2010




Grejet er klar til at blive pakket i kufferten - 3 forskellige Stella SW hjul (5000, 8000 & 1800), Trinidad 16 og Penn 545 GS til let trolling og en Shimano Calcutta Digital 201 til det lette agnfiskeri inshore eller jerk/stickbaitfiskeri...
Så er der lidt flere billeder fra vores 25 års Jubilæums fisketur med Pike85 til Mexico d. 7/1-16/1-2010.

Det blev en tur jeg ikke glemmer lige med det første pga. det gode kammeratskab, stjove oplevelser, dejlige varme vejr, store kolde magarittaer og naturligvis ikke mindst de stærke fisk!

Big Game Grejet blev pakket og der var afrejse til Mexico via Frankfurt lufthavn d. 7 Januar 2010.  Vi var 15 mand fra pike85 + turleder; Thomas Søbirk som skulle på 7 dages varmtvandsfiskeri ved Zihuatanejo / Ixtapa.

Vi ankom til Mexico City Torsdag d. 7 Januar om aften, hvor der lige blev tid en stor Rib-Eye bøf og en "frossen magaritta" inden vi skulle i seng, da vi skulle tidligt op næste morgen og videre med et indenrigs fly til Ixtapa / Zihuatanejo.

Fredag d. 8 Januar ankommer vi om eftermiddagen og Lars Dupondt har 40 års fødselsdag denne dag, og derfor bliver det lige pludselig til en stor fest til langt ud på morgenen!

Lørdag d. 9 Januar:
Første fiskedag er en realitet og alle mand glæder sig enormt! Dog har flere lidt ondt i hoved dagen derpå, da vi fejrede Lars Duponts 40 års fødselsdag fredag aften/nat og ikke alle har sovet særlig meget...
Fiskeriet har desværre ikke været super godt i dagene op til vi ankom ud for vores destination. Skipperne mener det er pga manglende "Blue water" - dvs  det rigtig blå vand, som tiltrækker sejlfisk, dorado, tun og marlin er "blæst" længere væk.
Undertegnet og Birger Fløe mister en sejlfisk første dag, men ellers får vi intet!

De andre drenge får lidt sejlfisk og en dorado denne dag - inshorebåden får en del bonitoer og store hornfisk / Needlefisk.
Lars-Bo på billedede fanget turens første sejlfisk på omkring 30kg.

Søndag d. 10 Januar
Denne dag var undertegnet på inshorefiskeri sammen med Kim Jensen, det blev endnu en dejlig dag på vandet med ca 28-30 gr. og solskind, samt vi havde en dag med noget mere action end dagen igår! Det var dog hovedsageligt bonitoer og needlefisk (store hornfisk) som vi fangede flere af, men Kim fangede også denne flotte Jack på ca 15 lbs, som fightede helt vildt i 20-25 minutter med næsten blokeret bremse...
De andre drenge fik også flotte fangster med flere fine sejlfisk, Roosters og Jacks. 
Jan fangede turens indtil videre største sejlfisk - en mega fisk på 40-45kg.
Toke og michael fik hver en flot guldmakrel i et dobbelthug samt en fin sejlfisk til Toke.

Mandag d. 11 Januar
Denne dag var vin 4 både afsted på shishorefiskeri langt væk fra havnen - næsten 2 timers sejllads. stedet havde søndag givet flere rigtig store Roosters over 10kg til de andre pike85 drenge og flere gode jacks. Min båd med René og undertegnet havde flere fisk efter vores popper - den ene gasng oplevede jeg at have 3 Roosters efter popperen, men uden respons - desværre...
Lars-Bo og Jan fangede 3 Roosters tilsammen, TC fik en pæn Roosters og Kim fangede yderligere en Jack.
René og undertgenet fiskede igennem et par ekstra timer uden den helt vilde succes. Det blev dog til en spanish makrel til René og lidt rigtig store needlefisk. 
Et par af de andre, som havde været offshore fik en enkelt Sejlfisk og en Guldmakrel.

Tirsdag d. 12–14 Januar
Blandet fiskeri med fine Jacks, Bonitoer, og enkelte sejlfisk til drengene - vi er ikke så heldige i min båd...

D. 15/1-10 
Undertegnet havde på næstsidste dagen endnu ikke fanget en sejlfisk, så det var svært at tro på, at det virkelig skulle lykkes sidste fiskedag! Da vi stævner ud tidligt denne fredag morgen er det stadig mørkt, men vi kan alligevel se på vandet, at farven er blevet mere dybblå, og ligeledes oplever vi meget mere liv og jagende fisk ved solopgang, da vi sætter stængerne. Efter en ½ times trolling ser vi en stor halefinne 100 meter ude i overfladen. Vi nærmer os fisken med adrenalinen pumpende i kroppen, og skipper drejer båden skarpt af mod fisken, så vores agnfisk på den ene outrigger fisker tæt på den sete fisk. Samtidig med sejlladsen, da flår skipper i linen på den anden stang, som er monteret med en teaser. Dette giverekstra plasken for at lokke fisken ind i vores kølvand. 
Fisken i overfladen dykker kort efter, og lige som vi tror, at den er svømmet væk, - da kommer min forløsning - Knarren SKRIGER, og et sekund efter er fisken fri af vandet 2 gange 60-70 meter ude bag båden! Jeg har imellemtiden fået fat i stangen og oplever fisken dykke og svømme dybt, så skipper først tror det er en mindre marlin! Fisken starter med at tage 100-150 meter line, hvorefter der er tale om tovtrækkeri, og jeg får noget line på hjulet igen. 25 minutter senere kommer fisken op til båden, hvor det viser at at den er "Tailet" - dvs den har fået viklet forfanget omkring halen, og er derved blevet trukket bagud under det meste af fighten...

Skipper befrier linen fra halen, men i det øjeblik han får givet slap line, da ryger krogen ud af munden på fisken. Jeg når kun lige at tænke på at hoppe i vandet, da skipsdrengen allerede har gjort dette - han får fat i fisken og bjærget den de par meter ind til bådsiden, hvor vi andre står klar og får trukket den indenboards til hutig fotografering inden genudsætning. Det er en impornerede sejlfisk på 275cm og anslået vægt 45kg! Sejlfisken prøves genudsat, men har kæmpet sig selv ihjel pga iltmangel og lungerne hænger ud af gællerne på fisken, så den bliver hjemtaget og senere doneret til de lokale.

En fantastisk afslutning på turen, som ikke er forbi denne dag endnu, da min fiskemakker Allan lige får en bonusfisk i form af en fin Dorado / guldmakrel 1 time efter som vejer ca 7 kg og ligeledes er en impornerende skabning med sine ekstreme farver. 

Da vi kommer i land har jeg fået et stykke fillet af min sejlfisk, som bliver afleveret på hotelets restaurant inden vi skynder os at hente vores kufferter på værelserne - kokkene når lige at få kreeret frisk mexicansk "sushi" og grillede steaks af fisken, som vi når at spise ombord på bussen med velbehag på vej til lufthavnen - en fantastisk afslutning, som smagte ganske godt. 

Alt ialt en kongetur - men hold op det er koldt at komme hjem til Frostne Danmark, efter vi har været derover i det varme vejr ;-)

Vi 16 mand der var afsted fangede 20 sejlfisk op til 45kg (undertegnet på sidste dag),  10 guldmakrel op til ca 13-14kg, 5 småhajer op til 10kg, 15-20 Roosterfisk og 15-20 Jacks op til 10kg+ samt adskillige needlefisk og bonitoer. Herudover var der alle de "sjove" bifangster af revfisk, havslanger, pelikaner mm...

Fordelt på alle mand var offsorefiskeriet desværre ikke så godt som det plejer at være på denne årstid, tilgengæld havde vi fint Inshorefiskeri efter store Roosters og det blev til flere fisk  over 10kg i bådene - største på omkring 14kg! 


Grejet er klar til at blive pakket i kufferten - 3 forskellige Stella SW hjul (5000, 8000 & 1800), Trinidad 16 og Penn 545 GS til let trolling og en Shimano Calcutta Digital 201 til det lette agnfiskeri inshore eller jerk/stickbaitfiskeri...
Der skal ikke mangle grej på sådan en drømmetur - adskillige poppers, Fluocarbon, kroge, svivler, handsker & værktøj. Så jeg havde vist lidt overvægt ;-)
Vi fløj København - Frankfurt - Mexico City. I Mexico City overnattede vi på lækkert lufthavnshotel med Jordens bedste Ribeye bøffer og største morgenbuffét. Næste morgenen fløj vi til Ixtapa (50min.).
Alle mand fra Pike85 var blevet sponsoreret af Grosisten Fairpoint Outdoor med lækkert tropetøj, shorts, skjorter, jakker mm.
Højt humør og forventningens glæde på vej i egen bus fra lufthaven i Ixtapa til Zivatjenajo - dette tog ca 25 minutter.
Turlederen havde selvfølgelig sørget for en kold forfriskning på køreturen fra lufthaven - det var en seriøs cooler med indhold af mexicanske øl, vand mm.
Lars-Bo med første fiskedags sailfisk på ca 30 kg.
Mågesjov med masser af Bonitoer i overfladen - med en 7cm Rapala magnum kunne man fange masser af disse sjove fisk på let grej, som fightede ganske godt!
Inshorefiskeriet med levende agnfisk omkring klipper var super spændende, da man jo ikke vidste hvad, der huggede på.
Kim Jensen med Stærk fisk for enden...
Kim Jensen med en ekstremt stærk Jack, som fightede helt i bund og fighten strakte sig over 20-25minutter, selv om Kim lagde godt pres på fisken!
Super smuk natur at ligge og fiske i tæt op ad land.
En af rigtig mange Giga hornfisk / Needlefisk. Denne vejer ca. 2kg. De fightede ok i starten, hvorefter de fulgte med ind til båden - lidt som en baracuda (disse fisk ser man dog ikke noget til derover!).
Vandet og fødefiskene blev presset ind mod klipper og øer, som gav nogle spændende fiskesteder at fiske til.
Impornerende Fuglefjeld og spændende fiskested med gang i vandet...
Endnu en Needlefisk med en stort hoved - en fisk på 2,5-3kg som blev fanget på fiskeri med levende agnfisk.
Bugten / Havnen i Zivatjenajo.
Ny dag - nye muligheder :-)
Endnu en Needlefish i XL size...
Inshore fiskeriet efter Roosters foregik som regel omkring rev og sandstrande. Super flotte senarier.
Endnu en Bunty Beach...
Fiskeriet med popper foregik nemmest oppe fra taget af panga bådene eller ude i stævnen - imens passede skipper og evt skipsdrengen vores 2 løsliner med levende agnfisk, som blev dørget/trollet langsomt bagefter båden.
Skipsdrengen syr ny frisk agnfisk på krogen, så den sidder godt fast og for at den skal gå rigtigt gennem vandet! Vores agn blev skiftet hver halvanden-2 timer.
Så arbejdes der med agnfiskene for at de går rigtigt i vandet og sys på gennem øjnene (døde), som blev trukket efter båden...
En gul og sort havslange blev fejlkroget under trollingfiskeriet efter sailfisk ude på åbent hav - de lokale have ekstremt meget respekt for disse, da de er nogen af jordens giftigste...
Brændingen inshore var kraftig...
Hot fiskested Inshore...
Allan m. stærtk fisk for enden
Impornerende kræfter.
Allan fighter stor Roosterfisk på 11kg+ - en kongefight på 25minutter!
Vi fik lavet et lille Pike85 armbånd… :-)
Rigtig fin Rooster tæt på landing
Allan med 11-12kg. muskler...
Endnu et billede af Allan
Gnudsætning af Roosteren...
Så blev det min tur :-)
Humøret stiger altid, når der kommer nap :-)
Håndlanding af min første 7kgs Rooster! YEA!
Sådan ! - så er vi i gang og Hardcore stangføring under foto af min 7kgs Rooster :-)
Mere flex på klingen kort efter...
5kgs Rooster til undertegnet på trolling med levende agnfisk i brændingen...
Et hurtigt billede før Genudsætningen - en fisk som ikke havde nogen stor madværdi, men større interesse som Turistfisk.
2 bonitoer under trolling med Rapala magnum 7cm - super sjovt på let grej...
Aftenstemning i Zivatjenajo
Jan med fin 4kgs Rooster fanget på Pencil popper i Chart - Red. Én ud af 25 Roosters som fulgte Jan
En velfortjent pause i skyggen...
Kim Jensen med flot håndskåret Sejlfisk trofæ - et Must-Hvae, når man havde fået sin første sejlfisk! Disse kunne der købes mange af dernede for bare 1-300dkr.
Tidligt oppe sidste fiskedag - Jeg havde endnu ikke fået sejlfisk ...
Stor sejlfisk spottes i overfladen 50 meter fra båden...
Sejlfisken forsvinder fra overfladen, men kun for 30 sekunders stilhed til den hamre på vores krog og jeg mister hurtigt 150 meter line fra hjulet i topfart :-) Game is On!
Min sejlfisk får desvære snoet sig i forfanget og bliver meget tung efter 5-10 minutters fight og går dybt, så vi en overgang tror at det er en mindre malin… Fisken er dog viklet ind i forfanget og trækkes bagvendt op mod båden - lidt hårdt...
Min 1. sejlfisk er en realitet på sidste fiskedag :-)
275cm sejlfisk & anskudt 45kg+ :-)
Genudsætning prøves med mig i vandet med fisken over 1000meter vand, men det lykkedes dog aldrig...
Undertegnet i vandet med min Sejlfisk
Lykkelig & helt færdig på én gang! :-)
Allan med mere flex på klingen...
Guldmakrel i luften...
Super smuk farverig Dorado / Guldmakrel
Tæt på landingen skifter Doradoen farve...
Ny art på listen til Allan - en mega flot guldfarvet Dorado / Guldmakrel fanget under trolling med agnfisk
Allan med flot 7kgs "Guld-makrel"
Min 275cm / 45kg+ Sejlfisk døde desvære, men blev givet til nogle fattige familier og jeg fik faktisk selv tilberedt et stykke som både sasimi (råt m lime mm.) + grillet et lille stykke - en fantastisk afslutning på en fantastisk hyggelig uge.
Kommentarer:
Dato
11.01.2010

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Mexico

Turtype
Custom

Tags
Mexico, Custom, Roosterfish, Sailfish, Needlefish, Ixtapa, Zivatjenajo



Lang 10+ gedde...




10,2kg. & 119cm fra Sjællandsk sø
Søndag d. 22 November var undertegnet på fisketur med en god kammerat på en privat konsortiesø på sydsjælland. Dagen startede mørk og grå, og vejrudsigten virkede ikke som om, at den skulle blive bedre - tvært imod! Jeg hentede Jakob kl. 6.30 og vi får pakket hans få grejer over i min allerede overfyldte bil.I dagene op til denne tur havde jeg skaffet store, levende skaller og rimter, som skulle bruges som agn i rigelige mængder - problemet var bare, at en del af disse perfekte agnfisk var døde i løbet af natten... Surt! Nå men jeg kendte heldigvis et godt sted at fange nogle nye agnfisk på vejen derned, - og vi kørte en mindre omvej og gjorde holdt i 20 min, da man jo ikke skal gå ned på agnfisk! På denne korte tid lykkedes det undertegnet at fylde ca. 50 kampskaller på 3-600 gr i agntønden igen ved brug af kastenet - og så var humøret ellers højt igen ;-)Det grå kedelige efterårs vejr blev afløst af regn, og kraftig blæst - og vi som troede, at det ikke kunne blive værre... Regnen fortsatte det meste af dagen, kun med korte opholdsperioder, men fiskes skulle der naturligvis...Fremme ved geddesøen får vi læsset grej af i store mængder, så de fleste trollingfiskere ville skamme sig, og den lille jolle, som lå klar i søen, den får hurtigt monteret frontmonteret elmotor m. autopilot, adskillige stangholdere, plotter, ekkolod, 2 agntønder med div agnfisk, iltpumper drivanker, afkrogningsmåtte ect. ect.Men så spiller det også max!Vi får knappet den første øl op, men får ikke engang sat alle stænger, før end der er bud efter vores agnfisk. Undertegnet får en 5kg+ gedde og imens denne fightes, så er der hug på min anden stang, som kammeraten får lov at lande - man er vel gæstfri. I løbet af dagen sætter vi større og større agnfisk i vandet, som naturligvis sorterer noget i størrelsen af gedder, som hugger.Flere mindre gedder prøver at tage vores store agnfisk, som dog som regel altid resultere i, at de ikke bliver kroget.Efter et par timers fiskeri er der kommet 5 fisk i båden og Jakob har fået den største på 6,2kg. Vi beslutter, at det må være tid til en seriøs hjemmelavet sandvich, så kokken må igang med at diske op, da der er en kort opholdsperiode uden regn.Ligesom tidligere når vi kun lige at sætte tænderne i maden, da min paravane bliver flået under, og der kommer et godt hug i stangen. Gedden går dybt og er forholdsvis længe om at komme ind til båden, og da den kommer nærmere stikker den flere gange i dybet igen. Efter ca 15 min. fight får jeg håndlandet madamen, som virkelig er en lang en af slagsen... Vi får den målt til hele 119 cm, men da gedden er tynd, så vejer den desværre "kun" 10,2kg. En fisk af denne længde kunne snildt have vejet 13-15kg. Nå men efterårrets første 10kg gedde er en realitet og humøret får lige en tand opad, selv om det er møgvejr.Vi får yderligere flere fine gedder i båden, hvor Jakob senere får den næststørste fisk på 8,8kg, men som kun er lige over 100cm lang, så vi mener simpelthen, at den store fisk er en "gammel kriger", der ikke lever så mange år igen...
Det bliver til 5 gedder over 5kg i båden og flere mindre/mellemfisk, så Alt i alt en kanon tur med en del flex på klingerne, selv om vejret drillede og var trist og meget blæsende.

10,2kg. & 119cm fra Sjællandsk sø
Kommentarer:
Dato
22.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, gedde, pike, hecht, Livebait, trolling



Fine gedder fra sydsjælland




119cm gedde - dog kun 10,2kg…. Gammel Efterårsgedde på vej ned...
Søndag d. 22 November var undertegnet på fisketur med en god kammerat på en privat konsortiesø på sydsjælland. Dagen startede mørk og grå, og vejrudsigten virkede ikke som om, at den skulle blive bedre - tvært imod! Jeg hentede Jakob kl. 6.30 og vi får pakket hans få grejer over i min allerede overfyldte bil.I dagene op til denne tur havde jeg skaffet store, levende skaller og rimter, som skulle bruges som agn i rigelige mængder - problemet var bare, at en del af disse perfekte agnfisk var døde i løbet af natten... Surt! Nå men jeg kendte heldigvis et godt sted at fange nogle nye agnfisk på vejen derned, - og vi kørte en mindre omvej og gjorde holdt i 20 min, da man jo ikke skal gå ned på agnfisk! På denne korte tid lykkedes det undertegnet at fylde ca. 50 kampskaller på 3-600 gr i agntønden igen ved brug af kastenet - og så var humøret ellers højt igen ;-)Det grå kedelige efterårs vejr blev afløst af regn, og kraftig blæst - og vi som troede, at det ikke kunne blive værre... Regnen fortsatte det meste af dagen, kun med korte opholdsperioder, men fiskes skulle der naturligvis...Fremme ved geddesøen får vi læsset grej af i store mængder, så de fleste trollingfiskere ville skamme sig, og den lille jolle, som lå klar i søen, den får hurtigt monteret frontmonteret elmotor m. autopilot, adskillige stangholdere, plotter, ekkolod, 2 agntønder med div agnfisk, iltpumper drivanker, afkrogningsmåtte ect. ect.Men så spiller det også max!Vi får knappet den første øl op, men får ikke engang sat alle stænger, før end der er bud efter vores agnfisk. Undertegnet får en 5kg+ gedde og imens denne fightes, så er der hug på min anden stang, som kammeraten får lov at lande - man er vel gæstfri. I løbet af dagen sætter vi større og større agnfisk i vandet, som naturligvis sorterer noget i størrelsen af gedder, som hugger.Flere mindre gedder prøver at tage vores store agnfisk, som dog som regel altid resultere i, at de ikke bliver kroget.Efter et par timers fiskeri er der kommet 5 fisk i båden og Jakob har fået den største på 6,2kg. Vi beslutter, at det må være tid til en seriøs hjemmelavet sandvich, så kokken må igang med at diske op, da der er en kort opholdsperiode uden regn.Ligesom tidligere når vi kun lige at sætte tænderne i maden, da min paravane bliver flået under, og der kommer et godt hug i stangen. Gedden går dybt og er forholdsvis længe om at komme ind til båden, og da den kommer nærmere stikker den flere gange i dybet igen. Efter ca 15 min. fight får jeg håndlandet madamen, som virkelig er en lang en af slagsen... Vi får den målt til hele 119 cm, men da gedden er tynd, så vejer den desværre "kun" 10,2kg. En fisk af denne længde kunne snildt have vejet 13-15kg. Nå men efterårrets første 10kg gedde er en realitet og humøret får lige en tand opad, selv om det er møgvejr.Vi får yderligere flere fine gedder i båden, hvor Jakob senere får den næststørste fisk på 8,8kg, men som kun er lige over 100cm lang, så vi mener simpelthen, at den store fisk er en "gammel kriger", der ikke lever så mange år igen...
Det bliver til 5 gedder over 5kg i båden og flere mindre/mellemfisk, så Alt i alt en kanon tur med en del flex på klingerne, selv om vejret drillede og var trist og meget blæsende.

119cm gedde - dog kun 10,2kg…. Gammel Efterårsgedde på vej ned...
Jacob Devantier med fin 8kgs gedde fra sydsjælland
Kommentarer:
Dato
22.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sydsjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angeln



Fint fiskeri brakvands geddefiskeri i Stege Nor




Henning Bomberg med lang & slank 7,5kg gedde fra Stege Nor 2009
I weekenden 7 og 8 November 2009 havde undertegnet arrangeret en geddetur til Stege Nor med en lille flok. I blandt var bla. Henning & Caper Bomberg. De var taget afsted for at aflure Stege Nor et par gode gedder med Swim Bait og Jerkbait. Det gik ganske godt for Casper og Henning. Første dag fangede Casper en rigtig fin gedde på lige over 5 kg på en 4play swim bait. På andendagen lige før vi skulle sejle hjem fik Henning så endelig et hug, der lignede noget og efter en mindre fight kunne vi lande min nye PR gedde på 7,5 kg, en flot lang men ret slank fisk. Så havde den været mere velnæret havde den nok ligget ved de 10 kg. Tak for en god tur :-)

Henning Bomberg med lang & slank 7,5kg gedde fra Stege Nor 2009
Casper Bomberg m. 5kgs gedde fanget på en SG 4play i Stege Nor 2009
Kommentarer:
Dato
08.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, Spinning



Fint brakvandsgeddefiskeri på Møn 7-8 November 2009




Casper Bomberg med 5,2kg gedde fra Stege
Lørdag d. 7 November 2009

Har været et tur i Dansk brakvand efter gedder i forbindelse med et arrangement sammen med Jagt & Fiskerimagasinet Kbh. og Mads Grosell fra Savage Gear.  Vi var en lille flok på 7 mand fordelt på 3 både, som havde et par rigtig hyggelige dage, hvor alle fangede nogle gedder, og hvor vi havde mange følgere... Fiskeriet var ikke nemt og flere steder var fyldt med garn - sørgeligt!
Alligevel lykkedes det os at narre lidt fisk til at tage vores Savage gear 4-play og Buster jerk.

Lørdagen gav 7 fisk i min båd ( de 4 til undertegnet op til 5kg) og største fisk til Casper Bomberg på 5,2kg. p åen SG 19cm 4-play Swim & jerk i brune farver.
Mads Grosell fangede ligeledes 4 stk gedder denne dag og 7 fisk ialt i båden - sidste båd v. Peter Mikkelsen fangede et par stykker.

Søndag d. 8 November

2. fiskedag på vores kundetur til Stege området / Dansk brakvand startede godt med hurtig fisk i båden. Vinden havde slået lidt om og fiskeriet gik dødt...  Senere fandt vi en del gedder et nyt sted. Det blev en hektisk eftermiddag med en del hug, mange følgere og underholdende fiskeri, - gedderne tog dog agnene ret forsigtigt, så flere tricks skulle afprøves. Bedste metode denne eftermiddag var Buster jerk Big bandit suspending fisket forholdsvis hurtigt... Denne dag blev til 14 gedder i båden, største fisk huggede efter solnedgang og snuppede en buster jerk i faven "Stege Dræberen"- fangeren var Henning Bomberg og gedden vejede pæne 7,5kg. Henning var godt tilfreds, da det var ny pr. gedde som udløste en flot præmie sponsoreret af Savage gear.
Ialt fangede vi 40 gedder over de 2 dages fiskeri - ikke noget "champagnefiskeri" som man før har oplevet, men under omstændighederne ok, da de fleste har haft det svært dernede i den senere tid.

Tillykke med din nye pr. gedde; Henning!

Henning's gedde på 7,5 kg. var en flot lang men ret slank fisk - så havde den været mere velnæret, så havde den nok ligget tæt på de 9-10kg.
 

Casper Bomberg med 5,2kg gedde fra Stege
Henning Bomberg med 7,5kg. gedde fra Stege
Kommentarer:
Dato
07.11.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, Jerkbait



Big Game video Kroatien




Kommentarer:
Dato
27.09.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Kroatien / Jezera

Turtype
Custom

Tags
Big Game, Video, Youtube, Sværdfisk, Kroatien 2009





Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk