Vis blogs med tag:

Kunde Fiskerejse til Sørøya August 2008
4kgs Havkat fra Sørøya 2008
Så er årets tur til Norge sat igang, denne dag startede tidligt om morgenen kl. 05 i Københavns lufthavn. Destinationen er Sørøya i nord Norge. Vi ankom sent Tordag aften til Sørvær og brugte det meste af dagen på transport. Efter et solidt aftensmåltid, tog vi ud for at fiske lidt blandet fiskeri efter bla. havkatte... Største mis vejede tæt på 4kg. 

Dag. 2
Vi fiskede natten igennem og det blev ligeledes til en double i havkat... Vejret var ikke 100 procent optimalt, så derfor lå vi inde under land og fiskede misser. Vejret lover bedre dagene efter..

Dag. 3
Jeg tilbringer i skrivende stund 14 dage på Sørøya i nord norge med 11 kunder. Jeg har arrangeret fisketur med 3 småbåde og første Helleflynder faldt til mig efter kun 2 dages fiskeri, den huggede som en bifangst under torskefiskeri på Runningen ved medefiskeri med hel sej 7 mil fra land over 85 meter vand. Den ene krog sad i munden og den anden fik fat i finden,- dette besværliggjorde naturligvis fighten, der trak i langdrag... En ellers helt vildt fight, som var lidt usædvablig, da vi normalt ikke fanger flyndere ude på denne plads. Fisken vejede 18,4kg.

Dag. 4
Denne dag så vejret bedre ud og vi besluttede at skulle på dybhavsfiskeri efter store rødfisk, brosmer mm. Morten bak fik flere fine rødfisk - bla. rødfisk på 2,6kg. & en kæmpe Brosme på hele 13,3kg. Fisken huggede ved Urtoppen over 210-220 meter vand. Det var en lang og hård fight for Morten med dødløft af denne impornerende fisk…

Dag. 5
Vi arrangerede tur til Rosa denne nat. Vi sejlede ca 20 MIL NORDOVER OG OPLEVEDE ET FANTASTISK FISKERI MED SINDSYGT MANGE TORSK - VI OPLEVEDE TORSKEBULER OP TIL OVER 15 METER!!!!
Desværre ingen målere til vores båd - en svensk følgebåd fik 2 målere op til 18,8kg...
Karsten Bundgaard fremviser en 8kgs torsk fanget på shad.

Desuden fik en af de andrer drenge en 25kgs Helleflynder til Bjarne Nielsen på shad idag. Fisken huggede på hjemmelavet 140 gr jighead og shad på Breigrund bare 1 mil fra land. Vi har desuden haft rigtig fint fiskeri efter mange mellemfisk, fået flotte kuller over 3kg mm.

Dag. 6
Vi beslutter at tage til Storskaltaren, da vejret viser sig at blive fantastisk godt. Karsten Bundgaard starter ud med ny Pr. flynder på 22,8kg. panget på storm shad oppe i vandet. Fisken hugger først forsigtigt, men fisken sidder kun på 5m sek. Han lader shadet synke, hvorefter Helleflynderen inderhallerer shaden dybt og en sjov fight forlæber herefter... Undertegnet får bla. torsk på 14,4kg, lange på 5,6kg. Morten Bak får sej op til 8,2kg mm. Vi får desuden en masse mellemfisk i 5-8kg klassen.

Dag. 7
Flere fine rødfisk og Brosmer ad libitum... I Morgen er der skiftehold for nogle af mine kunder og 5 gæster ankommer Sørøya om aftenen. Vejret serud til at blive kanont natten mellem fredag og lørdag, så vi nok skal på langtur..

Dag. 8
Skiftedag & blandet fiskeri kystnært

Dag. 9
En kort rapport her fra Sørøya - vi har været på langtur til Storskallen idag d. 9/8-08. Det blev til en dag med masser af mellem torsk og sej, samr enkelte målere også. det blev yderligere til en enkelt flynder på 10,5kg og en enorm havtaske på hele 122cm og 29,3 kg. Fisken blev kontrolvejet  på Bismer vægt. 

Fisken huggede på en rød 300 gr. Storm Jig/shad ved Alangstaran over 35-40 meter vand. Vi troede først, at der var tale om et seriøst bundhug, men efter hårdt pres, så begyndte uhyret pludselig at røre på sig... Fisken fightede tungt, men fighten var alligevel forholdsvis kort.. Da den kom nær båden, da troede vi først, at der var tale om en stor flynder, men vi blev meget overraskede over denne sjove og grumme fisk...Efter den kom op i båden, så blev den meget aggressiv og bed i en masse ting, så man skulle passe på sine grejer :-)Stort tillykke til Morten med hans super enorme havtaske - vi tager afsted på langtur igen i nat, så mon ikke der kommer flere gode fisk på land de næste par dage.

Dag. 10
Vi har været på langtur til Storskallen 3 både ica 14 timer. Det blev igen en tur med helt vildt utrolig mange flotte mellemfisk (torsk, sej, brosmer) og enkelte målere op til 14,5kg. Det blev desuden til 4 flyndere på hhv. 5kg (Karsten Bundgaardv - shad) + 15,5kg (Henrik Nehammer - shad) + 18kg (Steffen A. - sej) + 29,5kg (Karsten B. - shad). Vi manglede igen lidt målere efter min mening, men til gengæld blev der brugt meget tid på spin m shads = 3 flyndere... Video af 15,5kg og 29,5kg kommer på siden inden for nogle dage.
Vejret har været helt fantastisk godt, - stort set ingen vind, flot solskind og 15 gr.

Dag 11
Efter en tur på Storskallen igår kom vi hjem ved midnat, og 3 personer var stadig ikke fiskemætte, så vi sejlede en tur til Urtoppen for at fiske store Rødfisk. Inden da brugte vi lige 1/2 time på at fange små sej, der skulle bruges hele som agn til de store dybhavsfisk. Vi havde fået en god position af Nikolaj Hjort, som selv havde fået fisk op til små 7kg om natten.Vi drev på langs med dybdekureven og drev op af skænten fra 250 meter til 180 meter. Huggene faldt ved 200-190 meters dybde ca 10-15 meter over bunden. Karsten Bundgaard lagde ud med en flot fisk på 4,3kg - herefter fulgte både doubleer med 2-3kgs fisk, og jeg selv fangede en triplet / fuldt hus med fisk på hhv. 2,8kg + 3,1kg + 3,7kg. Meget spændende fiskeri, selv om der var utrolog langt op fra dybet!
Det blev desuden til Enorme Brosmer til Kenneth Brødbæk på 15,3kg og 16,0kg til Peter Nielsen under deres rødfiske sats på Urtoppen. Det blev yderligere til flere fine rødfisk og et par langer op til 4kg. Tillykke med jeres nye flotte Pr.

Dag. 12
Efter en hård og lang dag igår både med fiskeri efter flynder på Storskallen og herefter fiskeri efter rødfisk på Urtoppen, da skulle vi atter på et seriøst sats. Vores båd startede fiskeriet på Øv. Dybskjold, hvor flere svenskere havde fået pæne torsk. Dette gav ikke det vilde for vores båd, så vi fortsatte mod Sillen, der ligger nær Silbaaen. Her oplevede vi et fint fiskeri med flynder til Karsten på hhv. 108cm = 16,2kg . Denne fisk blev fanget på spin med sej. den blev ikke vejet, da den hurtigt skulle genudsættes. Vægten fik vi gennem  et skema. Morten Bak fik kort efter en flot torsk på 11,4kg og senere også en flynder på shad, der vejede14,8kg. tillykke med din nye pr Morten!

Dag. 13
Vi fiskede videre hele natten og forstsatte ind til onsdag middag. Denne dag oplevede vi et fantastisk fiskeri med flere gode sej op til 8,5kg og en mindre flynder på 6,2kg til undertegnet. Desuden landede vi omkring 50 otrsk op til små 8kg til 2 mand på ca. 4 timer. vi så Buler op til 20 meter!!!!! Dog kun med mellemfisk deri.


4kgs Havkat fra Sørøya 2008
Double i havkat 4kg + 2kg fra Sørøya
Fin 18,4kgs flynder fra Sørøya i Nordnorge til Andreas Holm Nielsen
Stor Rødfisk til Andreas Holm Nielsen fra Sørøya 2008
5kgs helleflynder til Karsten Bundgaard Sørøya 2008 - fisken blev genudsat kort efter billedet var taget :-)
14,8kg helleflynder til Morten Bak Sørøya 2008
Morten Bak med sin mega havtaske på over 29kg fra Sørøya 2008
Havtaske i XXXL fra Sørøya 2008 - fisken vejde lige under 30kg og vi troede faktisk det var en helleflynder indtil den blev landet...
Stor Brosme på 13,3kg til Morten Bak - Sørøya 2008
Fin double i Rødfisk fra Sørøya til Karsten Bundgaard - de vejede hhv. 4,2 + 3,7kg
11kgs sommertorsk til Morten Bak
Karsten Bundgaard med flot flynder Sørøya 2008
Mortn Bak med fin helleflynder Sørøya
Aronet 25 fod med 150hk Honda - vores fiskemaskiner på Sørøya 2008 gennem Nordic Sea Angling
Fantastisk midnatssol view Sørøya 2008
25kg Flynder fra Sørøya 2008
Kenneth Brødbæk med 15,3kg Brosme fra Sørøya 2008
Peter Nielsen med 16kg Brosme fra Sørøya 2008
Kommentarer:
Dato
01.08.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sørøya, Norge

Turtype
Custom

Tags
Havfiskeri, helleflynder, torsk, sej, havkat, brosme, rødfisk, havtaske, SørøyaFlere fine sandarter
Tina Brandstrup med 5,3kgs sandart 2008
Efter kærresten havde været med på søen og fiske sandart sidste uge og fået ny Pr., så blev hun helt tændt på endnu en fisketur. Så efter arbejde lørdag, da måtte jeg ned i en lokal sø for at fange agnfisk (skaller) igen, og derefter kørte vi afted til søen . Båden blev pakket til bristepunktet med bedchair, kuglegril, champagne, soveposer, masser af grej, parasol ect.
Der manglede intet på vores overnatningstur. Der blev serveret frisk grilkylling, champagne mm i løbet af aftenen og natten, og vi havde et fantastisk udsyn med en flot solnedgang og senere en helt klar stjernehimmel, og dette var der rig mulighed for at se og hygge sig, for fiskene udeblev de første mange timer - meget mærkeligt... Da det begyndte at lystne igen kom der til gengæld gang i fiskeriet og vi oplevede bla. dobbelthug og meget aktivitet. Tina fik en flot ny Pr. sandart på 5,3kg til at starte med. Herefter var hunhele tiden foran m antal af fisk og flest sandart. Vi fik begge hurtigt en gedde mellem 5-6kg og senere fisk jeg en epo-gedde på 7,8kg, der fightede fuldstændig i bund. Det gode fiskeri forstsatte hele dagen igennem, selv om vejret var meget varmt og over 30 gr. i solen, - så den medbragte parasol gjorde lykke...
Da vi sluttede fiskeriet Søndag kl. 16.00 havde vi fanget 6 sandart op til 5,3kg og 6 gedder op til 7,8kg. Der var en del sandart på godt 4kg, som faktisk også gav nogle fine fighter. Alle fisk blev genudsat og det var skønt at være på søen igen. 

Nu står den på pakning af grej og nogle arbejdsdage inden, at jeg tordag mogen flyver til Alta, da jeg skal fiske 14 dage med 23 mand på Sørøya, Norge efter Helleflynder, stortorsk, rødfisk, sej, kuller, havkat mm.
Prøver på at kunne opdatere lidt på siden, eller gennem pike85.dk

mvh. Fiskeguide Andreas

Tina Brandstrup med 5,3kgs sandart 2008
7,8kg hårdtfightende "Epo"-gedde fra Furesøen
Kommentarer:
Dato
27.07.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderEn kort karpetur
Fin skælkarpe-hybrid
Fra søndag d. 20 - mandag d. 21 Juli havde jeg lige en overnatning i en mindre sø. Turen startede fint med udpakning af grej mm og fornuftigt vejr. Ved midnatstid var det på tide at gå i seng og hoppe i soveposen på min bedschair under min parasol. Men allerede en ½ time efter, da blev jeg vækket af et gevaldigt lokalt uvejr med virkelig kraftige vindstød og seriøst regnvejr forløbende de næste 3-4timer... På et tidspunkt måtte jeg ud og sikre parasolen for at den ikke fløj væk, samtidig med, at regnen nærmest regnede sidelæns ind under parasollen pga den voldsomme blæst. Så det var ikke så meget man fik sovet den nat. forløsningen kom kl. 06.30, hvor jeg får et mindre "skream" fra min ene bidmelder... Og så var det ikke noget problem at stå op, nu når der var fisk :-)
Efter 5 minutters god fight kommer fisken tilsyne, hvorefter jeg først blev lidt skuffet under størrelsen på den, da den fightede som et monster...
Nå men jeg får nettet skælkarpen, som faktisk viser sig at være en hybrid mellem en karudse og en skælkarpe. fisken vejer hele 6,5kg og er 68 cm lang. Efter et hurtigt billede af fisken i trailboaten, så får den atter lov at svømme tilbage i vandet. Der skete ikke mere den morgen, men vandtemperaturen var over 20 gr. - så mange fisk svømmede naurligt rundt i overfladen...

Fin skælkarpe-hybrid
Kommentarer:
Dato
21.07.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Specimen

Tags
Karpefiskeri, Carpfishing, Karpe, Carp,Flere sandarter..
Tina Brandstrup med fin sommersandart - 3,6kg.
Denne dag havde jeg inviteret kærresten med på en aftentur efter sandart efter arbejde. Vi fiskede indtil solen var gået ned, og kunne ikke rigtigt få det til at spille ordentligt, men fik da et par hug. Der var den mest fan og største sandart fangede Tina på 3,6kg. fisken så meget brugt ud, som om den var død - meget hærget og fanget en del gange før måske... Den fik friheden efter et par billeder med kameratet.

Tina Brandstrup med fin sommersandart - 3,6kg.
Kommentarer:
Dato
19.07.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Furesøen

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, Zander,Flere store sandarter
5,7kg sandart fra Furesøen 2008
Da vejret så rigtig fornuftigt ud mellem lørdag og søndag, så besluttede jeg mig lige for endnu en overnatning efter sandarter. Efter et kort smut til den lokale sø, så havde jeg godt 40 stk super rudskaller mellem 2-400gr. igen som tidligere på under 1 times fiskeri :-) 

Afsted for at hente båden, og så afsted ud på søen. Den første fisk huggede ved 21.30 tiden, og sandarten vejede flotte 5,7kg. - hvilken start! Næste hug falder ved 23.30 tiden, og det var igen en sandart, som havde lade sig overliste af mine levende rudskaller, samt lidt lir på forfanget - denne fisk vejede 5,6kg :-)… Senere får jeg yderligere en  fin mellem sandart 3,5kg. Resten af natten / tidlig morgen gav et par mindre sandater og et par gedder... 


5,7kg sandart fra Furesøen 2008
5,6kg sandart fra Furesøen 2008
Kommentarer:
Dato
05.07.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderVildt sandart fiskeri igen igen...
5,95kg sandart fra Furesøen 2008
Søndag d. 28 Juni blev aften brugt på at fange et stor portion af kejser agnfisk i en lokal sø. Der var tale om rudskaller, som flere lystfiskere mener, at de er nogle elendige agnfisk til sandart, da de søger mod overfladen. Nå men 40 stk. gode str. blev kørt til mit hyttefad og båden blev hentet. Mandag efter arbejde, da skyndte jeg mig hjem og kørte direkte mod fiskevandet. Båden blev søsat og jeg tilbragte aftenen, natten og morgenen på en lokal sø efter sandart alene. Det blev en fantastisk tur, hvor første sandart huggede efter bare 30 minutters fiskeri ved 21 tiden og vejede impornerende 5,95kg og havde en længde på 84cm.  Flere hug og fisk fuldte hurtigt efter. Ud på natten hoppede jeg op på min medbraqgte bedchair / drømmeseng, hvorfra jeg kunne stryre båden og min frontmonterede motor med autopilot. Dette betød, at der var fuld styr på båd og fiskestænger, selv om jeg dørgede rundt. Jeg fik mig herved en lur ind imellem på en 30 minutters tid af gangen for herefter at korrigere båden tilbage i samme spor. Dette blev naturligvis kun afbrudt af en god fisk ind imellem - søen havde jeg for mig selv :-) Tirsdag morgen kl. 08 kunne jeg gøre turens fangst op til flotte 10 fisk, som var oppe at vende båden - heraf de 9 stk var sandart og de 4 stk vejede over 5kg! Største på 5,95kg og 84 cm. Alle fiskene fik friheden igen, og var meget glubske... En kejser dag på søen!

5,95kg sandart fra Furesøen 2008
Kommentarer:
Dato
30.06.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderFlere store sandarter
Karsten Bundgaard med rigtig fin sandart
Fra Onsdag d. 25 - Torsdag d. 26 Juni 2008 havde jeg Karsten Bundgaard med på en guidet tur efter sandart. Vi sejlede ud ved solnedgang Torsdag aften, men fiskeriet startede dog først rigtig op ved 3 tiden torsdag tidlig morgen, da solen så småt kunne skimtes i det fjerne. Vi havde en vellykket tur med 3 sandart og 6 gedder  oppe ad vende båden - største sandart til Karsten vejede tæt på 5kg... Alle fiskene blev fanget på levende skaller dørget fra båd. 

mvh.

Fiskeguide: Andreas

Karsten Bundgaard med rigtig fin sandart
Kommentarer:
Dato
26.06.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderFlotte Pr. sandarter til Lucas & Jacob
Lucas Msiska med ny Pr. sandart på 5,3kg og 84cm fra en guidet tur Juni 2008
Lukas Miska og Jakob Jensen var med på en guidet tur efter gedde og sandart. Det blev til en super tur med flere gode fisk oppe at vende båden, begge lavede flere nye pr. Lukas fangede sandart på hhv 3,7kg og 5,3kg + nogle gedder, samt Jakob Jensen fik sandart på 4,25kg og gedder op til 5,3kg. De mistede yderligere lidt fisk/hug i løbet af natten. Alle fiskene huggede under dørgefiskeri med levende skaller, og fik friheden igen efter fotosession. Tillykke med jeres nye Pr. :-)

mvh. Fiskeguide Andreas Holm Nielsen 

Lucas Msiska med ny Pr. sandart på 5,3kg og 84cm fra en guidet tur Juni 2008
Lucas Msiska med sin første sandart på 3,7kg. Fisken fik friheden igen kort efter fotoet var taget og svømmede frisk bort igen.
Kommentarer:
Dato
15.06.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Furesøen

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderFin nattur efter sandart & gedde
Endnu en 5kg + sandart :-)
Jeg var et smut afsted på en lokal sø for at fiske sandart fra båd om natten. Det blev en rigtig god nat uden særlig meget søvn, men godt med fisk var oppe at vende båden… Det blev en rigtig god tur med en del flotte gedder også, hvor der var 2 over 5kg og hele 5 sandart i båden op til 5,95kg og 85cm til undertegnet. Alle fiskene fik friheden igen efter lidt fotos...

Endnu en 5kg + sandart :-)
Kommentarer:
Dato
14.06.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, ZanderFantastisk sandart fiskeri!
6,6kg sandart fra jydsk sø til Andreas Holm Nielsen
Denne morgen var vi oppe ved solopgang kl.04 og fiskede til kl. 10, da jeg skulle hjem til en aftale på sjælland. Det bedste fiskeri har vi også haft om morgenen, så det var ok. Dagen gav 3 sandart til undertegnet med en topfisk på 91 cm. og 6,6kg, som fightede i bund. Fisken fik naturligvis friheden efter lidt fotos.

Tak for en hyggelig tur drenge!

6,6kg sandart fra jydsk sø til Andreas Holm Nielsen
Sjov bifangst af sø-ørred på 3,3kg under sandart fiskeriet 2 Juni 2008 til Filip Faurholm.
Kommentarer:
Dato
02.06.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Predator, Zander,

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk