Vis blogs med tag:

Karpeferie i Bulgarien...
Lasse Aabenhus med 15,6kgs. skælkarpe fra Montana Lake 2008
Mandag d. 14 April om morgen bliver jeg vækket af Lasses hylende elektroniske bidmelder, og jeg kommer hurtigt til undsætning. Grundet Lasse fisker op ad nogle snacks, ryger vi hurtigt i båden. Fisken har dog ikke bestemt sig for at give op og fighter dybt og tungt længe. Først efter små 10 minutters fight, da ser vi fisken første gang, en massiv og dyb skæller, som jeg kort efter netter stille og roligt, til stor jubel fra Lasse. Skælkarpen vejer 15,6kg og er ny PR. til Lasse, der har fisket søen 2 gange før uden de helt store på land! Dagen forløber stille og roligt med et par kølige drikke på breden i de fantastiske omgivelser af den bjergomkrænsede sø med vilde storke, løvfrøer mm.

Lasse Aabenhus med 15,6kgs. skælkarpe fra Montana Lake 2008
Kommentarer:
Dato
14.04.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Bulgarien

Turtype
Specimen

Tags
Karpefiskeri, Carpfishing, Bulgarien, Montana Lake, Karpe, Carp,Karpefiskerejse til Montana Lake i Bulgarien
Lasse Aabenhus med 17,6kg massiv skæller fra Montana Lake 2008 Bulgarien
Denne dag forløber med hygge på breden efter min fiskemakker; Lasse Aabenhus tidligere på morgenen har landet sin flotte & store Pr. skæller på 15,6kg. Dagen går med afslapning, hygge og fangst af lidt karrudser. Ved 16 tiden sejler vi tacklerne ud igen med friske agn. Da jeg er næsten færdig med at sejle mine tackler ud på plads, da kan jeg se, at Lasse pludselig styrter mod sine stænger, - altså bid efter bare 15 minutters tid hos ham!
Jeg ror alt hvad jeg har lært mod land, - og kort herefter lander han en enorm tyk skæller. Endnu en ny pr. fisk til Lasse og så på samme dag. Denne skæller vejer hele 17,3kg. og glæden er stor for Lasse, der virkelig har kæmpet for sådan en trofæ-fisk. Begge fisk huggede på hjemmerullede boilies fra Poul Stolling  (tak for det :-) Stort tillykke herfra til Lasse! Herefter bliver det totalt møgvejr med regn de næste 20 timer, men humøret er dog stadig højt!

Lasse Aabenhus med 17,6kg massiv skæller fra Montana Lake 2008 Bulgarien
Lasse Aabenhus med sin 17,6kg skælkarpe
Lasse Aabenhus med sin 17,6kg skæller
Kommentarer:
Dato
14.04.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Bulgarien

Turtype
Specimen

Tags
Karpefiskeri, Carpfishing, Bulgarien, Montana Lake, Karpe, Carp,Karpefiskerejse til Montana Lake i Bulgarien
13,5kg spejler fra montana lake Bulgarien 2008.
Lasse aabenhus, Thomas Ratzlaff og undertegnet er taget på en uges fisketur til Bulgarien efter karper i Montana Lake, som på dette tidspunkt er eget af bla. Brian Vestergaard. Vi ankom til søen lørdag d. 12. April 2008 om aftenen efter en lang transport fra Danmark med fly via København - Prag - Sofia og 3-4 timers kørsle fra lufthavnen til søen i bjergene. En virkelig perle i uspolerede omgivelser. Nogle af fiskene er vilde og andre er vildfisk, som er købt af lokale erhvervsfiskere i Donau og en stor nærliggende sø. 

Temperaturen var om aften ved søen i Montana området ca. 20 gr. - så der var dømt forår :-) 

Vi når lige at få rigget stængerne til, inden det blev helt mørkt, og mine 2 sidste tackler bliver lagt ud vha. ekkolod og lys. Denne første aften troede vi ikke så meget på fiskeriet, og der sker heller ikke noget i løbet af natten. Om formiddagen (søndag) sidder vi og meder "whitefish" og karrudser, da min ene bidmelder "skriger" - tegn på fisk. Fighten er kort, men glæden er stor, da en rigtig flot tyk skæller passerer netrammen. Skælkarpen vejer flotte 11,8kg. og så er vi igang! Herefter skifter vi plads, for at kunne fiske mere optimalt og få spredt vores stænger mere.


13,5kg spejler fra montana lake Bulgarien 2008.
Grønt, lunt & meget frodigt i dalen - sne & koldt på toppen...
Flot udsigt & meget frodigt i Bulgarien...
Whitefish fanget under medefiskeri i montana lake 2008 under hyggemedefiskeri i venten på karperne... blev brugt som agn til mallerne!
Kommentarer:
Dato
13.04.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Bulgarien

Turtype
Specimen

Tags
Karpefiskeri, Carpfishing, Bulgarien, Montana Lake, Karpe, Carp,Lakse Bonanza!
15,0kg laks til undertegnet fra Møn 2008
Denne dag var jeg på fisketur med en god kammerat i Østersøen efter laks - det blev en dag jeg ikke kommer til at glemme lige foreløbig. Vejret var perfekt - flat vand og ingen vind. Vi sejlede ud fra dansk havn og langt ud i Østersøen for at fiske laks. Vi oplevede at starte dagen med et dobbelthug med laks på 14,2kg og 7,8kg efter bare 1½ times fiskeri - herfra gik det slag i slag, og vi sluttede først fiskeriet af igen ved solnedgang med det 3. dobbelthug og endnu en 10+ laks i båden (11,9kg) samt en 4-5kgs laks, som hurtig blev genudsat. Her ind imellem var det blevet til 2 laks over 15kg op til flotte 16,25kg til makkeren - alle laks huggede på Big Ed trolling blink i special farver fra J & F Kbh. Den største fisk huggede 300 fod ude på et blink fisket med bare 10 gr bly 2 meter foran. Fisken tog næsten 700 fod for fuld musik i et gevaldigt tempo i første hug og gav først op efter 20 minutters hård fight. Dagen gav ialt 14 laks, hvor de 5 stk var over 11kg, og de 2 største på hhv. 15,0 + 16,25kg - Helt fantastisk! Det lyder næsten som en god Aprilsnar - det er det heldigvis ikke, som billede også afslører :-)
/ Andreas

15,0kg laks til undertegnet fra Møn 2008
11,7kg. laks fra Møn 2008
16,25kg. laks til Torben Christensen
14,2kg. lks til Torben Christensen fra Møn / Østersøen 2008
Kommentarer:
Dato
07.04.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Møn / Østersøen

Turtype
Trolling

Tags
Laksetrolling, LAsk, Salmon, ØstersøenFlere flotte gedder fra Stege Nor
9,2kg gedde til Niels G. fra brakvand forår 2008
Denne dag havde Niels Godsk booket en guidet fisketur efter brakvands gedder igen - sidste tur gav jo en masse fisk op til 8,4kg, så forventningerne var høje... Det blev en fantastisk flot forårsdag med helt stille vejr, og hvor vi måtte smide jakkerne pga. det varme og skønne vejr. Vi fiskede igennem og prøvede 2 vige. Dagen gav 14 gedder op til 9,2kg - ny pr brakvandsgedde til Niels - så det var en super afslutning.

9,2kg gedde til Niels G. fra brakvand forår 2008
Kommentarer:
Dato
30.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningEt par fine brakvands gedder
8,2kgs og 105cm dansk brakvandsgedde til undertegnet 24/3-08 på en Buster Jerk II.
Denne dag havde jeg inviteret Jakob med på brakvandsfiskeri efter gedder. Vi mødtes allerede kl. 04.00 hos mig, hvorefter vi hentede båden, fik læsset bilen med en helt masse grej og kørte sydover mod destinationen. Allerede på dette tidlige tidspunkt sneede og blæste det en del, selv om metrologerne ikke havde lovet det før hen ved middagstid. Temperaturen var et stykke under frysepunktet, så vi var ikke så tilfredse med vejret... Men jo længere sydpå vi kom, jo mere klarede det op . Da vi ankom skinnede solen, men det var stadig koldt - dog var vi fulde af gå-påmod. Vi startede fiskeriet kl. 08 og allerede i 3 kast får jeg et tungt hug på jerkbaitstangen på en lille Busterjek over 1 meter vand, - fisken fighter rimelig godt på det forholdsvis lave vand og tonser rundt og neden om båden, så vi bliver helt nervøse for, at den skulle gå i en af elmotorene og kappe linen. Dette sker heldigvis ikke, og kort efter håndlander jeg en rigtig flot gedde på 8,2kg og 105cm. Det er svært at vide, om den har været på leg, eller om den ikke har så god konditionen. Fisken er nemlig ikke voldsom tyk, men der er slet ingen tegn fra legen og virker heller ikke udmagret. Fisken får selvfølgelig friheden kort efter vi har taget lidt billeder. Dagen giver 4 gedder mere på de næste 3½ time, som er rimelig tykke, hvorefter vi beslutter at paklke sammen og vende snuden hjemad. Dette syldes at vinden er tiltaget, bølgerne er blevet større og der kommer snebyger.. Men ellers en fin dag på vandet. De andre gedder vejer op til 4½kg.

8,2kgs og 105cm dansk brakvandsgedde til undertegnet 24/3-08 på en Buster Jerk II.
Kommentarer:
Dato
24.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Møn / Østersøen

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningGodt geddefiskeri & ny PR. til Karsten Bundgaard
Karsten Bundgaard med flot pr. gedde 11,7kg / 107cm 23 Marts 2008
Søndag d. 23 Marts havde Karsten Bundgaard booket en guidet geddetur - det blev en dag han ikke lige kommer til at glemme forløbig. Dagen startede hårdt ud med gedder i båden med det samme i mellem str., - herefter kom fiskene i bestemte områder samt i bidepersioder over hele dagen. Vi var taget til en privat sjællandsk sø for at fiske. Sidst på dagen får vi et forsigtigt nap på en skalle fisket over bunden over 2-3m vand... Karsten giver tilslag og gedden går tungt og stille - sikkert tegn på en stor fisk... Efter et par minutter viser fisken sig første gang - hold op den var tyk ;-) og 10kg grænsen var i hvertfald overskredet...
Gedden giver ikke op uden kamp og Karstens' fiskestang får virkelig lov at arbejde for en gang skyld! Undertegnet har lagt en stor afkrogningsmåtte klar i bunden af båden og efter en sikker håndlanding, da får vi vejet geddemadammen til 12,8kg incl vejeslynge - dvs. den korekte vægt bliver til 11,7kg og fisken måler bare 107cm, men er 23 cm i højden og en rigtig "fedegris". Karsten smiler som en sol og fisken får fiheden igen efter et par trofæ-billeder. Tillykke med din Pr.

Fiskeguide / Andreas

Karsten Bundgaard med flot pr. gedde 11,7kg / 107cm 23 Marts 2008
Karsten Bundgaards flotte & massive gedde på 11,7kg.
Kommentarer:
Dato
23.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Predator, Livebait trollingOk med gedder fra Noret
1 af 15 gedder som Rene Herand fangede på en guidet tur i Brakvand - dagens største vejede 4½kg - desværre var de helt store ikke i tale denne dag, - måske pga af nattefrosten... Da ugen forinden havde givet 4 +5kg m de 3 stk over 7kg..
Denne dag var jeg blevet booket til en dags geddefiskeri af Rene Herand. Dagen startede med at jeg hentede Rene kl. 6.30, hvorefter vi kørte sydover mod nogle spændende pladser efter brakvandsgedder. Det var en super flot morgen, hvor tågen hang længe hen over markerne, som gjorde at rådyr, hare, gæs mm. i massevis blev på markerne, så der virkelig var noget at se på. Vi fik søsat båden i en spændende og lovende vig, hvor vi ligeledes mødte en anden "geddebåd". Selvom vi gennemfiskede stedet grundigt, så blev det kun til en enkelt "pind" - den anden båd fik et "0" 2 dage før havde en bekent haft fint fiskeri samme sted, men frosten havde indfundet sig og måske gjort, at gedderne var blevet helt paralyseret eller trukket tilbage på lidt dybere vand. Kl. 12 trak vi båden op og prøvede et sikkert sted - kl. 13.30 lå vi igen klar og herfra gik det hele slag i slag. Rene  nåede op på 15 gedder til sig selv på bare 4 timers fiskeri! Så han var rigtig godt tilfreds, - dog var de store ikke i hugget denne dag, men sådan er det jo nogle gange. Rene's største gedde vejede 4½kg og fiskene huggede på alt fra jerkbait, woblere, blink og agn. Pga. det sløve fiskeri i starten tilbød jeg ham et par timers ekstra fiskeri UB sidst på dagen. Det blev en dag hvor vi begge fik lange arme af at stå og kaste med jerkbaits osv., men heldigvis gav det også resultat. Ved rampen snakkede jeg med 2 fluefiskere, - disse havde snuppet 7 stk tilsammen og tilsvarende havde 2 jerkbaitfiskee kun fået 3 pinde også, -så det var åbenbart dagen der gjode forskellen fra ugen før. Jeg satte ham af igen i Kbh. kl. 20.30 og derfra var vi to trætte geddefiskere, som skulle lades op igen, da næste dag stod på alm arbejde igen... Tak for en hyggelig tur
Andreas

1 af 15 gedder som Rene Herand fangede på en guidet tur i Brakvand - dagens største vejede 4½kg - desværre var de helt store ikke i tale denne dag, - måske pga af nattefrosten... Da ugen forinden havde givet 4 +5kg m de 3 stk over 7kg..
René fighter gedde
Kommentarer:
Dato
16.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningFint med gedder i brakvandet
Fin brakvands-gedde til Niels Godsk på 7,6kg fanget d 9 Marts - Dagen gav 28gedder med 3 over 7kg - op til 8,4kg!
Denne dag havde jeg arrangeret en guidet fisketur for Niels Godsk efter brakvandsgedder. Dagen startede med at vi mødtes kl. 06.30 og kørte sammen mod fiskepladsen. Vi fik sat den topudrustede båd i vandet og sejlede mod nogle hot'spots via GPSen. Vejret var lidt hårdt og det både blæste og regnede da vi sejlede afsted. Vi nåede ikke at fiske særlig længe, før end at der var gang i den. Vi fiskede 2 stænger med levende skaller og affiskede begge vandet med jerkbaits, blink og wobler. Vi oplevede flere gange at stå med fisk på begge to, så det var vildt fedt! Da dagen sluttede og vi sejlede mod slæbestedet kl. 17, da kunne vi gøre op, at det var blevet til hele 28 gedder, hvor 4 var over 5 kg - heraf de 3 stk over 7kg op til 8,4kg - så det kan man vel sige var OK!
mvh. Andreas

Fin brakvands-gedde til Niels Godsk på 7,6kg fanget d 9 Marts - Dagen gav 28gedder med 3 over 7kg - op til 8,4kg!
Kommentarer:
Dato
09.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, gedde, Jerkbait, SpinFine gedder
Fin 7kgs gedde
Jeg var lige afsted på en ½ dags tur for at teste et nyt vand. Der skulle efter sigende ikke være så mange fisk, men der skulle være chancer for fisk opmod 15kg+ . Jeg startede fiskeriet på nogle skrænter, hvorefter jeg satsede på lidt dybere vand - dog ingen kontakt og særlig meget at se på ekkolodet. Da huggene udeblev røg jeg ind på helt lavt vand 1-1½, hvor jeg fik 2 gedder over 5kg - største vejede pæne 7,4kg på bismervægten, når vejeslyngen var trukket fra. Fiskene huggede på levende skaller fisket under paravaneflåd... Jerkbaitfiskeriet gav ingen ting denne dag. Men vandet har potentialle en anden gang...

Fin 7kgs gedde
Kommentarer:
Dato
28.02.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, Spinning

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk