Vis blogs med tag:

Flere flotte gedder fra Stege Nor
9,2kg gedde til Niels G. fra brakvand forår 2008
Denne dag havde Niels Godsk booket en guidet fisketur efter brakvands gedder igen - sidste tur gav jo en masse fisk op til 8,4kg, så forventningerne var høje... Det blev en fantastisk flot forårsdag med helt stille vejr, og hvor vi måtte smide jakkerne pga. det varme og skønne vejr. Vi fiskede igennem og prøvede 2 vige. Dagen gav 14 gedder op til 9,2kg - ny pr brakvandsgedde til Niels - så det var en super afslutning.

9,2kg gedde til Niels G. fra brakvand forår 2008
Kommentarer:
Dato
30.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningEt par fine brakvands gedder
8,2kgs og 105cm dansk brakvandsgedde til undertegnet 24/3-08 på en Buster Jerk II.
Denne dag havde jeg inviteret Jakob med på brakvandsfiskeri efter gedder. Vi mødtes allerede kl. 04.00 hos mig, hvorefter vi hentede båden, fik læsset bilen med en helt masse grej og kørte sydover mod destinationen. Allerede på dette tidlige tidspunkt sneede og blæste det en del, selv om metrologerne ikke havde lovet det før hen ved middagstid. Temperaturen var et stykke under frysepunktet, så vi var ikke så tilfredse med vejret... Men jo længere sydpå vi kom, jo mere klarede det op . Da vi ankom skinnede solen, men det var stadig koldt - dog var vi fulde af gå-påmod. Vi startede fiskeriet kl. 08 og allerede i 3 kast får jeg et tungt hug på jerkbaitstangen på en lille Busterjek over 1 meter vand, - fisken fighter rimelig godt på det forholdsvis lave vand og tonser rundt og neden om båden, så vi bliver helt nervøse for, at den skulle gå i en af elmotorene og kappe linen. Dette sker heldigvis ikke, og kort efter håndlander jeg en rigtig flot gedde på 8,2kg og 105cm. Det er svært at vide, om den har været på leg, eller om den ikke har så god konditionen. Fisken er nemlig ikke voldsom tyk, men der er slet ingen tegn fra legen og virker heller ikke udmagret. Fisken får selvfølgelig friheden kort efter vi har taget lidt billeder. Dagen giver 4 gedder mere på de næste 3½ time, som er rimelig tykke, hvorefter vi beslutter at paklke sammen og vende snuden hjemad. Dette syldes at vinden er tiltaget, bølgerne er blevet større og der kommer snebyger.. Men ellers en fin dag på vandet. De andre gedder vejer op til 4½kg.

8,2kgs og 105cm dansk brakvandsgedde til undertegnet 24/3-08 på en Buster Jerk II.
Kommentarer:
Dato
24.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Møn / Østersøen

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningGodt geddefiskeri & ny PR. til Karsten Bundgaard
Karsten Bundgaard med flot pr. gedde 11,7kg / 107cm 23 Marts 2008
Søndag d. 23 Marts havde Karsten Bundgaard booket en guidet geddetur - det blev en dag han ikke lige kommer til at glemme forløbig. Dagen startede hårdt ud med gedder i båden med det samme i mellem str., - herefter kom fiskene i bestemte områder samt i bidepersioder over hele dagen. Vi var taget til en privat sjællandsk sø for at fiske. Sidst på dagen får vi et forsigtigt nap på en skalle fisket over bunden over 2-3m vand... Karsten giver tilslag og gedden går tungt og stille - sikkert tegn på en stor fisk... Efter et par minutter viser fisken sig første gang - hold op den var tyk ;-) og 10kg grænsen var i hvertfald overskredet...
Gedden giver ikke op uden kamp og Karstens' fiskestang får virkelig lov at arbejde for en gang skyld! Undertegnet har lagt en stor afkrogningsmåtte klar i bunden af båden og efter en sikker håndlanding, da får vi vejet geddemadammen til 12,8kg incl vejeslynge - dvs. den korekte vægt bliver til 11,7kg og fisken måler bare 107cm, men er 23 cm i højden og en rigtig "fedegris". Karsten smiler som en sol og fisken får fiheden igen efter et par trofæ-billeder. Tillykke med din Pr.

Fiskeguide / Andreas

Karsten Bundgaard med flot pr. gedde 11,7kg / 107cm 23 Marts 2008
Karsten Bundgaards flotte & massive gedde på 11,7kg.
Kommentarer:
Dato
23.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Predator, Livebait trollingOk med gedder fra Noret
1 af 15 gedder som Rene Herand fangede på en guidet tur i Brakvand - dagens største vejede 4½kg - desværre var de helt store ikke i tale denne dag, - måske pga af nattefrosten... Da ugen forinden havde givet 4 +5kg m de 3 stk over 7kg..
Denne dag var jeg blevet booket til en dags geddefiskeri af Rene Herand. Dagen startede med at jeg hentede Rene kl. 6.30, hvorefter vi kørte sydover mod nogle spændende pladser efter brakvandsgedder. Det var en super flot morgen, hvor tågen hang længe hen over markerne, som gjorde at rådyr, hare, gæs mm. i massevis blev på markerne, så der virkelig var noget at se på. Vi fik søsat båden i en spændende og lovende vig, hvor vi ligeledes mødte en anden "geddebåd". Selvom vi gennemfiskede stedet grundigt, så blev det kun til en enkelt "pind" - den anden båd fik et "0" 2 dage før havde en bekent haft fint fiskeri samme sted, men frosten havde indfundet sig og måske gjort, at gedderne var blevet helt paralyseret eller trukket tilbage på lidt dybere vand. Kl. 12 trak vi båden op og prøvede et sikkert sted - kl. 13.30 lå vi igen klar og herfra gik det hele slag i slag. Rene  nåede op på 15 gedder til sig selv på bare 4 timers fiskeri! Så han var rigtig godt tilfreds, - dog var de store ikke i hugget denne dag, men sådan er det jo nogle gange. Rene's største gedde vejede 4½kg og fiskene huggede på alt fra jerkbait, woblere, blink og agn. Pga. det sløve fiskeri i starten tilbød jeg ham et par timers ekstra fiskeri UB sidst på dagen. Det blev en dag hvor vi begge fik lange arme af at stå og kaste med jerkbaits osv., men heldigvis gav det også resultat. Ved rampen snakkede jeg med 2 fluefiskere, - disse havde snuppet 7 stk tilsammen og tilsvarende havde 2 jerkbaitfiskee kun fået 3 pinde også, -så det var åbenbart dagen der gjode forskellen fra ugen før. Jeg satte ham af igen i Kbh. kl. 20.30 og derfra var vi to trætte geddefiskere, som skulle lades op igen, da næste dag stod på alm arbejde igen... Tak for en hyggelig tur
Andreas

1 af 15 gedder som Rene Herand fangede på en guidet tur i Brakvand - dagens største vejede 4½kg - desværre var de helt store ikke i tale denne dag, - måske pga af nattefrosten... Da ugen forinden havde givet 4 +5kg m de 3 stk over 7kg..
René fighter gedde
Kommentarer:
Dato
16.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningFint med gedder i brakvandet
Fin brakvands-gedde til Niels Godsk på 7,6kg fanget d 9 Marts - Dagen gav 28gedder med 3 over 7kg - op til 8,4kg!
Denne dag havde jeg arrangeret en guidet fisketur for Niels Godsk efter brakvandsgedder. Dagen startede med at vi mødtes kl. 06.30 og kørte sammen mod fiskepladsen. Vi fik sat den topudrustede båd i vandet og sejlede mod nogle hot'spots via GPSen. Vejret var lidt hårdt og det både blæste og regnede da vi sejlede afsted. Vi nåede ikke at fiske særlig længe, før end at der var gang i den. Vi fiskede 2 stænger med levende skaller og affiskede begge vandet med jerkbaits, blink og wobler. Vi oplevede flere gange at stå med fisk på begge to, så det var vildt fedt! Da dagen sluttede og vi sejlede mod slæbestedet kl. 17, da kunne vi gøre op, at det var blevet til hele 28 gedder, hvor 4 var over 5 kg - heraf de 3 stk over 7kg op til 8,4kg - så det kan man vel sige var OK!
mvh. Andreas

Fin brakvands-gedde til Niels Godsk på 7,6kg fanget d 9 Marts - Dagen gav 28gedder med 3 over 7kg - op til 8,4kg!
Kommentarer:
Dato
09.03.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, gedde, Jerkbait, SpinFine gedder
Fin 7kgs gedde
Jeg var lige afsted på en ½ dags tur for at teste et nyt vand. Der skulle efter sigende ikke være så mange fisk, men der skulle være chancer for fisk opmod 15kg+ . Jeg startede fiskeriet på nogle skrænter, hvorefter jeg satsede på lidt dybere vand - dog ingen kontakt og særlig meget at se på ekkolodet. Da huggene udeblev røg jeg ind på helt lavt vand 1-1½, hvor jeg fik 2 gedder over 5kg - største vejede pæne 7,4kg på bismervægten, når vejeslyngen var trukket fra. Fiskene huggede på levende skaller fisket under paravaneflåd... Jerkbaitfiskeriet gav ingen ting denne dag. Men vandet har potentialle en anden gang...

Fin 7kgs gedde
Kommentarer:
Dato
28.02.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningMange gedder
Fin gedde ra Maribo sø til Karsten Bundgaard på en Nils Master jerkbait (Dartcaster)
Søndag d. 24 Februar havde Karsten Bundgaard booket en guidet tur efter gedder. Vejret lovede ikke alt for godt, men vi var begge indstillet på at vi skulle have en lang god fiskedag ud af det alligevel. Vi mødtes allerede kl. 04.30, hvorefter vi hentede båden og en spand med friske agnfisk (skaller) i mit hyttefad. Herefter gik der 2-3 timers kørsel før end vi va fremme ved bestemmelses stedet / geddesøen. Vi fik sat båden i vandet og sejlede mod nogle 4-5 meter huller, hvor vi samtidig kunne ligger i læ for vinden af en ø. Imens vi dørgede jerkbaitfiskede vi med div. kunstagn, men huggene udeblev. Efter 3-4 timers fiskeri, hvor vi også havde ligget og søgt efter nogle fisk, da sejlede vi mod slæbestedet for muligvis at ville prøve en nærliggende anden god gedde lokalitet. Jeg mente dog, at vi lige måtte rede æren og kastefiske et par gange på lavt vand, så vi måske kunne fange en gedde langs nogle siv. I 2 kast får jeg en mindre gedde på ca 2 kg, som hurtigt genudsættes, og herefter oplever vi et fantastisk fiskeri på mellem 0.6-2,2m vand, hvor vi fangede hele 34 gedder (de 19 stk til Karsten) på kunstagn - de 30 stk faldt for nogle nye jerkbait fra Nils Master, som jeg havde fået 2 vareprøver på - disse gjorde helt klart udfaldet :-) Disse er blevet bestilt til Jagt og fiskerimagasinet allerede, da vi mistede den ene sidst på dagen og, så fangede den ene stang kun...

De 4 gedder var over 5kg og største vejede pæne 7,1kg .. Vi prøvede flere gange at have fisk på samtidig og hugperioden foregik over hele 4-5timer. Flere blev også mistet og vi havde følgere, som jeg skød til 8-9kg... Så dagen blev redet lige på målstregen og vi havde kanon fiskeri selv om det blæste 12 sek/m - så vi var begge lange i armene sidst på dagen og godt trætte...   
se flere billeder under gedder i menuen...

Fin gedde ra Maribo sø til Karsten Bundgaard på en Nils Master jerkbait (Dartcaster)
Fin 7kgs fra Maribo på Nilsmaster jerk
Kommentarer:
Dato
24.02.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Maribo sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Predator, Jerkbait, Pikefishing, Boat, SpinningEt par ok gedder i det kolde vejr...Søndag d. 3 Februar var der tid til en Fisketur i DK. - Det var bare 1 døgn forinden var jeg kommet hjem fra min tur til Mexico, og der var stadig en fridag tilbage, inden jeg igen skulle begynde på arb. i Jagt & Fiskerimagasinet Kbh. Jeg havde sat Morten Bak i stævne til noget søfiskeri efter gedde og sandart. Vinden drillede dog afsindigt meget denne dag, så det gjorde det naturligvis svært at manorere båden og fiske 100 % effektivt...Undertegnet fik dog rimelig hurtigt en fin gedde, der efter vejning på Bismervægten og et hurtigt billede, -  fik friheden igen. Morten havde flere tilbud, men det var ikke hans dag... Krogholdet røg bla. på en fin fisk 2 meter under båden, samt vi havde et par skalle, som havde fået et par bidemærker... Nå men ellers en dejlig dag på søen - dog koldt at komme hjem til +2gr. når man kom fra 28-30gr varme i Mexico :-)

Kommentarer:
Dato
03.02.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Furesøen

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, gedde, pike, hecht, Livebait, trollingFlot gedde til Jens påknap 10kg!
9,9kg super flot efterårsgedde til Jens L. Pedersen
Jens L. Petersen  var en tur på søen med nogle wobler - det resulterede i bla. denne meget flotte gedde på 9,75kg fra efteråret 2007 fra Nordsjællandsk sø. Gedden målte 108cm.

9,9kg super flot efterårsgedde til Jens L. Pedersen
Kommentarer:
Dato
21.10.2007

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Nordsjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Gedde, Pike, HechtFisk & Fri artikkel: Karussefiskeri
Undertegnet med 1,4kgs karusse :-)
Tidligere var der ikke særlig stor interesse omkring fiskeriet efter karussen, men med passende grej, så kan den absolut være en værdig modstander. Desuden kan den nå en anselig størrelse, og maksimal vægten ligger omkring 4-5kg, hvis den har gunstige forhold!Yderligere kan den være snu som en sky ørred, og nærmest støvsuge krogen for madding, uden at man fornemmer det på flådet, hvorimod andre gange kan den være grådig og nærmest hugge vildt over en periode. Disse elementer blandet med, at den fighter tungt og hidsigt, gør den lidt spændende.Karussen minder utrolig meget om en mindre skælkarpe, dog med den forskel, at den helt mangler skægtrådene omkring munden, samt har en kortere og lidt højere rygfinne. Karussen findes primært i mindre søer og damme, og som pga. sin hårdførhed over for lave iltkoncentrationer og dårlig vandkvalitet, så kan den faktisk udkonkurrere andre fredfiskearter. Skal man fange en stor karusse, så skal den fanges lige inden legen, som kan ske fra når vandtemperaturen når over 14 grader, men ellers forløber fra Maj-Juni. Ellers skal de fanges i efteråret (omkring September – Oktober), da de ligeledes på denne tid vil være godt udspillede pga. stor fødeindtagelse inden vinteren, hvor de kan gå i dvale.De fleste lystfiskere har på et tidspunkt i deres liv siddet ved en branddam eller en mindre sø og fanget karusser på flådfiskeri med majs eller orm. Dog er det ikke dette hyggefiskeri, som jeg vil beskrive, selv om at det klart kan være en effektiv måde, men som der hovedsagelig har været fokuseret mest på igennem tiderne. Skal man bruge meget tid og energi på noget fiskeri, så er det klart, at man skal være ”på” hele tiden, - dvs. sørge for at man fisker der, hvor fiskene opholder sig, justere forfangslængder, tjekker agn, dybder osv.Inden for de sidste par år, har flere og flere specimenfiskere interesseret sig for andre arter end karper, og speciemfiskeriet er blevet udviklet en helt del! Nye påfund og idéer er kommet frem i dagens lys, og er blevet testet i håbet om nemmere fangst af diverse arter, som har smittet af på andet end bare karpefiskeriet.Jeg har en kammerat, som var ved at ”knække under” i kampen på at fange en stor karusse på flådfiskeriet sidste år, da det krævede utrolig meget energi og tid! Fisken blev nærmest en besættelse af ham, så nytænkning skulle der til! Han overførte mange af de tackler og grejer, som vi brugte i vores karpefiskeri og formindskede dem så lidt ned, så de passede efter forholdene mht. krogstørrelser, forfangstykkelse, lodder mm. Specielt blev forfanget til et stiff-rig af fluorcarbon, istedet for de blødere materialer, som andre har brugt førhen.2004 var en session med nogle utrolig store karusser, og danmarksrekorden blev slået 3 gange!Først fangede min kammerat; Poul Stolling en del flotte fisk over 2kg op til 2700gram midt i April, en uge efter fangede Morten Juul nogle rigtig fine fisk med den største karusse på 2750gram. Og ikke nok med dette blev det hele overgået med en efterårsfisk d. 8 Sept. 2004, da Henrik S. Lund  fangede en imponerende karusse på hele 2900gram, som pt. er en DK-rekord!Metoden, som blev brugt til flere af de store fisk, var et miniature karpe D-rig, hvor der blev benyttet et stykke leadcore (i stedet for tube), 20-35grams inline feeder/lod, tyndt og kort fluorcarbon forfang 5-8lbs, stærk str. 8 enkeltkrog i tynd wire tykkelse. Agnen blev monteret på en baitband/elastik m tilhørende cup/paletter, så majskornene ikke blev ”gnavet” op i elastikken. Forfanget var omkring 5-8  cm langt, og blev fisket med 2 majs korn og et stykke gult skum / kunstigt majs korn, så det ”poppede” lidt og stod lodret op fra krogen.Inline- feederen blev fyldt med DD krebsdyr feedermix m ekstra krillmel og krilljuice fra DD (Prologic), dette lokkede virkelig fiskene til markant fra nær og fjern, kunne jeg forstå på Poul. Herudover var hele fidusen bolt-effekten, - så fisken krogede sig selv pga. loddets vægt, på den måde fiskede man effektivt hele døgnet, også når man ikke selv var helt ”på”.

Undertegnet med 1,4kgs karusse :-)
Kommentarer:
Dato
05.07.2007

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Danmark

Turtype
Specimen

Tags
Artikkel karussefiskeri, Specimen

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk