Vis blogs med tag:

Flere cudaer fra Mexico
En stribe cudaer fanget på et rev ude foran Cancun i Mexico
Så er ferien ved at rende ud her i Mexico - Tina og undertegnet har tilbagelagt over 3500 km. på bare 14 dage fra Cancun - Mexico City og tilbage til Cancun. Vi har været inde i regnskoven, hvor vi så vilde krokodiller og et væld af andet dyreliv, vi har været på ture til lokale indianer landsbyer i Chiapas regionen, besøgt pyramider, dykket og fisket på fantastiske koralrev, hvor vi oplevede verden under overfladen med et væld af farverige fisk, søheste, havslanger, rokker, skildpadder og lobster. Og sådan kunne jeg fortsætte i evighed...- Fiskestangen har hele tiden ligget klar i min rygsæk, så hvis mulkigheden for en pause forekom ved et vandfald eller ved Feks. Sumideo kløften, så var jeg klar, men fiskebestanden var slev ikke så rig i ferskvandet, som den var ude io saltvandet eller mangroven  - så det er dog ikke blevet til det helt vilde fiskeri. 

Pt. bor vi på en skøn trope ø, hvis beliggenhed kun er 20 min. sejllads ud for Cancun; Isla Mujeres. Vi bor på et lækkert hotel med havudsigt og helt hvidt koralsand neden for hotellet... 

Nå men jeg bookede dog en tur igår med en lokal fisker. Vi mødtes kl. 07 og skulle fiske idag fra en 7meter "panga" m. 60 hk på hækken.  Vi startede ud med at sejle mod et nærliggende rev, hvor jeg søsatte min fiskestrimmel efter båden.  Der gik dog 1 time før første hug kom, og skipper var ikke helt tilfreds inden da. 
Båden var ikke ligefrem topudrustet til lystfiskeri, så der var hverken stangholdere, ekkolod, downrigger osv. og selve fiskeriet foregik ved at holde sin egen stang i hånden. Dette besværliggjorde naturligvis fiskeri med mange stænger... Men skipper vidste, hvor fiskene var og det viste sig ikke at være så svært at få dem i tale..

Det blev dog alligevel til 4 baracudaer på 3½ timers fiskeri - flere mistede hug til  skipper på hans håndline (pga. sløve kroge) og en muligvis mistet wahoo, som bed min 40kgs wire over :-(
Ellers en super morgen/formiddag paa vandet med fiskestangen. 
Fiskeriet forgik ved trolling med fiskestrimler, der var monteret op med 2 enkeltkroge, wire og 30-50gr kuglebly foran strimlen - hele herligheden blev trukket gennem vandet slæbende efter båden, hvor man sad med stangen i hånden og mærkede det kaftige hug i stangen - vildt sjovt!!! 
Flere af barracudaerne tog et godt udløb i starten forfulgt af et par spring, - hvorefter skipper slukkede motoren og fisken som regel fulgte med i samme retning / svømmede mod båden, så hurtig indspinning var nødvendig for at holde kontakten. Ellers fortsatte kampen nær båden med nogle krumspring og et par hidsige udløb i det tyrkistfarvede klare vand... Fiskeriet kan klart anbefales og kostede for en 4-5timers tur bare 1200 pesos (ca. 550-600 dkr!) Turen blev booket igennem turarrangører, som findes alle steder langs med turist hovedgader osv. Hvis man henvender sig til de lokale fiskere, kan man få turen helt ned i 800 pesos selv (ca. 400 Dkr.!)
  
Fiskegrej har de fleste både dernede, men det var absolut sjovest på eget og lettere grej...


En stribe cudaer fanget på et rev ude foran Cancun i Mexico
Cudaerne endte på grillen - en fantastisk nydelse og til stor ærgelse for de andre gæster, som ikke kunne få det samme på den restaurant, hvor vi fik dem lavet :-)
Kommentarer:
Dato
03.02.2007

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Mexico Youcatan

Turtype
Custom

Tags
Mexico, Baracudaer, Tropisk fiskeri, TrollingFerie & fiskeri i Mexico
Fin Cuda fanget på trolling med livebait ved Playa del Carmen Mexico
Jeg har tilbragt små 3 uger i Mexico sammen med min kæreste; Tina. Vi fløj fra Kbh. - Atlanta - Cancun (Youcatan halvøen) og en retur med Delta airlines kom helt ned i bare 4400 dkr incl skatter - så har de fleste råd til at rejse langt væk!! Første stop var Playa del Carmen  - ca 1 times kørsel syd fra lufthavnen. Her mødtes vi med Filip fra Pike85 og hans familie. Filip havde booket fisketur med en lokal fisker efter snapper og barracuda. Fiskeriet kostede 200 US dollar for 5 timers fiskeri incl fri bar... Det er altid godt at booke en lokal eller en guide, som kender til fiskeriet. Dette fortrød vi heller ikke, - vi startede ud med bundmedefirskeri med sardin stykker og fangede her bla. Red og Yellowtail snapper op til 750gr. Selv om fiskene ikke var særlig store af betragtning, så tog de virkeligt fat. Skipper var lidt imporneret over vores fangst på ca 30 stk., da han ikke var vandt til så mange, når han fiskede med turister... Vi havde selv en kraftig stang med hver, hjul fyldt op med flet og skarpe kroge, der helt sikkert har betydet meget for udslaget.

Nogle af snapperne røg i en stor spand med cirkulationspunpe på, da de senere skulle bruges levende som agn til Barracudaerne.
Efter 1½ times snapperfiskeri sejlede vi ud over 30-50m vand, hvor de levedende snapper blev tacklet op med to enkeltkroge og wireforfang og de blev så stacket på en downrigger tæt over bunden. 2 timers fiskeri gav 3 hug, flere kølige pils og vand og en fin pr. barracuda på 4,9kg og 90cm ... Det ene hug udløste at vores 1,0mm leadermataeriale ½meter over stålwiren blev revet over og skipper mente at det muligvis var en haj eller en stor barracuda.. Surt sjov - den sidste time røg vi tæt på land og fangede lidt flere snapper - så alt ialt en super dag på havet :-)  

Fin Cuda fanget på trolling med livebait ved Playa del Carmen Mexico
Kommentarer:
Dato
11.01.2007

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Mexico

Turtype
Custom

Tags
Baraduca, Mexico, YoucatanFint med Torsk på Sundet
Fin 12kgs torsk fra Sundet :-) Fisken tog en sort gummimak.
Jeg var 3½ time på Øresund sammen med Tc og en arbejdskolega for at fiske torsk. - De få timer gav impornerende 10 torsk med de 2 stk over 10kg med største til undertegnet på 12kg... ikke så ringe endda :-)

Fin 12kgs torsk fra Sundet :-) Fisken tog en sort gummimak.
Kommentarer:
Dato
05.01.2007

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Torskefiskeri, ØresundStor gedde til undertegnet & PR
12,8kgs gedde fra sjællandsk sø tilundertegnet fanget under dørgning med levende skaller
Denne dag var jeg inviteret med Jacob på geddefiskeri i hans gode geddesø - jeg havde sørget for masser af gode agnskaller og det viste jeg også at blive en fantastisk dag med rigtig mange gedder og ny PR. gedde til mig med en basse på hele 12,8kg. På billedet ligner den dog en fisk på 15-20kg… :-) Tak for en god tur!

12,8kgs gedde fra sjællandsk sø tilundertegnet fanget under dørgning med levende skaller
Kommentarer:
Dato
17.12.2006

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk sø

Turtype
Predator

Tags
Pikefishing. geddefiskeri, gedde, Livebait, trollingLaksefiskeri i Ätran
Min første laks fra en elv - en fisk på anskudt til 4kg, som kort efter fik friheden igen.
Jeg var en tur i Ätran i Sverige sammen med en god bekendt for at fiske laks. Vi havde planlagt en 2 dages tur og var 3 gutter afsted. Det blev en tur jeg ikke lige glemmer. Vi ankom fredag aften, hvor aften forløb med hygge og en del "pils", dette gjorde naturligvis også, at vi havde det lidt svært ved at komme op lørdag morgen... Men da der var indvejet 2 laks ved journalstedet, så var det bare at komme afsted. Vi væbnede os med en spinnestang hver og nogle store kompakte spinnere. Opstrøms en gangbro, da får jeg et godt hug, - fisken er væk, men i næste kast sidder den der. Laksen svømmer ud i strømmen og lidt modstrøms, hvorefter den ombestemmer sig og svømmer medstrøms og mellem de 2 bropiller, som selvfølgelig holder gangbroen over elven! Jeg ser linen flyve af hjulet og vi bliver enige om, at hvis fisken skal på land, så må jeg i vandet og svømme efter fisken. Som sagt så gjort, selv om man stadig var noget træt oven på gårdsdagens strabasser. Jeg hopper i vandet og svømmer/træder vande efter fisken og får kæmpet mig ind længere nedstrøms, med bifald fra kammeraterne. Fisken vikler sig dog ind i nogle rødder og jeg må i vandet igen for at befri den herfra. - Det lykkes og til sidst lander jeg en 4-5kgs laks, som får friheden som tak for den vilde fight og oplevelse :-)Laksen kom til sidst ind til land, hvor jeg håndlandede den ude i vandet og hvorefter den fik friheden...

Min første laks fra en elv - en fisk på anskudt til 4kg, som kort efter fik friheden igen.
Jeg kunne ikke gøre andet end at hoppe i vandet og  svømme efter, da den svømmede mellem nogle bropiller….
Kommentarer:
Dato
18.08.2006

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Ätran Sverige

Turtype
Custom

Tags
Laks, ElvfiskeriMega sø-aborre :-)
Aborre fanget af Andreas Holm Nielsen: 2130gram !!!!!
Fiskeri i en privat gude-sø gav denne dag 15 aborre på 5 timers fiskeri - der var "kun" 1 stk over kiloet - den vejede til gengæld hele 2125 gram og var 50 cm lang og meget højrygget. Ellers lå fiskene fra 960gram og nedefter... super dag på vandet :-)

Aborre fanget af Andreas Holm Nielsen: 2130gram !!!!!
Kommentarer:
Dato
29.10.2005

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Privat sø

Turtype
Predator

Tags
Aborre, PerchNy PR. aborre i size XXL
Aborre fanget af Andreas Holm Nielsen: 2675gram / 52cm. !!!!!
En helt usædvanlig onsdag, hvor undertegnet havde taget fri fra arbejde for at tage på fisketur. Jeg var taget afsted til en privat sø med en lille spand med levende skaller, gummibåd & 2 stænger i håbet om at fange en rigtig stor aborre. Ugen forinden havde kammeraten og jeg fået rigtig store sø-aborre op til 1975gram. Så denne dag var ekstra spændende… Da det hele gik op i en højere enhed og jeg får et godt hug relativt hurtigt, så an jeg godt mærke, at det er en fin fisk, men hvad der senere skulle komme op ad vandet, det havde jeg ingen anelse om! Fisken fightede dybt og efter max 5 minutters fight med fine små udløb, da håndlander jeg en voldsom BRUTAL stor fisk og jubler af glæde og jeg tror ikke det er rigtigt. Aborren vejer hele: 2675 gr. og den måler 52cm i længden. Fisken var virkelig massiv og havde "tyre-nakke" og blev fanget på en lille skalle i en privat sø. Jeg havde fisken levende gående i et lille keepnet ind til kammeraten kom og fik taget nogle billeder, hvorefter den store aborre svømmede bort i sit rette element igen :-)
 

Aborre fanget af Andreas Holm Nielsen: 2675gram / 52cm. !!!!!
Kommentarer:
Dato
12.10.2005

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Privat sø

Turtype
Predator

Tags
Aborre, PerchNy sø og store aborre...
MEGET grov sø-aborre
Karsten Bundgaard var med ude og prøve en spændende sø, som jeg havde støvet op. Det blev han ikke ked af - Karsten præsterede at fange de 3 største over 1500gram! Dvs. det blev til 17 aborre totalt på bare 2 timers fiskeri med den største grove sø-aborre på 1975gram og 48cm. Fisken fik friheden efter fotoet - Dagen gav 3 aborre over 1500 gr til Karsten, med den næststørste på 1720gr… Så søen har helt klart potentiale… Undertegnet fik aborre op til 1460gram...

MEGET grov sø-aborre
Kommentarer:
Dato
09.10.2005

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Privat sø

Turtype
Predator

Tags
Aborre, PerchStor sandart til undertegnet
7,20kg. sandart fra Jylland
Over en 4 dages sandart ekspediton til Jylland oplevede vi et virkelig fantastisk fiskeri. Der skal altid slides for fsikene og de dage, hvor det var rigtig dårligt vejr, da var det knap så sjovt… *Antallet af rigtig store sandarter har jeg ikke tal på, men det var rigtig mange! Denne var min største over de 4 dage, hvor vi landede 10 stk. over 7kg. til vores hold på ca 8 mand & 4 både! Sandarten vejede 7,2kg.

7,20kg. sandart fra Jylland
Kommentarer:
Dato
03.06.2005

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Sandart fiskeri, Zander fishing, PredatorGodt geddefiskeri på Fyn
9,80 kgs. gedde fra Fyn til undertegnet - fanget på levende skalle
Vi var 3 personer samlet til hardcore geddefiskeri - det blev til over 70 gedder på 2 dages fiskeri - de fleste var af mindre kaliber, men undertegnet fik en flot topfisk af en gedde på 9,80kg. Gedden blev naturligvis genudsat efter en kort fotosession. Gedden var meget grov og har helt sikkert haft en del år på bagen... 

9,80 kgs. gedde fra Fyn til undertegnet  - fanget på levende skalle
Kommentarer:
Dato
26.03.2005

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Fynsk privat sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Predator, Livebait trolling

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk