Vis blogs med tag:

Ekspedition Værøy Maj 2009 fortsat
Jan Bendtsen med 13kgs sej fra Værøy
8-9 Maj 2009
Fredag d. 8 Maj var fiskeriet indstillet pga meget hård blæst. Meget træls efter man har haft fiskefeber og set frem til sådan en tur i LAAANG tid. Men lørdag d. 9 MAj kom vi endelig igang med fiskeriet :-)  "Salty" båden mistede allerede en rigtig god og stor helleflynder tidligt på dagen, som tog et virkelig seriøst udløb, inden at krogholdet desværre røg... Derudover missede de et par mindre nap. Jan fik en mega lang og tynd sej idag på kanten ud til knoldene ved aften tid - denne vejede 13,5kg og de fik et par måler torsk op til 16,7kg. også! Dette nåede vi inden, at det blæste op igen!

"Sjakalen" med undertegnet, Lars F. , Poul Stolling og Torben Christensen fiskede ikke så godt idag… Vi kunne ikke ramme nogle af de store fisk -  Vi fik lidt småfisk (torsk sej mm).  Men vi kommer efter det - helt sikkert!

Jan Bendtsen med 13kgs sej fra Værøy
Kommentarer:
Dato
09.05.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Værøy Norge

Turtype
Boat

Tags
Havfiskeri, Seafishing, Norge, Torsk, Sej, HelleflynderEkspedition Værøy Maj 2009Afgang for mit vedkommende fra Kastrup lufthavn mod Bodø i Nordnorge. Jeg fulgtes med Fillip fra "Salty" derop.  De sidste 6 drenge fra pike85 mfl. kørte derop med vores 2 store veludrustede både. Torsdag eftermiddag mødtes vi ved færgen til Røst med drengene, som havde brugt ca 24 timer på transport derop. Så Filip og undertegnet havde det meget let derop! Det blæste allerede en del da vi landede deroppe og vi skulle med færgen i 7 timer... Vejrudsigten lovede desværre hård vind de næste 3-4dage - øv øv øv! Vi nåede lige at få en enkelt drink i flyveren - ahh. God Ferie! 7 dages hardcore havfiskeri venter forude!

Kommentarer:
Dato
07.05.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Værøy Norge

Turtype
Boat

Tags
Havfiskeri, Seafishing, Norge, Torsk, Sej, HelleflynderVildkarper i Spanien!
Pr. Vild skælkarpe til Andreas Holm Nielsen fra søen Orellana i Spanien 2009 - fisken vejede 20,2kg.
Fra Torsdag d. 26 Marts - Lørdag d. 11 April  var Poul Stolling, Jakob Devantier, Tobias Park, Nicki H. og undertegnet på karpe tur til  Orellana, som er et 50km stort opdæmmet flod/sø system i vestspanien. Vi kørte over 3000km hver vej med trailer for at nå vores fiske destination i midt Spanien tæt ved Portugal. Vejret var 20-26 grader - rigtig behageligt faktisk! De første 4-5 dage havde vi ikke et hug / Run. Herefter flyttede vi plads i det 50 km lange sø/flod system, vi fandt fiskene og der kom gang i tingene. På ca en uges fiskeri efterfølgende oplevede vi noget af det vildeste karpefiskeri, som jeg til dags dato hat oplevet. Vi 5 mand fangede 60+ vilde skælkarper over 10kg. samt 20 fisk under! Største fisk til undertegnet var en ny Pr. Vild skælkarpe på hele 20,3kg!

Tak for en super god tur drenge ;-)

Tur beskrivelse kan læses i nogle af de kommende fiskeblade...

mvh. Andreas

Pr. Vild skælkarpe til Andreas Holm Nielsen fra søen Orellana i  Spanien 2009 - fisken vejede 20,2kg.
Kommentarer:
Dato
26.03.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Spanien

Turtype
Specimen

Tags
Specimen, Karpefiskeri, Carpfishing, Spanien, SpainGeddefiske weekend i Sverige med CWC & Truman 20-22 Marts 2009...
Denne weekend 20-22 Marts 2009 havde Jagt og Fiskerimagasinet en kundetur i Sverige / Blekinge efter gedder. Det var en tur som meget hurtigt var fuldt booket. Olvier og undertegnet fra J & F startede fiskeriet en dag før de andre, så vi lige kunne sørge for, at tingene spillede på fiskecampen, når kunderne ankom. Og så kunne vi naturligvis også lige fiske lidt ekstra og prøve at finde ud af, hvor fiskene var. Det startede med, at der var is på indervigene og minus 7 graders frost - hold op det var koldt ;-(

Dette betød naturligvis også, at gedderne ikke var så "legevillige". Vi fik dog båden smidt i vandet og fangede et par gedder efter hårdt slid. Men hold op for en drømme gedde-skærgårdsbåd - det spilede bare tilgengæld:-)

Kunderne ankom og vi hyggede os med grilning og et par drenge fra CWC kiggede forbi og fortale "Røverhistorier" og hyggede med os.Søndagens vejr er blevet lidt varmere og det virker som om, at gedderne er kommet mere i Biddet. Fiskeriet oplever vi også lidt bedre end de andre dage og vi får alle spredte fisk i min båd denne dag og ser en del "støvskyger" fra solbadende gedder igen på det helt lave vand. Martin Brise og Casper Bomberg har været heldige at blive udtrukket i lodtrækning om, hvem der skal sejle med os guider denne dag. Martin lægger ud med at fange dagens og turens største fisk efter kort tids fiskeri tidligt på morgenen. I 3 kast rejser sig en fin fisk efter Martins Susp. Big Bandit jerkbait og en sjov kamp begynder, da fisken er en del ovenvande ;-) Fisken vejer lig e under 8kg og er en ny pr. til Martin - Tilleykke herfra.

Vi slutter fiskeriet tidligt på eftermiddagen efter en sjov og dejlig dag på vandet.

Alle fangede desværre ikke fisk på vores tur, da frostvejret og vinden i Nord ikke gjorde forholdene optimale, men alle hyggede sig og havde en god tur efter udsagnene.

Kommentarer:
Dato
20.03.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Blekinge, Sverige

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, JerkbaitForberedelser til karpe-ekspedition Spanien...Denne lørdag d. 14 Marts stod på Boilie-rulning til vores kommende karpefisketur. Poul og undertegnet var for en gang skyld IKKE ude at fiske, men til gengæld ved at forberede en fisketur. Et par af gutterne og undertegnet kører nemlig sydover mod det sydligste Spanien for at fiske karper fra d. 26 marts - 13 April. Vi havde gang i den helt store produktion af karpe boilies og nåede op på 55-60kg færdige agn på 7-8 timers effektiv produktion 2 mand (rigtig godt), hvor både mix afvejes og justeres, dej blandes og æltes, kugler rulles og koges... Den store produktion skyldes bla. vores professionelle værktøj, blandemaskiner og lånte boilie-gun med 5 udtag - tak for lån; Tom!

Kommentarer:
Dato
14.03.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted


Turtype
Specimen

Tags
Boilie produktion til Spanien fisketur 2009Fint brakvandsgeddefiskeri på Møn
Denne Lørdag d. 7 Marts 2009 startede allerede kl. 05, da jeg skulle hente René Herand, som havde booket en guidet fisketur efter Danske brakvandsgedder. Bil og båd var blevet pakket hele natten og jeg måtte nøjes med bare 3 times søvn, da grejet til næste dag jo skulle spille 110 %! Dagens fiskeri skulle stå i "jerkbaitens tegn" og efter 1½ times kørsel var vi fremme ved vores destination. Vi havde desværre hørt fra div. kilder, at forskellige bi-erhversfiskere havde været ekstremt hårde ved bestanden hele sidste session, så vi regnede med, at fiskeriet ville være op ad bakke... Vejret var forholdsvis stille, gråvejr og ca 5-6 grader (fint geddevejr). Vandtemperaturen i overfladen var 3,7 gr, så gedderne kunne både være på nogle grunde og på lavt vand. Flere pladser blev affisket uden aktivitet og hug de første par timer. Herefter sejlede vi over mod en god skrænt, hvor jeg før har fået rigtig mange fisk. René har en efterfølger på sin jerkbait og "bommer" et hug. Vi fisker herefter skrænten bedre af og langt om længe får René sin første gedde denne dag, som dog ikke er gevaldig stor (ca. 3 kg) - men så er vi da igang. Fisken Huggede på en Prologic deviator farve Skitmört.  Vi har fundet fiskene og oplever flere spredte fisk hen over de næste par timer  - flere er helt oppe og hugge vores jerkbaits inden, at vi er ved at trække dem fri af vandet - totalt intenst!! Dagen slutter kl. 16.30, hvor vi trækker båden op igen og efter 8 timers fiskeri, da kan jeg gøre dagens fiskeri op, som er blevet til 7 gedder i båden og 4 mistede. Største gedde vejede godt 4kg - ingen store igen idag, men mon ikke det kommer. Kammeraten Jakob Jensen havde sin første 10kg+ gedde på jerkbait denne dag fra en sø, så nogle storgedder var altså i hugget ;-) Vi fik testet rigtig, rigtig mange jerks af denne dag og 2 hele Linderspande blev fyldt med "brugte" agn (ca 60 agn...)

Tak for en dejlig dag på vandet

mvh. Fiskeguide Andreas

Kommentarer:
Dato
07.03.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Stege Nor

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht Angeln, JerkbaitFine aborre til Janus
JAnus med flot aborre fra St. Vejle å
Denne dag havde Janus fra Ribe bestilt en guidet fisketur efter storaborre. Janus havde taget toget fra jylland dagen før og vi mødtes denne morgen kl. 07 til en lang dags aborrefiskeri. Vejret var råt med kragtig blæst og skyet. Fiskene var ret træge og fåtallige, men dem vi fik narret til hug, de var oppe i en seriøs kaliber, som gjorde at det ikke betød så meget. Janus havde inden vores møde kun fangede mindre fisk, og forventningerne var store kun jeg mærke fra start! allerede i første kast fanger Janus en impornerende aborre på hele 1625 gr (dagens største) og 43 cm. Dette er ikke hverdagskost og Janus pr. er allerede fordoblet - mon ikke manden er glad ;-) I løbet af dagen bliver det yderligere til lidt fisk med de 2 næsstørste fisk på hhv. 1375gr, og 950 gr. Vi sluttede fiskeriet sidst på eftermiddagen - Tak for en hyggelig tur og tillykke med dine fine fisk

mvh. Fiskeguide Andreas

JAnus med flot aborre fra St. Vejle å
Kommentarer:
Dato
05.03.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
St. Vejle å

Turtype
Predator

Tags
Aborre, PerchFint torskefiskeri på SundetDenne fredag havde jeg Christian Durup incl far og bror med på en Buletur på Øresund. Vi mødtes 06.30 og sejlede ud af havnen 06.45. Vi oplevede en fantastisk flot morgen med stille og koldt vejr. Torskene skulle lige findes som altid, og skipper Filip var rigtig skarp fra morgenstunden. Skipper fik fisk i første stop - og så må man sige, at vi var godt igang!

Herefter blev det til flere gode torsk med de største mellem 7-8kg, dog flest med en lidt mindre snitvægt i løbet af formiddagen. Ved middagstid ramte vi en god bule - og vi var 4 mand med fisk på. Største torsk nappede Cristian Durup selv, og det viste sig at være en flot målertorsk efter en god fight. Torsken vejede 10,6kg. Da dagen var omme lidt i tre, da kunne vi opgøre dagens fangst til 31 torsk, hvor 2 mindre var udsat igen. Alle fiskene blev renset inden vi var i havn og fordelt mellem alle ombord - så havde vi fisk til flere dage ;-)
De andre småbåde på sundet denne dag havde det ligeledes svært og vi varvist en af de bedste på  vandet igen denne dag. Der blev kun rapporteret om få målere, - så vi var rigtig godt tilfreds med resultatet!

Tak for en hyggelig og fiskerig dag

mvh. Fiskeguide

Andreas

Kommentarer:
Dato
13.02.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Torskefiskeri, Codfishing, ØresundÅ-geddefiskeri
Søren Beck med fin 5-6kgs å-gedde :-)
Denne søndag havde jeg Søren Beck med på en "guidet geddetur". Lørdagen (dagen forinden) efter arbejde var blevet brugt på at hente min båd og pakke bil. Vækkeuret ringede allerede kl. 04, da jeg lige skulle et smut forbi den lokale sø, for at hente en spand levende skaller til agn fra mit hyttefad. Søen var dog frosset godt og grundigt, så jeg havde alieret mig med en økse for at få hyttefadet fri... Kl. 06.30 mødtes Søren og jeg på Sydmotorvejen ved Greve og derefter havde vi en god times kørsel mod destinationen. Vi var på vandet ved omkring solopgang, og båden blev toploadet med fiskeudstyr, så intet skulle være op til tilfældighederne... Huggene udeblev dog de første 2-3 timer. Herefter rykkede vi / dørgede vi til et andet sted, og der begyndte at ske lidt. Vi havde flere gedder, som var oppe at snappe i skallerne uden at blive hængende, og efter et par hug, så blev det da også til fisk i båden. Søren Beck's største gedde vejede godt 5kg., og gav ikke op uden en god fight. Det blev ialt til 9 gedder i båden denne kolde frostvejrs dag, og jeg var godt træt, da jeg ikke kom i seng før tæt på midnat, da båden lige skulle afleveres, bilen tømmes osv. Frostvejret gjorde naturligvis ikke gedderne mere hugvillige og de huggede meget forsigtigt denne dag.
foto kommer senere
Tak for en hyggelig tur; søren!

mvh. Fiskeguide Andreas 

Søren Beck med fin 5-6kgs å-gedde :-)
Kommentarer:
Dato
05.02.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Sjællandsk å

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angelnSTOR sandart til Poul fra det jydske
Poul Stolling med 8kg+ sandart jylland
Poul har været på vandet en del gange, og har sendt mig endnu en rapport med storfisk!
"Jeg var på vandet igen idag... Dagen startede lidt sløvt, men kl 10.30 får jeg det første hug på en flådstang fisket dybt, fisken står rigtigt tungt fra starten, og den følger herefter langsomt med ind til båden. Under båden tager den et par tunge udløb, og jeg er rimelig sikker på, at det er en stor sandart, og efter et par minutters fight mere, så kan jeg håndlande en kongesandart på hele 8,1 kg - Stor glæde ;-) Desværre kan jeg konstatere, at der ikke er mere strøm på mit kamera, så jeg må bruge et kompakt kamere til billederne, derfor den ringe kvalitet... men mon ikke der kommer en større...:)

Hold op for en kongefisk - endnu en gang tillykke "Polle".

Mon ikke man snart skal på vandet efter lidt sandart og gedder...

Andreas

Poul Stolling med 8kg+ sandart jylland
Kommentarer:
Dato
04.02.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Sandart, Zander, PREDATOR

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk