Vis blogs med tag:

Big Game St. John US Virgin Island
17kgs Wahoo på trolling fra Caribien
Denne dag havde jeg lavet en super deal med en lokal fiskeguide og charterbåd ved navn "Cloudbreak Charters" m capt. Stefan ved roret. (se info på www.stjohncharters.com)

Vi befinder os på St. John, som er den mindste af de 3 tidligere "Dansk Vestindiske øer", men som også er den ø, som har de lækreste palmestrande og uspoleret regnskov. Der bor bare 3000 mennesker på øen, men hovedbyen Cruz bay har alligevel 3 fiskecharter både! 

Capt. Stefan havde mig med på en heldagstur efter div. arter. Dagen startede ud med en rigtig stor yellowtail snapper til undertegnet på  2,6kg efter bare 20 minutters fiskeri, som huggede på en pink sprutte. Under fighten blev min snapper taget af en stor rovfisk (barracuda, wahoo eller haj), som vi dog aldrig så, men halepartiet var godt flænset da jeg fik den indenbords, og jeg mærkede kun kortvarigt noget tungt... Rovfisken måtte nu gerne have spist den hele, så vi kunne have set, hvad det var ;-)

Nå men dagen fortsatte i samme tempo. Kort efter var det tid til en gevaldig hugperiode med flotte barracudaer op til ca 10kg. Vi oplevede flere gange, at vi kun lige havde kørt downriggeren ned med en ballyhoo (agnfisk), hvorefter den blev taget af en rovfisk... Så der var rigeligt at lave for skipper, Mate og undertegnet. Maten fiskede med på lige fod med mig og vi bare splejsede om brandstoffet, så det blev en meget billig tur ;-)

Senere på dagen løb vi ind i en stime skipjack (lille tunart), og under fighten skete det samme som tidligere, min skipjack blev jagtet og flænset af en stor rovfisk, så skipjacken sprang for livet og var ude af vandet konstant, for ikke at blive spist (dette skulle man have haft på video ;-) Nå men vi kunne desværre ikke få hajen til at spise den helt desværre...

Mere aktion blev det til og et par sortfinnet tun kom ombord - denne art bliver dog ikke så stor, men vores eksemplare på 2-3 kg kunne sagtens få vores 30 LBS Grej til at arbejde....

Midt på dagen sker det, som vi hele dagen har ventet på - vores ene big gamehjul SKRIGER for fuld knarre og 5 sek. efter sker det samme igen med vores anden hjul. Maten og jeg får begge revet stængerne ud af holderen og får kontakt til fiskene som sponser derudaf og linen bliver flået af i et tempo, hvor en laks herhjemme godt kan give op! Jeg brænder fingrene let og får at vide, at de skal have lov at svømme... Skipper mener hurtigt, at det kun kan være Store Wahoos, som har hugget på begge vores stænger. Vores liner krydser hinanden og min fisk mister desværre krogholdet - øv for en nedtur ;-(
Nå men vi har stadig en fisk på, og efter 5 - 10 minutters fight gaffer skipper en frygtindgydende wahoo, som bliver vejer til 17 kg! Min fisk mener skipper har væres i samme str ell. større... 

Vi får taget nogle fede billeder og vender tilbage til fiskeriet

Resten af dagen går med flere fine barracudaer, og lige som vi overvejer at sejle ind, da opdager vi nogle fugle ude i horisonten, som har fået øje på noget...

Store Dolfins / mahi mahi (guldmakrel) vælter fri af vandet for at få fat i deres byttefisk (flyvfisk). Maten har kontakt og får en enkelt  Guldmakrel på krogen, men dette vare kun 30 sek, og den ryger af igen.... Øv Øv

Nå men fiskene er kun fikseret på flyvfiskene og vi kan ikke få dem til at tage baiten mere og sejler mod havn sidst på dagen i et fantastisk vejr.

Vi har dog alligevel haft en fed tur med masser af action - Stefan kan klart anbefales og har tlf. 340 - 626 - 2709 med udgangshavn i Cruz bay på St. John

Andreas

17kgs Wahoo på trolling fra Caribien
Kommentarer:
Dato
01.02.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
US Virgin Island Caribien

Turtype
Custom

Tags
Big Game, US Virgin Island, Dansk VestindienGodt fiskeri efter stortorsk på Sundet!
Toke Hermann med 19kg torsk fra Øresund
Fillip fra "Salty" havde flere af drengene med på sundet, og min bådmakker Toke  har sendt mig en rapport fra sundet, som fisker kanont i øjeblikket:

"Super dag på sundet, hvor jeg kom med som 5 mand og fik pladsen ved motoren ( der hvor de store fisk står ;-) Vi fik en del fisk med 4 over 10kg, og jeg nappede denne på 19kg. Jeg fik kort forinden en på ca. 6kg, som jeg var sikker på var en måler, så på grund af mobberi, da ville jeg ikke sige noget, da jeg krogede denne, men den stod sgu tungt, og tog nogle gode udløb. Det var først, da de andre kunne se den, at jeg forstod, at jeg ikke var pivet. Godt sejlet Filip!"

Skal du med på sundet - så giv mig en mail eller et ring, der er ledige pladser af og til i øjeblikket gennem guidefishing.dk!

Toke Hermann med 19kg torsk fra Øresund
Kommentarer:
Dato
30.01.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Øresund

Turtype
Boat

Tags
Torsk, Codfishing ØresundFine gedder til drengene
Poul med 13,6kg gedde
Jeg fik lige denne rapport fra drengene fra Pike85:

"Ja så lykkedes det endelig at komme på vandet... Lars F og jeg havde en super dag på søen. Jeg kom endelig på tavlen med en ordentelig gedde. Lars var desværre så smalskulderet, at han kom sidst til stangen, så jeg måtte tage fisken...:) Super fight på over 10 min. Gedden fightede rigtig godt og vejede 13,6kg. og målte 116 cm"
 
hilsen Poul.

Stort tillykke herfra - den er helt sikkert fortjent med dine over 25 ture her i vinter

Andreas

Poul med 13,6kg gedde
Kommentarer:
Dato
28.01.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angelnBig Game St. Croix US Virgin Island
12kgs Dorado fra Caribien St. Croix fanget under trolling
Så kom den første Big Game rapport fra Caribien. Havde aftalt med en lokal båd  i Christiansted på St. Croix, at jeg skulle med på Offshorefiskeri denne Tirsdag. Jeg skulle hovedsagelig med som fotograf, da der var 5 amerikaner som havde booket båden, men jeg kunne få lov at være nr. 6 til at tage et hug, hvis det var.

Jeg mødtes kl. 5.30 denne morgen med skipper Benny, og kunderne kom kl. 06. Vi sejlede derefter mod nogle tidligere fangstpladser. Vejret var meget råt og havet viste virkelig tænder, men der skulle naturligvis fiskes. Undertegnet befandt mig hovedsagelig på "Flybridgen" med mit kamera, hvor skipper og jeg spejdede efter fugle / fisk.
De første par timer var uden aktion, men herefter så vi nogle frigat fugle, som lå lavt i luft - et rigtig godt tegn på, at de havde opdaget nogle fisk. Metoden var herefter, at præsentere vores "ballyhoos" (agnfisk) så tæt på den jagende stime af rovfisk uden at skræmme dem med båden. Her er der virkelig tale om kordination, adrenalin og flere ting som skal klappe, for at det lykkedes.  Skipper Benny på "Island Girl II" forstod at levere varen og inden for de næste par timer blev det til flere rigtig flotte mahi mahi / guldmakrel til drengene ombord. Største fisk vejede ca 15 kg, samt en sidegevindst i form af en mindre barracuda. Da det blev min tur til at tage et hug, da var tiden udløbet og vi skulle i havn, da amerikanerne kun havde betalt for 6 timers fiskeri... Men fedt at være på vandet og en masse tricks rigere ;-)

Kommer du selv på disse kanter, så er en fisketur helt sikkert at anbefale: skipper Benny på "Island Girl II" har tlf. 340 - 772 - 6196. Han laver også dele ture og så er prisen ca fra 200 dollars pr. pers for en hel dag! Hans dejlige store big game båd ligger i Christiansted på St. Croix, og herfra er der kun 20 min sejllads ud til Big Game eventyret og mulighed for Marlin, Tun, King fish, Wahoo, Mahi Mahi og hajer..

12kgs Dorado fra Caribien St. Croix fanget under trolling
Kommentarer:
Dato
27.01.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
US Virgin Island Caribien

Turtype
Custom

Tags
Big Game, US Virgin Island, Dansk VestindienTropisk ferie på tidligere Dansk Vestindien
450g. Peacock Flounder fanget på St. Croix (US Virgin Island)
Tilbringer 3 ugers ferie i caribien med min kaereste. vi befinder os på nogle fantastiske Bounty øer - naermere betegnet US Virgian Island - det tidligere "Dansk Vestindien". Dags dato er vi på St. Croix i byen Frederikssted, der ligger på vestsiden af øen. Jeg stod tidligt op denne søndag, og havde indkoebt sardiner til agn dagen foer. Jeg var allerede oppe kl. 03, da jeg ikke kunne sove mere, og havde pakket en stor taske med alt muligt grej, da man ikke ved, hvad der er mulighed for at fange.
Jeg gik fra hotellet ned mod en 500 meter lang nybygget mole, som egentlig er beregnet til fremtidige krystogtskibe, men som kun bliver brugt 1 gang om ugen til et skib, og resten af tiden er der åbent for offentligheden.
Da jeg ankommer, da hører jeg hurtigt nogle større fisk jage ude i mørket med store plask og vandkaskader tilfølge i overfladen. Det er lige præcist moerkt nok til, at jeg ikke kan se hvad det er.
Adrenalinen pumper og fiskefeberen stiger i takt med, at jeg får tilrigget min stive havkastestang med mit nyindkøbte store Stella SW hjul. Jeg får monteret en ny Saltiga popper, som får småfiskene til at springe for livet, men intet sker... Herefter byttes den ud med en Buster Jerk wobler, som bliver kastet ud og fisket ind med hurtige ryk - en stor sort skygge stiger bagved wobleren, og jeg er klar til modhug, men desværre passerer fisken agnen og svømmer videre. De jagende rovfisk fortsætter deres plasken i overfladen, og jeg kan kun se til. Alt i grejkassen bliver prøvet - men intet hjælper. 2 andre staenger er blevet rigget til i mellemtiden, - én med en ballon og en hel sardin, som hurtigt driver med vinden lagt derud af - min anden lette spinnestang er rigget til med et bundsnoere tackle med sardinstykker.
I moerket observere jeg flere havskildpadder komme sejlende forbi, og der er nogle jackligenede fisk samt nogle ballyhoos, som svømmer tæt ved bropillerne. 
De første hug kommer dog først omkring solopgang ved 6 tiden og et par lokale fiskere gør mig selskab på molen.
Den eneste aktivitet jeg får er på min lette spinnestang, som fisker med fiskestrimler på bunden. Jeg får en mindre Red snapper på land og mister flere hug. Fisken vejede dog ikke mere end godt 500gram, men det er jo altid spændende at se, hvad der kommer op fra dybet.
En medfisker fanger en paen yelleowtail snapper i samme str. og er godt tilfreds, saa jeg taenker hurtigt, at det nok ikke er normalt med saa store fisk.
Jeg nyder den flotte varme morgen og stilheden paa molen, saa egentlig er jeg godt tilfreds, men samtidig stadig lidt irriteret over, at den paene fisk / foelger ikke huggede. Ved 8tiden pakker jeg stille og roligt tingene sammen, og da jeg kommer tilbage til min bundsnørre stang, som ligger lidt vaek, da så jeg nappede heftigt på min lette spinnestang. Efter en kort fight, kommer en sjov fladfisk til syne fra 30 meter vand. Denne sjove "blåspættede" fladfisk var helt camofleret i sandfarvede nuancer, samt havde blå pletter fordelt ud over ryggen, som på en rødspætte herhjemme. En lokal fisker fik den med hjem, og dette vakte lykke, da han slet ingen nap havde haft ;-) Senere fandt jeg ud af, at fisken hedder en peacock flounder.
En dejlig dag ved vandet uden de store fisk, men det kommer forhaabentligt senere...

450g. Peacock Flounder fanget på St. Croix (US Virgin Island)
Mindre Red snapper fanget fra land vest på øen St. Croix i Caribien (bundfiskeri med sardin)
Kommentarer:
Dato
25.01.2009

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
US Virgin Island Caribien

Turtype
Custom

Tags
Dansk Vestindien, Big GameMin båd's jomfru-fisketur
Niels Godsk med 9kgs fin gedde fra sydsjælland
Så fik min nye fiskemaskine sin jomfru-tur. Niels Godsk havde booket en guidet geddetur denne søndag. Det var årets korteste dag og grundet den korte fisketid, så kørte vi allerede hjemmefra ved 6 tiden, så vi var fremme ved solopgang. Båden blev fyldt med jerkbait, agnfisk i alle str. og div stænger og elektronisk udstyr. Grundet den store motor, da var vi meget hurtigt ude ved fiskepladserne, og den frontmonterede elmotor klarede snildt opgaven med, at holde båden op mod vinden, imens vi satte de første par stænger med store levende skaller. Vi oplevede en flot morgen med sol og næsten ingen skyer. Det blev dog noget mere gråvejr i løbet af dagen, men når fiskene kommer i en jævn fordeling, så betyder det knap så meget. Det blev til 9 gedder op til flotte 9,2kg til Niels, som derved lavede ny bådrekord - tillykke med det ;-) 

God Jul til alle!

Mvh. Andreas

Niels Godsk med 9kgs fin gedde fra sydsjælland
Kommentarer:
Dato
21.12.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Maribo sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angelnLakse & ørred Trolling ved Rügen
Torben Christensen med 5,2kg havørred fra Rügen 16 dec. 2009.
Torben Christensen og undertegnet havde sat hinanden i stævne denne dag, da vi skulle prøve at fange nogle vinterlaks ude i Østersøen. Vi vidste, at det ville blive en kort fiskedag pga. årstiden, samt at vi skulle tilbagelægge mange sømil. Derfor startede vi ud før solen stod op, og vi var først tilbage på land igen efter det var blevet mørkt. Det var et sats, som skulle prøves af, da vi ikke vidste, om pågælde fiskeplads husede vinterlaks og ørred.
 
Det viser sig dog hurtigt - da Torben efter bar 10 minuteres fiskeri får det første hug på sin "dipsystang" fisket med en grøn glow apex 5,5''. Et kort "knarre-signal" afslører, at der er fast fisk. En laks på ca 4 kg landes kort efter uden den store dramatik, og så er vi godt i gang! Dagen går forrygende med masser a flex på klingerne, og flere flotte torsk kommer også op at vende båden. Vi oplever desuden 2 dobbelt hug, hvor den ene gang får vi 2 havørred, som vejer hhv. 5,25kg til Torben og 4,1kg til undertegnet. Dagens største fisk.
Denne dag viser grøn-gule farver at være alt andet overlegent, og flere gang når vi kun lige at skifte agn, før end der er bud efter blinket. vi når op på 3 laks mellem 3-4.5kg. og 4 havøørd. Herudover mistes 2 3-4kgs ørred tæt ved båden og yderligere 2 hug bliver det til, hvor vi ikke engang når at få fat i stangen, før fiskene desværre er væk igen - så man må sige at der skete noget. 

Nu må vi se, hvornår der bliver tid til en tur igen, da vejret virkelig skal være godt, når man skal så langt væk! 

Tak for en hyggelig tur TC

Torben Christensen med 5,2kg havørred fra Rügen 16 dec. 2009.
Kommentarer:
Dato
16.12.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Møn / Rügen

Turtype
Trolling

Tags
Trolling laks, ørred, Salmon, seatroutNy indkøbt Buster L med 50hk Yamaha
Min nye båd er lige blevet handlet ved Göteborg :-)
Denne dag gjorde jeg en god "fangst" i Göteborg. Jeg var taget op for at se på en 5 m  Buster L (alubåd), som blev handlet samme dag og hjemtaget for at skulle forvandles til en fiskemaskine... Den senere tid er blev brugt på mailen frem og tilbage og fakta indhentet på nettet.

Kan slet ikke vente med at få taget den nye båd i brug, - den skal dog lige have synet trailen først, have afmonteret den ene pult pga. bedre plads og montering af div. udstyr...


Min nye båd er lige blevet handlet ved Göteborg :-)
Kommentarer:
Dato
16.11.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Göteborg

Turtype
Boat

Tags
Ny båd, Buster LFine gedder fra Midtjylland
Jydsk sø & Poul med 2 stk store 9kgs gedder
Poul Stolling skulle med på tur denne dag og vi startede ud i en ny spændende sø i midtjylland 2 både - søen var dog ret uklar, så vi trak bådene op igen for at prøve en anden spændende sø i nærheden, hvor vi før havde fået fine fisk. Det blev hurtigt til nogle "pinde" til begge både og eftermiddagsfiskeri gik helt amok i slag med at solen kiggede frem. Det blev til 2 gedder over 9kg med største til Poul på 9,6kg. Vi smed ligeledes en rigtig fin fisk, som desværre sprang et forfang :-(
Nå men det blev til ca. 30 gedder ialt med 7 stk. over 5kg til vores 2 både, hvor Poul trak det længste strå denne dag! Vi fiskede igennem til efter det var blevet mørkt og pakkede bilen godt, så alt kunne komme med hjem igen til sjælland. Poul skulle fiske vandet dagen efter igen og lod båden blive liggende... Vi havde en lang tur hjemover og undertegnet var først hjemme og i seng kl. 01.30. 

Jydsk sø & Poul med 2 stk store 9kgs gedder
Kommentarer:
Dato
28.10.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Jydsk sø

Turtype
Predator

Tags
Geddefiskeri, Pikefishing, Hecht angelnFin efterårs sandart til Casper Bomberg
Denne søndag havde jeg inviteret 2 juniore med fra Farum Lystfiskerforening på gedde-sandarttur. Metrologerne lovede flot vejr med solskind og kun få skyer, men til gengæld meget vind - hele 10 sek/m fra vest, og vores valg var ikke faldet på en lille sø, så vi blev kastet noget rundt i bølgerne! Nå men det gik nu helt godt alligevel, da 2 stk drivanker stabiliserede båden, når vi trak med vinden, og samtidig kunne vi holde farten nede på 0,4-0,7 knob, som er fin dørgefart. Casper Bomberg fangede hurtigt en fin gedde på 4,2kg, - og så var knægten godt tændt! Næste hug fik Lukas lov at tage, - gedden mistede desværre krogholdet tæt ved båden, som blev blev skudt til ca samme størrelse som Caspers! Kort efter var det min tur til at tage en fisk. Denne huggede midt i vandsøjlen på en "blystang" med en stor skalle og et meget tyndt forfang, så fisken skulle fightes forsigtigt! Denne gedde kæmpede virkelig bravt, og den gav ikke op uden videre, så det var naturligvis med tungen "lige i munden", foir at gedden ikke skulle bide det tynde forfang over... Fisken vejede 6,3kg på bismervægten. vi sluttede dagen af med endnu en fin fisk. Det var Caspers tur til at tage næste hug, som resulterede i en flot ny personlig sandart rekord på 5,35kg. Fisken var steget op fra bunden, så vi kunne se den på ekkolodet kortvarrigt, før den lod sig falde mod bunden igen. Vi sænkede vores skalle på bundstangen helt mod bunden, og fisken bed på. Casper figtede vel 5-7minutter med sandarten, som ydede helt pæn modstand, inden jeg kunne håndlande, veje og genudsætte fisken.

Tillykke med din nye PR; Casper og tak for en hyggelig tur drenge!
Andreas 

Kommentarer:
Dato
19.10.2008

Author
Andreas Holm Nielsen

Sted
Furesøen

Turtype
Predator

Tags
Sandart, Zander, Gedde, Pike

Viagra e generici Levitra Cialis Generico Lovegra Super Kamagra Viagra femminile Acquistare Test Pacchetto Generico LIDA Dai dai hua Cialis Pastiglie Acquistare Super Kamagra Cialis Generico Viagra online
viagra hinta viagra vaikutus viagra virosta cialis hinta cialis 20 mg cialis kokemuksia kamagra jelly kamagra vaikutusaika kamagra 100 mg kamagra gel kamagra gel kaufen kamagra bestellen schweiz cialis generika cialis schweiz cialis kaufen kamagra gel kamagra kaufen kamagra schweiz kamagra gel kamagra 100mg oral jelly kamagra oral jelly kamagra que es kamagra 100mg
parajumpers gobi moncler coat mens cheap moncler coat cheap timberland boots uk canada goose womens uk parajumpers jackets uk canada goose womens cheap moncler coats canada goose outlet moncler coat sale belstaff motorcycle jackets moncler coat mens sale parajumpers long bear duvetica sale uk canada goose gilet barbour mens jacket cheap timberland boots barbour jacket mens belstaff sale parajumpers uk belstaff motorcycle jackets woolrich sale womens canada goose uk peuterey coats canada goose chilliwack bomber uk canada goose gilet uk canada goose gilet sale canada goose jacket sale duvetica uk canada goose chilliwack bomber parajumpers gobi bomber canada goose jacket uk